Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 04, 2025 8:17 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
 "Славия" срещу грандовете 

Колко точки ще вземем от ТКЗС?
6 23%  23%  [ 7 ]
4 10%  10%  [ 3 ]
3 3%  3%  [ 1 ]
2 6%  6%  [ 2 ]
1 6%  6%  [ 2 ]
0 52%  52%  [ 16 ]
Общо гласове : 31

"Славия" срещу грандовете 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" срещу грандовете
ПОБЕДА НАД СИНИТЕ ГОВЕДА :!:

Съб Сеп 28, 2013 9:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Галин Иванов: "Левски" е по-слаб от миналия сезон

"Не съм плакал, след като им отнехме титлата на Герена", каза крилото на Славия

Крилото на Славия Галин Иванов смята, че "Левски" е бил по-силен през миналия сезон, когато изпусна титлата именно срещу "белите" насред стадион "Георги Аспарухов".

Днес "белите" приемат родния вицешампион в среща от поредния кръг на "А" група. Мачът започва в 15.15 часа.

"Честно казано нищо не знам за мой трансфер в "Левски". То какво ли не се изписа по­край онзи мач на "Ге­рена" - че съм плакал в съ­блекалнята за това, че им от­нехме титлата, че от двубоя е зависел тран­сферът ми в "Левски". Вся­какви глупо­сти. А реал­но от "Ге­рена" ни­кой никога не се е свързвал с мен. Не ми­сля за трансфери", каза Иванов.

"Това, ко­ето бях написал във Фейсбук про­фила си (бел.ред. "Само Лев­ски, але") преди мача тогава нямаше нищо общо с "Левски". Както и да е, минало е вече. Да го разбира кой както иска. Това явно е проблемът."

"Мнозина не вярваха, че Славия може да спре Лев­ски по пътя към титлата в последния кръг миналия сезон и за то­ва накрая някой трябваше да го отнесе. Този някой бях аз с то­ва, че съм бил плакал и други таки­ва глупости."

"Всякакви интриги се направиха и още какво ли не, но ние излязохме и си взехме нашето. Не се огънахме. Играхме за честа си и тази на Славия. Лудогорец не са ни предлагали пари, това са поредните глупости. "Левски" просто си понесоха послед­ствията за това, че си мислеха, че мачът им е вързан в кърпа."

"Дали "Левски" е по-силен при Йоканович и със завръ­щането на Сираков? Не, преди бяха по-добър отбор. С Митов сякаш бяха по-сплотени. По-друго беше, но "Левски" си е Лев­ски, а що се отнася до Сираков - той не играе на терена", завърши Галин Иванов пред вестник "Тема спорт".

Съб Сеп 28, 2013 11:17 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Хайде лавина чакам победа.

Съб Сеп 28, 2013 12:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

1.
Петков
20.
Димитров
3.
Желев
19.
Ст.Велков
14.
Атанасов
23.
Шалаев
91.
Да Силва
26.
Христов
33.
Г.Иванов
4.
Василев
9.
Курдов

Съб Сеп 28, 2013 1:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Трагедия. Не излети ли Чуки Смешника заедно със Шалаевци, Христовци, Геневци, Сандански и тем подобни, няма да се спасим. Сигурен съм че торбата с лайна ще смени Чуки Путката чак след като ни бият и чорбата, и Локо (Пд), и Берое. Нямаме чисто положение срещу безобразната защита на говедата, нямам думи ... Чудя им се на акъла на някои хора тук, иначе умни, които чакат да вземем точка в следващите мачове. :wink:

Съб Сеп 28, 2013 4:02 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Скандално второ полувреме. До 75-тата минута имахме една атака - негъра пусна в ляво на Милен, но тя му бе дълга и вратаря излезе и я хвана.

Тъпия Чукар изкара Милен, който беше най-активния за нас напред, за да вкара Сашето Александров.

Говедата са мега трагични, но стадион Славия отдавна е реанимация за животните. Да ни бие и Цска и тоя безмозъчен диемаджия да се маха...

Съб Сеп 28, 2013 4:38 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Необясниммо за пореден път допускаме да изпуснем конторола от срещата и да играем като селски отбор през второто полувреме. Необясними смени.

Съб Сеп 28, 2013 9:02 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

С капацитета-женски полов орган на пейката, чието единствено качество е да е безгласна евтина пионка на Тулупа, няма нищо необяснимо. :wink: Като видим и какви несретници-играчи има за резерви, съвсем пък. Не знам за какъв контрол говорим, ние трудно си подавахме 3 паса точни. До 2-3 кръга сме предпоследни, а може и последни, Лаптопа доста засили Пирин :D

Съб Сеп 28, 2013 9:19 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

момчета днес се уплаших , ние сме заприличали на акад.сф като публика 20 човека агитка и 100 човека парапед мач срещу лс,футбола не коментирам,но ако останем без стадион за 25 години няма да остане и един славист.Ужас СИК ни ликвидира тотално.

Съб Сеп 28, 2013 9:31 pm
Профил
Луд за връзване

Ще изкажа лично мнение, с което не ангажирам никого. Много плоска и тъпа шега вчера с мустаците. Падаме на ниво пазарджишки хумор. Толерираме простотиите на Гошо Петков, а в същия момент ни порят както винаги на нашия си стадион.

Нед Сеп 29, 2013 4:30 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща