Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 01, 2025 4:23 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 ЦСКА - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ЦСКА - "Славия"
МЕСИ БОКЛУКА ДА МУ СЕ ИЗПРАЗНИМ НА БРАДАТА НА ТОЯ БЕЗДАРЕН КАЛЪФФФФФФ

Съб Мар 01, 2014 6:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

няма да изпаднем :lol:

Съб Мар 01, 2014 6:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

И все пак до 65 минута въобще не бяха зле нещата.Имахме почисти положения и си сотяхме съвсем прилично.След това - манталитет.

Съб Мар 01, 2014 7:08 pm
Профил
Луд за връзване

традиционно спряхме след първият гол..иначе до 65 мин горе долу беше добре. Все пак да не забравяме,че в цска в момента са играчи като Гъргоров, Иван Стоянов и тн.т..
Очевидно головете ще са голям да не кажа огромен проблем след Курдов..Ради Василев се бори, тича, но не вкарва.
Още по-сериозно обаче ще стане положението при контузия на Чавдар. Без него ще е пълна трагедия.

Иначе е ясно, че няма да изпаднем. С отборите в нашата 7-ца не мисля, че ще имаме проблеми.

Съб Мар 01, 2014 9:34 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Viktor4o_Rs написа:
Избързахме с хвалбите за селекцията и новите и бързо ни върнаха на земята. Оказа се, че ""Левски"" са трагични, не че ние сме много силни. :wink: Величков си е дупка, Курдов липсва много, сложете и двамата наказани Фернандо и Пиргов и това става много. За съжаление това недоразумение Тройчо няма дори загубена точка срещу нас. Дано бием Локо (Пд) ...

Викторе, не знам с какво сме избързали. Ясно е на всички ни, че не сме някаква сила. Не вярвам някой от нас и да е очаквал чудеса от отбора, все пак селекцията е само от свободни агенти и имайки впредвид това мисля, че е прилична. До грешката на Меси за първия гол стояхме добре и цска не ни превъзхождаше с нищо. Да не забравяме и помоща на съдията, който с лекота изгони наш защитник и допълнително утежни положението ни. Такъв втори жълт картон се вдига само когато играеш срещу "Левски" и цска. Да не забравяме първото полувреме за какъв по груб фаул и то отзад Вальо Илиев дори не получи картон....Относно Величков също не съм съгласен, защото ако беше вкарал волето първото полувреме щеше да мислиш по друг начин. Момчето се бори много и взе почти всички въздушни двубои, когато имаше възможност се включваше и напред. Допусна и грешки, но я ми посочи някой безгрешен от нашия отбор, да не говорим за няколкото груби грешки на Чаво, който загуби два-три пъти топката в центъра и след това последваха опасни атаки. Смея да твърдя, че не заслужавахме да получим толкова голове и ако съдията не се бе намесил може би щяхме да имаме своите шансове до края. Радващото поне за мен е това, че за разлика от последните година и половина не изнасяме топката така, както я изнасяше Живко Желев с големия пръст, а се опитваме да я задържаме максимално дълго и да упражняваме преса в централната част на терена. Друго положително което видях е стремежа на нападателите да помагат в защита. Естествено, че имаме доста трески за дялане, но нека не гледаме само негативно на нещата, защото смятам, че треньорския щаб е свършил доста работа спрямо материала с който разполага и мачовете във втората седмица ще помогнат отбора да се обиграе и лятото да се подсили с нужните качествени попълнения за да изглеждаме по коренно различен начин следващия сезон. За мен има положителна промяна в облика на отбора и много се надявам, както предполагам и всички Вас да започнем тази пролет строежа на новия стадион и това да доведе до събуждането на Славия от летаргичния сън, който продължава вече близо 20 години.

Съб Мар 01, 2014 11:17 pm
Профил
Луд за връзване

рони написа:
Viktor4o_Rs написа:
Избързахме с хвалбите за селекцията и новите и бързо ни върнаха на земята. Оказа се, че """Левски""" са трагични, не че ние сме много силни. :wink: Величков си е дупка, Курдов липсва много, сложете и двамата наказани Фернандо и Пиргов и това става много. За съжаление това недоразумение Тройчо няма дори загубена точка срещу нас. Дано бием Локо (Пд) ...

Викторе, не знам с какво сме избързали. Ясно е на всички ни, че не сме някаква сила. Не вярвам някой от нас и да е очаквал чудеса от отбора, все пак селекцията е само от свободни агенти и имайки впредвид това мисля, че е прилична. До грешката на Меси за първия гол стояхме добре и цска не ни превъзхождаше с нищо. Да не забравяме и помоща на съдията, който с лекота изгони наш защитник и допълнително утежни положението ни. Такъв втори жълт картон се вдига само когато играеш срещу ""Левски"" и цска. Да не забравяме първото полувреме за какъв по груб фаул и то отзад Вальо Илиев дори не получи картон....Относно Величков също не съм съгласен, защото ако беше вкарал волето първото полувреме щеше да мислиш по друг начин. Момчето се бори много и взе почти всички въздушни двубои, когато имаше възможност се включваше и напред. Допусна и грешки, но я ми посочи някой безгрешен от нашия отбор, да не говорим за няколкото груби грешки на Чаво, който загуби два-три пъти топката в центъра и след това последваха опасни атаки. Смея да твърдя, че не заслужавахме да получим толкова голове и ако съдията не се бе намесил може би щяхме да имаме своите шансове до края. Радващото поне за мен е това, че за разлика от последните година и половина не изнасяме топката така, както я изнасяше Живко Желев с големия пръст, а се опитваме да я задържаме максимално дълго и да упражняваме преса в централната част на терена. Друго положително което видях е стремежа на нападателите да помагат в защита. Естествено, че имаме доста трески за дялане, но нека не гледаме само негативно на нещата, защото смятам, че треньорския щаб е свършил доста работа спрямо материала с който разполага и мачовете във втората седмица ще помогнат отбора да се обиграе и лятото да се подсили с нужните качествени попълнения за да изглеждаме по коренно различен начин следващия сезон. За мен има положителна промяна в облика на отбора и много се надявам, както предполагам и всички Вас да започнем тази пролет строежа на новия стадион и това да доведе до събуждането на Славия от летаргичния сън, който продължава вече близо 20 години.

Много точно казано ! Истината е такава и трябва да сме реалисти!

Съб Мар 01, 2014 11:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Като член на изпълкома Дебелия трябва да се заеме малко и със съдиите. Конско ли ще им чете, в багажници ли ще ги вози - негова си работа. Но така не може да продължава.

Нед Мар 02, 2014 8:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"

От сега на там нямам представа кой ще вкарва голове за Славия.

Нед Мар 02, 2014 1:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

От сега на там нямам представа кой ще вкарва голове за Славия.

Нед Мар 02, 2014 1:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Лесните мачове с лс и цска свършиха , защото с тях както и да завършим все сме примирени а от тук на там ще има мъка с отборите от наща черга.

Нед Мар 02, 2014 1:10 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща