СЛАВИЯ- "Левски", ЕПИЗОД ВТОРИ
Автор |
Съобщение |
Kalin Genev
Току що регистриран
|
mnoo gadni4ko za 4avdar ama kvo da se prai sega ima i takiva momenti vuv football-a i taka se nadqvm vupreki kontuziqta na 4avo da gi bieme govedata nai omrazniq mi team sa tiq kopleleta mami4ini 
|
Нед Фев 20, 2005 12:29 pm |
|
 |
Martina
Познат
Регистриран на: Сря Ное 17, 2004 3:18 am Мнения: 73 Местоположение: STOCKHOLM,SWEDEN/SOFIA,BG
|
Най- важното е да бием, пък дано стане и с добра игра. Литекс купиха добри футболисти и ще бъдат силен конкурент за третото място. В никакъв случай не бива да загубим този мач.
_________________ POZDRAVI!
|
Нед Фев 20, 2005 2:05 pm |
|
 |
Ivailo
Току що регистриран
Регистриран на: Чет Фев 17, 2005 8:35 pm Мнения: 12 Местоположение: sofia
|
Mn. se izdraznih na tova govedo,kadeto e pisalo na purva stranica ot temata,napravo 6tqh da s4upq komputara,kato vidqh govejdata im emblema!!! PI4ove nqkoi znaeli za6to tozi pi6e v na6iq sait? A INA4E NQMA STRA6NO 6TE BIEM LEVSKI I BEZ 4AVO,ako na6ite ne prodadat ma4a de. Te v poslednite god. vse taka ni biqt
_________________ Slavia Sf
|
Пон Фев 21, 2005 2:20 pm |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Ivailo написа: PI4ove nqkoi znaeli za6to tozi pi6e v na6iq sait?
На този въпрос мога да ти отговоря само аз - ЗАЩОТО ТАКА МИ Е КЕФ!
За емблемата на "Левски" в аватара ми...досега никой от модераторите не ми е направил забележка. Ако получа официално предупреждение от отговорниците за форума, ще я сменя
Трето: Готвите ли се за мача?
|
Пон Фев 21, 2005 4:39 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13183 Местоположение: SOFIA
|
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
Последна промяна seth на Сря Фев 23, 2005 11:32 am, променена общо 1 път
|
Пон Фев 21, 2005 5:13 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Какъв ти е проблема на теб бе, какъв? Айде кажи един път завинаги. Опищя светилата за тва, че съм ти сменил името на темата. Хубаво, извинявай. Доволен ли си? Еби му майката. Предната тема я затворих за да не се налага на нов посетител и не запознат човек с темата да чете всичките 123123897123 страници за да се включи в дискусията, смених името на темата защото Левскар ме помоли, а имам достатъчно високо мнение за него дори без да го познавам, а само от постовете му. Ебати патардията вдигнахте. Хубаво, аре виновен съм, само не мога да разбера що го нападате човека за щяло и нещяло.
Също не ми е ясно, къде намесваш FeverNew в цялата тая работа, като момчето единственото, което прави е, че се грижи за играта, след като Калин (kalco-betona) вече не го прави.
А нападките ти към мен... 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Пон Фев 21, 2005 10:40 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Боджов,
Под нивото си ми за да ти отговарям на нападките.
Само това ще кажа,
Аре и със здраве
P.S. И се произнася "ФийвърНю"
|
Пон Фев 21, 2005 10:46 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Tochno predi macha namerihte da sekarate e** mu m******. 
|
Пон Фев 21, 2005 11:15 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13183 Местоположение: SOFIA
|
Така.... Бях отговорил на всеки поотделно, но нямах много време снощи да кажа това, което трябва, за да бъда разбран правилно. Първо искам да се извиня на всички, които са прочели изтритите от мен мнения за острия тон, който не подхожда на нашия форум.
