Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3893 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - ""Левски""
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СЛАВИСТИ - НАЗДРАВЕЕЕЕЕ!
Благодаря на целия отбор на Славия за страхотния КОЛЕДЕН ПОДАРЪК, който ни направиха днес с победата над вековния съперник! Дано това е ново начало, а не край за този състав! Надявам се зимната пауза наистина да надграждаме върху тази база, а не да се разделим с някой от най-добрите...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Дек 13, 2014 5:37 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Манзоро,Фонсека,Касай,да не се пипат. 
|
Съб Дек 13, 2014 6:11 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - """Левски"""
White Hart Lane написа: Манзоро,Фонсека,Касай,да не се пипат.  И покрай тях бели юноши като Радо Василев,Стефан Велков и Семерджиев.
|
Съб Дек 13, 2014 6:57 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Хайде, честита победааааааааа Само една загуба от животински отборчета е прилично постижение. Колев си заслужи правото да води пролетта и накрая на сезона да теглим чертата и видим, става или не. Един въпрос, защо смениха Касай?
|
Съб Дек 13, 2014 7:05 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - """"Левски""""
saract написа: White Hart Lane написа: Манзоро,Фонсека,Касай,да не се пипат.  И покрай тях бели юноши като Радо Василев,Стефан Велков и Семерджиев. Напълно съм съгласен с вас. Можем и да се поосвободим от някои ненужни играчи като Панов и Бургзорг, Платини и Фернандо са ясни. Надявам се и Кире да остане. Най-голямата грешка ще е да разпродадем всичко и да привличаме 10 нови пак ... Касай беше сменен, защото е получил контузия.
|
Съб Дек 13, 2014 7:11 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
 Re: "Славия" - """"""Левски""""""
seth написа: СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа: seth написа: Гаскойн ще вкара (Янков) и ще ги бием. seth прогнозата ти за мача е 0:2 тук сега казваш друго нещо. Интересно  в Еврофутбол плеснах Х. Едното си е бизнес, другото е състезание, тук е темата с пожеланията  [/quote] seth ми ти пак не позна. Не, че нещо се заяждам с тебе ама: От Дунава до Дарданелите Само Белите От Черно Море до Скандинавия Само Славия Само Славия Само Славия Само Славия
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Съб Дек 13, 2014 7:31 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа: Не знам, обаче мисля, че утре най - после ще спечелим мача срещу това ГОСПОДНИЧЕСТВО нечовешко! Извинявам се, че сам се Цитирам като, че ли от Пловдив само аз съм от Славия, обаче познах това, което Ви бях написал по - горе. Ела в София ела ела да видиш Бялата Игра Ела в София ела ела да видиш тази Бяла Красота
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Съб Дек 13, 2014 7:44 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
И в Силистра има СЛАВИСТИ...споко !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Съб Дек 13, 2014 8:59 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
Много съм щастлив от победата днес, само съжалявам, че нямаше повече слависти на стадиона да се изкефят на победата. Много страдахме тази година и се радвам, че я завършихме по-този начин. А между другото може по-рядко да ги бием "Левски", ама като ги ударим им държи дълго, та да ни помнят. Мача на герена, когато ги лишихме от титлата надали ще го забравят някога, а пък днес им помогнахме да изпратят "достойно" юбилейната година. А честито и наздраве от най-стария футболен клуб в България.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Съб Дек 13, 2014 11:52 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
 Re: "Славия" - """"Левски""""
рони написа: Много съм щастлив от победата днес, само съжалявам, че нямаше повече слависти на стадиона да се изкефят на победата. Много страдахме тази година и се радвам, че я завършихме по-този начин. А между другото може по-рядко да ги бием ""Левски"", ама като ги ударим им държи дълго, та да ни помнят. Мача на герена, когато ги лишихме от титлата надали ще го забравят някога, а пък днес им помогнахме да изпратят "достойно" юбилейната година. А честито и наздраве от най-стария футболен клуб в България. Честито! По темата да ти кажа аз какво мисля. Ако повечето Слависти се бяха замислили малко можеха да реагират, че при създалата се ситуация по случая с Черното ТоТо във Българския Футбол и начина на Реакция от ФИФА е УЕФА заедно с ДАНС да започнат разследване където викаха онези там 3-ма Футболисти като Тунчев - ЦСКА, Камбуров - Локомотив Пд и Котев - Черно Море, ако не бъркам нещо щяха да се сетят, че този път номера на "Левски" за Уговорен мач със Славия и Черно ТоТо няма да мине и този мач ще се играе истински! Така, че ако бяха помислили малко за това можеха да се сетят да дойдат на този мач и да гледат едно истинско Дерби между Славия и "Левски" така, че можехме да се съберем много повече от това, което бяхме. А аз не можах да дойда заради погребение  и мача го гледах до втория гол на Славия. Но сега го изгледах целия мач на повторението по Нова Спорт, а утре пак ще го повтарят сутринта от 10:00 ч. пак по Нова Спорт.
|
Нед Дек 14, 2014 12:10 am |
|
 |
|