Лига Европа: "Славия" - "Заглембе"
Автор |
Съобщение |
kober_5bb
Луд за връзване
|
 Re: Лига Европа: "Славия" - "Заглебие"
0:0 0:0 дузпи
|
Чет Юни 23, 2016 7:00 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Бранеков: Славия може да е изненадата в Европа
Новото попълнение на Славия Александър Бранеков вярва, че белите могат да поднесат изненадата и да продължат Лига Европа. В първия квалификационен кръг тимът се изправя срещу полския Заглембе Любин, където играе станалият двукратен шампион с Лудогорец Любомир Гулдан.
"Не съм запознат в детайли с играта им. Със сигурност ще бъде трудно. Все пак да завършиш трети в полското първенство е постижение. В крайна сметка нивото на футбола там е доста по-високо, отколкото тук. Надявам се да постигнем добър резултат в първия мач. Във футбола всичко може да се случи. Разговарях с Димитър Илиев (б.р. - бивш нападате/ на ЦСКА и Локо Пд), койтоиграе в Полша. От него разбрах, че са стабилен отбор, разполагат с доста пари, имат хубав стадион, но единственият им минус е, че мачовете им са пред малко публика. Разбира се, имам предвид за техните стандарти. Ще опитаме да се представим добре, а накрая каквото стане. Дано този път се получи така, че ние да поднесем сензацията в Европа, защото обикновено в последните години българските отбори са потърпевшите и отпадат. Надявам се сега да е обратното и да продължим. На този етап въобще не мислим за Партизан, рано е", обясни Бранеков.
Той добави, че ще опита да помогне на младите играчи със съвети преди срещите в Европа. "Все още не съм навлязъл много навътре в обстановката. Хубаво е, че Славия залага на млади момчета, пътят е пред тях. Аз нямам много срещи в Европа, дебютирах с ЦСКА. Помня, че се появих като резерва в последните минути срещу Викинг в София и победихме с 2:0 (б.р. - през сезон 2005/06). В Европа всичко е различно, има емоция и еуфория, атмосферата е друга. Виждате, че няма слаби отбори, абсолютно всички са здрави физически и искат да се докажат", заяви защитникът.
Той призна, че е имал оферта и от друг клуб от А група. Бранеков е бил търсен от пловдивския "Ботев", но е отклонил предложението, за да подпише с белите. "И други искаха да ме вземат при тях, но предпочетох да заиграя в Славия. Все пак съм от София, а и това е голям клуб."
Относно възможността да запише голям столичен шлем, след като е носил екипа на ЦСКА, Локо София, а сега е при белите, той заяви: "Приятелите ме бъзикат, че това може да стане. Но истината е, че няма как да се случи да играя за "Левски"".
От УЕФА обявиха часа на двубоите между Славия и Заглембе. Първата среща в София на 30 юни ще бъде от 19:30 часа и ще се проведе на стадион "Васил "Левски"". Реваншът в Полша пък е на 7 юли от 18:00 часа местно време (19:00 часа българско).
|
Чет Юни 23, 2016 12:21 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Билетите за мача от първия квалификационен кръг на турнира Лига Европа между Славия и Заглембе (Любин) ще бъдат на стойност 12 лева и ще се пуснат в продажба в деня на мача, 30-и юни от 9.30 часа сутринта. Пропуските могат да бъдат намерени на касите на националния стадион "Васил "Левски"" на улица "Гурко".
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Юни 24, 2016 4:29 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Азербайджански съдия за Славия - Заглембе Първият мач на Славия от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу полския Заглембе Любин ще бъде ръководен от азербайджанския съдия Алияр Агаев. Любипитен факт е, че съдията Агаев е на 28 години. Той вече трета години ръководи международни мачове, а в първенството на Азербайджан дебютира през 2009 година. Агаев е първият азербайджански съдия, свирил мач от груповата фаза на Лига Европа. Това става на 10 декември 2015 година, когато е определен за рефер на двубоя между Рапид (Виена) и Динамо (Минск), спечелен от австрийския тим с 2:1.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Юни 25, 2016 6:24 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4217 Местоположение: София
|
INT CF FT Zaglebie Lubin 1-0 (1-0) Wisla Plock
Нед Юни 26, 2016 1:29 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
Еврофутбол все още не се е престрашил да пусне мача в тиража, но нашите спонсори 365 дават 2.99-3.21-2.22 за краен изход, 1.55 за гол/гол - 2.30 за гол/няма гол, както и 2.07 - 1.72 за под/над 2.5 гола в мача.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юни 27, 2016 1:33 pm |
|
 |
ARES
Напреднал
|
Около 300 запалянковци на Заглембе (Любин) ще присъстват на стадион "Васил "Левски"" в София на първия мач срещу Славия от първия квалификационен кръг в турнира Лига Европа.
От ръководството на полския клуб са заявили 300 билета за сектор "Г" на националния стадион. Цената на входните талони на сектор "А" е 12 лева. Касите ще бъдат отворени сутринта от 9.30 часа в деня на мача между "белите" и поляците - 30 юни. Срещата между двата тима е от 19.30 часа.
|
Пон Юни 27, 2016 9:44 pm |
|
 |
ARES
Напреднал
|
Едва ли не ни изкарват,че поляците ще бьдат повече от нас !
|
Пон Юни 27, 2016 9:49 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Юни 27, 2016 11:10 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4217 Местоположение: София
|
В ЕФБЕТ ставката за наша победа е 3.60. Х е 3.40. 2-ката е 2.10. Честно казано аз мисля да го пробвам над 2,5 гола на 2.15  Ще го комбинирам нещо с Еврото.
Пон Юни 27, 2016 11:36 pm |
|
 |
|