Автор |
Съобщение |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - "Черно море"
3:0 с два гола на Дудето, много почна да ме радва, има доста футбол в него.
|
Пет Фев 19, 2016 8:11 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Славия загуби новите си, Тарханов пълни групата с юноши Славия не успя да картотекира трима от новите си футболисти за битката с Черно море.
Двубоят днес е от изключителна важност за участие в Европа, тъй като „белите" са четвърти с 30 точки, на 6 пред „моряците". Жълтите карти на Никита Сергеев, Донел Моканза и Абуд Омар все още са в бившите им клубове и те няма да могат да запишат официален дебют днес.
Все пак уредени бяха Борислав Балджийски, завърнал се в „Овча купел" след престой в Монтана, както и Сердер Сердеров. Именно той е звездата в селекцията на „белите", тъй като е играл в Шампионската лига с тима на ЦСКА Москва.
Заради проблемите с новите попълнения, Александър Тарханов ще запълни групата с юноши.
„Знаем, че ни очаква труден мач. Надявам се да започнем с победа преследването на нашите цели", коментира руснакът пред „Меридиан Мач".
Черно море тръгна за София с възстановените от травми Педро Еуженио и Мамуту Кулиоали. Аут са контузените Бакари, Траян Траянов и Стефан Станчев, както и наказаният Симеон Райков.
По треньорско решение в клубния автобус не се качиха юношите Мартин Костадинов и Илиян Неделчев. Учудващо от групата отпадна и силно налаганият в контролите сърбин Иван Маркович.
Новото попълнение на тима Борислав Стойчев, който вече официално е футболист на Черно море, също отпадна, защото не е пристигнала жълтата му карта.
Мачът започва днес в 13:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт 2
|
Нед Фев 21, 2016 10:50 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Поредното безумие в нашия клуб-май X ще е успех........но да видим.
|
Нед Фев 21, 2016 10:51 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
Браво ! Още не се сме изиграли и първия мач и Дебелият вече саботира 3-тото ни място...
Нед Фев 21, 2016 11:11 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Това би било доста тъпо, и без това сме доста ограничени откъм състав, а ако не можем да ползваме и новите ставаме съвсем зле  Все пак успех на момчетата днес 
|
Нед Фев 21, 2016 11:25 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
1 Георги Петков 3 Димитър Пиргов 19 Стефан Велков 25 Цветомир Панов 2 Мартин Дечев 10 Янис Карабельов 27 Емил Мартинов 11 Дуде Ндонгала 20 Сердер Сердеров 14 Ивайло Димитров 7 Борислав Балджийски
|
Нед Фев 21, 2016 12:29 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
Неумението пред гола отново ни е слабото място, особено в домакинските мачове. Липсва класа в завършаващата третина на терена. Дори най-чистото ни положение на Дудето бе плод на случайност. Последният се е взел много насериозно, а дано... Този Сердеров не ми направи хубаво впечатление, поне в първия си мач бе разочарование. Браво на Гошето, спаси ни точката. Очаквах повече от Морето и най-вече халфовата им линия да мачка наш'та, ама не стана точно така. Слаби.
Дано новите получат картотеки и внесат разнообразие в предни позиции. И Ферересо да се връща сред титулярите...
Нед Фев 21, 2016 2:52 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Слаб мач. Не видях нищо по-различно от по-слабите продукции при Колев. Нито това е атакуващ футбол, нито е нормално в последните минути на мача Косъма и Дуде да спорят кой ще изпълни пряк свободен - това трябва да го уточнява Тарханов преди мача още или ако се налага от пейката. Изтръпнах при червения картон, защото помислих, че е за Пиргов. Ами, ако беше за него - какво правехме др. седмица срещу Берое?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Фев 21, 2016 3:26 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Неособено качествен мач срещу много крив отбор. Все пак аз лично съм доволен от старанието. Проблемът си остава нападението и концентрацията пред гола. В защита не им оставихме особени шансове, а в малкото техни положения - изключителни спасявания на Гошо.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Нед Фев 21, 2016 4:52 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Получи се мачът, който очаквахме. И ние имахме положения, и те, общо-взето хиксът е закономорен. За пореден път се вижда колко проблеми ще имаме в атака, че и в халфовата линия, където нямаме никаква взаимозаменяемост. Не знам на какво се дължи простотията да не можем да си картотекираме новите играчи, на пейката бяха само юношки днес. Да се надяваме, че за мача с Берое ще картотекираме новите черни перли. Не знам защо и Диего е резерва, след като е класи над Дечев, предполагам че лекува някаква контузия, иначе няма обяснение Дуде не ми хареса, много грешни отигравания имаше, а и изпусна 100 % положение. Балджийски и Сердеров се бориха, имаха нелоши отигравания, на мен не ми изглеждат лоши, руснакът специално е бързак, но му трябва игрова практика. Общо-взето без Карачанаков ще ни е много трудно да бележим, дано вземем още някой напред, защото реално сме с 13-14 човека състав, няма как да издържим с толкова малко играчи. 
|
Нед Фев 21, 2016 7:07 pm |
|
 |
|