Автор |
Съобщение |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
 Re: Armando
NASKO74 написа: Абе пичове, не се ли сещате, че Армандо го слагат само когато трябва да се продават мачове. И после - защо се дънел. Ами той не се дъни, просто му заповядват. Щото като не иска, влизат мутрите на Маджо и почват да млатят наред в съблекалните. За сведение - питайте Йордан Петков, Кушев и Румен ненов
Да! Те баш затова Петков си забучи автогола срещу Черно море!
Много си мъдър, виж как се досети.
Армандо да си заминава там в "Марек" и "Ботев". Той за туй ли и там се дънеше?
Чел съм нещо от теби, ама си влизал като гост!
Бог да пази Славия от такива "фенове"!
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Вто Дек 14, 2004 8:57 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13203 Местоположение: SOFIA
|
Аз още от миналата есен съм на мнение, че Тошев е най- доброто с което разполагаме на вратата.
Амбарцумян става за трети вратар, ако го устройва- да остане! Ако не- да взимат вратаря на юношите 86год. да трупа опит като трети вратар и след 4-5 години да си имаме наш юноша на този пост.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Дек 15, 2004 8:52 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
 Re: Armando
NASKO74 написа: Абе пичове, не се ли сещате, че Армандо го слагат само когато трябва да се продават мачове. И после - защо се дънел. Ами той не се дъни, просто му заповядват. Щото като не иска, влизат мутрите на Маджо и почват да млатят наред в съблекалните. За сведение - питайте Йордан Петков, Кушев и Румен ненов
Ами ако ги познавах бих ги питал  А това което казваш ми се вижда до някаде налудничево, но ти си знаеш ...
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Чет Дек 16, 2004 12:21 am |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
абе на 86 не ама на 87 година поне според мен е по добар и има защо да се разчита на него
поне според мен де аз имам поглед върху нещата
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Чет Дек 16, 2004 9:08 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
Важното е, че кой каквото ще да си приказва, Славчо се наложи като титуляр и се раздава на терена.
|
Сря Дек 22, 2004 7:24 pm |
|
 |
TNF[Slavia]
Току що регистриран
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 12:11 pm Мнения: 7 Местоположение: Габрово
|
Славчо Тошев е най-добрия вратар в първенството в момента. Иванков много се изложи в мачовете с/у Исландия, Хърватска и ЦСКА, допусна почти еднакви, голове и все пак стана вратар на годината... А Славчо Тошев играе само тоя полусезон, ама стана трети!!!
_________________ Моят отбор...
Моята вяра...
Моята любов...
ФК Славия София 1913
|
Пет Дек 24, 2004 12:20 pm |
|
 |
Пръц
Току що регистриран
|
100qn написа: абе на 86 не ама на 87 година поне според мен е по добар и има защо да се разчита на него поне според мен де аз имам поглед върху нещата
САМО СЛАВИЯ
е нали двата набора -86 и 87 ги обединиха. нямаме отбор в първенството за 87 набор. тва ОВЧА КУПЕЛ може и да са те, но отбор Славия няма. Успех на Валери Начков и през пролетта.
|
Пон Дек 27, 2004 7:29 pm |
|
 |
Martina
Познат
Регистриран на: Сря Ное 17, 2004 3:18 am Мнения: 73 Местоположение: STOCKHOLM,SWEDEN/SOFIA,BG
|
samo to6ev! vtori vratar petrov!
_________________ POZDRAVI!
|
Пон Яну 10, 2005 2:14 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
 Petrov
|
Чет Яну 27, 2005 7:15 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
I AZ KATO MARTINA I POVE4ETO MNENIQ SAM ZA SLAV4O 6TOTO TOI V DOSTA MA4OVE NI SPASI PRIMER E MA4A S BUFERITE KADETO IZVADI MN GOLOVE ! MAI NI E NE6TO KATO KASIQS ZA REAL M KOITO V PARVESTVO SPASQVA KAM 20-25 TO4KI ! ZA EMO PETROV MOGA DA KAJA 4E DOKOLKOTO SAM GO GLEDAL E DOBAR I NADEJDEN ZA BADE6TE PAK I E V MLADEJITE ! ARMANDO MN SE KEFIH KATO GO VZEHME EDNO VREME I ZA MOE SAJELENIE TOI NEMOJA DA SE NALOJI V OTBORA SAS SVOITE NAMESI V DADENI MA4OVE SEGA E ZAKOVAN NA PEIKATA 4E DAJE I IZVAN GRUPATA ! TRQBVA DA GO PRODADAT VSE NQKOI 6TE GO ISKA NALI E 'NACIONAL' !

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Яну 28, 2005 10:16 am |
|
 |
|