Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
 Re: """Левски""" - "Славия"
Според мен мача си се игра-няма никаква причина "Левски" да лягат а имат 20 да ни бият -най-малкото защото WC непрекъснато се заяжда с тях и сигурно много биха искали да му натрият носа -пък и развитието и играта не са като на нагласен мач-там почити никога не се остава в последната минута да се решават нещата -ако не беше станала ситуацията с Станкев и после удара на Балджийски как щяхме да вкараме?"Левски" игра и мача не е уреден в това съм сигурен -но трябва да отбележем ,че и Косъма не започно титуляр и Велков и Карабельов отдавна трябваше да седнат на скамейката -още в мача с Локо в Пловдив бяха абсолютно безобразни........Отделно мисля ,че "Левски" направо направиха страхотна глупост с изгонването на Стоев и слагането на Любко начело и то 2 кръга преди края.
|
Нед Май 22, 2016 8:28 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
 Re: """Левски""" - "Славия"
Пред парите няма сръдни и натриване на носове. Дебелият е ненадминат клоун в нападките си. А далаверите с левскарите никога няма да спрат. Просто ще имаме да си им даваме другото първенство, когато Славия няма да играе отново за нищо, както "Левски" в този мач, защо да не полегнат. Ще ми е крайно любопитно поведението на отбора в мача с Монтана, ако задължително трябва да победим...
|
Нед Май 22, 2016 8:38 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
 Re: ""Левски"" - "Славия"
Не знам как стана това. В тази пародия наречена 'бг футбол' всеки си прави к'вото си иска. Щом Локо Пд им прави обръщалка с два гола пасив за едно полувреме, значи и ние можем да ги надвием с глуха защита и контри, както правиме традиционно при гостувания.
Нашите положения бяха в пъти по-чисти от тяхните. Това е скандално !
Но имаше и редовен гол на "Левски". Аз фаул не видях, нито срещу нашия защитник, нито срещу Кирев, който направи безумно и нескопосано излизане.
Разбира се, че се радвам на победа над говедата на Герена, няма как. Това е вторият най-важен мач за нас през сезона, първият е домакинството срещу "Левски". Но е лъжлива победа, пирова победа по време на чума, заради ставащото в нашия клуб от пролетта насам, от 20 пролети насам. Сега Дебелият ще се прави на остроумен, докато дойде следващия цирк я с Монтана, я с Пирин. Ще видиме какви ще ги надробим в последния кръг.
Нед Май 22, 2016 8:40 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: ""Левски"" - "Славия"
Отваря ни се огромен шанс, от който трябва да се възползваме - да играем в Европа  Не ме интересува, че нямаме отбор, нито че президентът ни е доказан малоумник. Имаме нужда и ние като фенове от малко живец, каквото е едно евроучастие, ако ще и да отпаднем още в 1-вия кръг. Ще е много жалко Дебелака да се изгаври за пореден път с нас и да не бием Монтана ... Ако пък хората на Кокала си вземат Купата - само поздравления за тях и честно казано няма да ми е чак толкова криво 
|
Нед Май 22, 2016 10:39 pm |
|
 |
|