Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 1:44 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 "Монтана" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Монтана" - "Славия"
Трябва да си призная, че съм приятно изненадан от играта на "бебетата" на Тарханов! Дано им останат сили да продължат така и през второто полувреме :o

Съб Апр 02, 2016 5:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

От бебетата на Тарханов на Кокала му се изпари всякаква мисъл. Нямаше реално обяснение и точна представа какво му се е случило. :D

Съб Апр 02, 2016 6:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Браво !
Шокиран съм от категоричната победа, постигната толкова лесно. Тия ли не играха, ние ли ги надиграхме, не знам, но толкова спокоино не съм гледал наш мач отдавна.
Да можеше и у дома да имаме повечко такива мачове.

Съб Апр 02, 2016 8:02 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Много приятна изненада-очаквах много труден мач и издънка браво на Тарханов и младите момчета!

Съб Апр 02, 2016 8:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Приятно съм изненадан от убедителната победа, не очаквах да е толкова лесно. 8) Хубави 3 гола, а е можело и още да вкараме, като гледах репортажа. Браво на това момче Йомов, дано продължава все така, а Дудето гледам, че е забил зверски гол от пряк свободен в стил "Роберто Карлош" :mrgreen: При това бием без най-големите ни лидери. Доста критики отнесоха момчетата, така че сега заслужават поздравления. Дано не се отпускат в Пловдив, че там мачът няма да е така лек. Иначе се откъснахме страшно много пред следващите ни отбори, трудно ми е да повярвам, че ще изпуснем 4-тото място, а сме длъжни да се пробваме и за 3-тото с тази форма на Берое. :wink:

Съб Апр 02, 2016 11:10 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

В трети пореден мач правим вихрушка в противниковата третина от игрището и този път нещата започнаха да се получават. Така както в Разград можехме да водим 2:0 в 5ата минута, така бе и срещу "Левски". Е, този път Йомов, Емо Стоев и Сердеров направиха брилянтна комбинация още от центъра и нещата се получиха. тоз ранен гол обърка доста сметките на Велев.Тактиката им веднага рухна и това можеше да се отрази сериозно на резултата. Много пропуски направихме, но този път съм доволен.
Кирев можеше да бъде малко по-съобразителен в някои ситуации и да не ги оставя да се задържат толкова време в пеналтерията, но като цяло нямаше много работа.
Димитров свърши много работа. Пропусна два стопроцентови гола, но отваряше много пространства. Ако не беше той да увлече цялата защита на Монтана, едва ли Сердеров щеше да има време да си гласи топката при първия гол или пък Йомов да намери пролука при втория. Макар и пасивно, Косъма има участие в два от головете и два стопроцентови пропуска. Според мен въпрос на време е да се отпуши.
Йомов е страхотно попадение.Как само носеше по трима на гърба си и ги минаваше с топка в краката...
Добре е и че "Левски" би Берое и отдалечи заралии на 3 точки и половина (половинката е заради предимството в директните двубои). :D По-добре да сме сигурни на третото място и да дебнем за второто от засада, отколкото да се движим три отбора в пакет и да се лашкаме между второ и четвърто място всяка седмица.

Нед Апр 03, 2016 12:46 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Подкрепете гола на Йомов, тук http://gong.bg/gol-na-kruga/a-grupa

Сря Апр 06, 2016 12:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3