Whitesnake,
Радвам се, че се включи в нашия спор. Оценявам мнението, което си е лично твое, и се радвам, че го има!
Напълно съм съгласен със сентенцията ти(по-скоро тази на Лао Дзъ

).
Прав си, така е. С едно изключение - не мисля, че сме слаб отбор, мисля, че ние сме тези силните от сентенцията
Както и да е. Сега, следва едно "НО" от моя страна:
Да речем, че тези титли(например 4 както ти казваш) са си били наши и ние сме били не само морален шампион, но и практически непобедими(вкл. 1980г.). Да махнем и тези 3 титли, които ЦДНВ незаслужено е спечелил. ОК. Сега виж статистиката. Дори и с тези корекции НЕ МОЖЕМ да съберем и половината от техните титли!!!
А те са създадени 1948 година, 35 години след нас!
Вярно е също и че в последните 5-6 години в нас ФУТБОЛ ПРОСТО НЯМА. Единствено има е емоции. Хората(колкото и малок да са по стадионите) ходят на мачове с цел да си излеят душата от напрегнатото ежедневие. Е има и такива като нас, които ОБИЧАМЕ Славия с цялото си сърце. Но май-много се отклоних от темата. Говорех за това, че въпреки всичко СЛАВИЯ си оставя една ФУТБОЛНА ИНСТИТУЦИЯ у нас.
Въпреки по-малкото успехи и титли, въпреки неправдите и нечистотиите по българските терени, въпреки некадърните съдии, ВЪПРЕКИ ВСИЧКО! СЛАВИЯ Е МОЯТА РЕЛИГИЯ, МОЯТА ВЯРА!
Макар по успехи да е трета...