На първо място искам да поясня, че първоначалното ми недоволство беше насочено изцяло срещу необоснованата от гледна точка на нашия форум смяна на името на темата. Не съм нападал Левскар лично, той сам се набута в спора. Дори ако забележите съм го защитавал от нападки преди.А въпроса с промяната на името на темата, колкото и дребен да изглежда е принципен и бях длъжен да реагирам. Както е демократично всеки да пише където си иска, така принципите на демокрацията изискват човек да защитава правата си и да отстоява принципните си позиции. В този дух съм възпитаван и компромис с това няма да направя никога. В началото на всяка слободия е нещо дребно и незначително- днес ще ти сложат думи в устата, утре ще ти променят темата, вдруги ден може да се измисли нещо още по- фрапиращо. За да не се стига дотам, трябва да се реагира в зародиша на съответната ситуация. Веднага. Не бива да се изчаква удобен момент- днес ще е мача с "Левски", утре с ЦСКА, после ще е трансферен период, после ще е мача с Швеция. Винаги можеш да си намериш повод да се скатаеш.
Второто което е, не виждам нищо обидно в заглавието, което бях сложил. За тези, които не са обърнали внимание какво беше то искам да поясня, че бях написал "Левски" с "ф" по средата. Щото ако някой сега чете за първи път темата, може да помисли, че съм написал някаква каруцарска псувня. То така излиза... Дори от позицията на левскар, има къде- къде по- обидни заглавия и квалификации във форума. Има неграмотно написани заглавия, има куп простотии, но ... беше редактирано точно това. Липсва принципност при вземането на такива решения, няма ясни правила и се действа индивидуално. Това не е редно.
Що се отнася до затварянето на първата тема- не съм изявил претенции нито веднъж за това. Все пак събитието на което беше посветена не е минало, темата не беше флуудвана с безсмислени мнения, наистина беше тръгнала на 100 страни, но пък затова има опция за цитати. То и сега някой незапознат, който иска да вземе отношение пак ще трябва да прочете всички 6754321 мнения от онази тема, после да се разходи до тази, после чак да пише... Но това са виждания на модераторите, те затова са сложени там, заключват всички теми с подобни характеристики и на базата на това нямам претенции по този въпрос.
Няма да коментирам въпроса кой кого е довел, кой какво прави, не е в стила ми. Ще кажа само, че съм довел във форума 5 души, които пишат редовно и вземат отношение по най- цивилизован начин по всички въпроси. Също така се стремя да пускам тема за всеки мач, така щото ако след 2 години някой тръгне да чете форума, да може да разбере каква е била атмосферата в агитката преди, по време и след всеки мач. Да може да разбере какво се е случило, да има информация от първа ръка и да може евентуално да се запознае с миналите събития около Славия. Защото ако прегледате темите от миналия сезон, ще останете с впечатлението, че сме играли 10-15 мача.Мисля, че това е много по- важно от някаква си игра, но никога не съм парадирал с това.
Накрая искам да отбележа, че Левскар и Мр Енрих набутват всяка наша тема свързана с агитката в руслото на омразата срещу ЦСКА. Че чак ни обвиняват в про- чорбарски виждания. И това ако е градивно поведение в нашия форум, здраве му кажи! Фен зоната е станала като пантеон на простотията на Дучето, Кучето и т.н. Идете и вижте....
На Фивър Ню само ще кажа, да не пише неща, които не би се осмелил да ми каже в очите. И да използва ника ми, когато се обръща към мен вбъдеще. Ако съм искал всеки да ме нарича Боджов, щях да се регистрирам така. По фамилия могат да се обръщат към мен само хората, които са постигнали нещо в живота и/или са по- възрастни от мен. Той не попада и в двете категории, така че- да си имаме уважението.
Да бием "Левски" в събота- това е вече на дневен ред! това е най- важното!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Фев 22, 2005 12:48 pm |
|
 |
Ivailo
Току що регистриран
Регистриран на: Чет Фев 17, 2005 8:35 pm Мнения: 12 Местоположение: sofia
|
Az ne sam vqrval,4e 6te predizvikam takiva komfrontacii s moite pisanq otnosno LEVSKAR. Razberete me,mrazq fc Levski,mrazq vsi4ko sinio,dori nqmam priqteli levskari!!! Ta zatova taka reagirah,vlizam otskoro v saita i predstavete si u4udvaneto mi kato vidqh govejda emblema na parva stranica! Vse pak az ne vlizam v saitove na odbori na koito ne sam sipatizant da im pi6a za da draznq fenovete im!!! A ina4e dano nai nakraq da gi biem v subota,4e ako padneme parvite dva kraga pak 6te si me4taem za Evropa,porednata zagubena godina 
_________________ Slavia Sf
|
Вто Фев 22, 2005 1:43 pm |
|
 |
|