Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 12:15 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Петър Хубчев е новия старши-треньор на Славия!!! 
Автор Съобщение
Познат
Аватар

Мнение 
itso написа:
Dokolkoto znam kato sustezatel se e razminal na kosum s kariera v Slavia predi da otide v Levski, v takuv slu4ai ste6e da ni radva nas, a ne dobituka tolkova godini. Makar i malko da sum skepti4en za treniorskite mu umenia, mu jelaia uspeh, vse pak drugite treniori ne sa koi znae kakvo v BG. Iskam susto da otbeleja povi6enata aktivnost na beli fenove na ma4ovete na nacionalnia, koeto e dosta radvast fakt.

И аз съм твърдо на твойто мнение.Дано Хубчев ни донесе така желаната от нас титла.Но според мен Джамбата трябва да остане в отбора,защото смятам,че и той има основен принос за да сме напред в таблицата.

Сря Мар 30, 2005 9:59 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Az mislq 4e tova e perfekten izbor! Hub4ev e inteligenten i na4eten 4ovek i dobar trenior!
Uspeh Hub4ev!!!

Сря Мар 30, 2005 11:38 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Че е добър трениьор не може да кажем че е,защото това му е дебют като такъв,но дано да му е успешен.
Успех бат Петьо! :lol:

Чет Мар 31, 2005 7:52 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Представят Хубчев на „Овча купел" като треньор на „Славия" днес следобед. Помощникът на Христо Стоичков в националния ни отбор първо ще се запознае с футболистите, след което ще проведе и първата си тренировка с отбора, съобщава "24 часа". Заради Петър Хубчев бе преместено и днешното занимание на „белите", което трябваше да е сутринта

Чет Мар 31, 2005 7:57 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Jay Jay Okocha написа:
Представят Хубчев на „Овча купел" като треньор на „Славия" днес следобед. Помощникът на Христо Стоичков в националния ни отбор първо ще се запознае с футболистите, след което ще проведе и първата си тренировка с отбора, съобщава "24 часа".

Мене това в червеното ме притеснява... А дано се запознаят и опознаят преди този важен мач. А ако не го вземат и да се разделят. Писна ми от непоемане на отговорност. Сега е времето да се постави Хубчев на място- да му се каже в началото: оправдания със селекции, подготвителни периоди, адаптации и т.н. НЕ ВАЖАТ. Щом си се хванал, значи си наясно какво се иска от теб и как да го постигнеш. Дано успееш!

Чет Мар 31, 2005 9:16 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Purvata pres konferenciq na Bat Petio :
Новият старши треньор на Славия Петър Хубчев даде пресконферениця след първата си тренировка с тима, предаде репортер на Фокус. “Преговорите с ръководството на клуба вървяха на няколко етапа, но това не е толкова важно. Важното е, че договорът ми със Славия е факт. Запознат съм с отбора, още повече, че трима от играчите са викнати в националния тим. Познавам и изявите на хората, които се повикани в младежкия национален отбор. Смея да кажа, че съм наясно с по-голямата част от футболистите на тима", заяви Хубчев. "След като от Славия се свързаха с мен, аз ги помолих да говорят с ръководството на БФС, за да няма разминаване. Те ме увериха, че са говорили с Христо Стоичков, Боби Михайлов и президента Иван Славков и те не са имали нищо против. Като съм в България ще имам шанс да наблюдавам повече мачове”, допълни той. Бившият национал и настоящ помощник на селекционера Христо Стоичков обяви още, че не предвижда промени в щаба и ще работи със същите хора поне до лятото. “Атанас Джамбазки е тук, защото той познава най-добре отбора. Ръководството на тима не ми е поставяло никакви конкретни цели. Най-близките ми планове са свързани с това, отборът да играе добър футбол. Вярвам, че с дребни тактически промени мога да постигна това. За мен всеки мач е еднакво важен, защото при победа се взимат 3 точки. Стартираме срещу Литекс, който смея да твърдя, е най-добрият тим в България”, каза Петър Хубчев. Той беше много изненадан от решението на националния вратар Здравко Здравков да се откаже от националния отбор. “Все още Здравков има какво да даде и с какво да помогне на тима”, завърши Хубчев.

Чет Мар 31, 2005 5:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Успех на Хубси!
Джамбо остава в отбора, така че има приемственост.
Проблемът не е в треньора, а в мотивацията на играчите и задкулисните игрички.

Пет Апр 01, 2005 7:55 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
dobra statiq na tUpsport za bat Petio :
http://topsport.bg/article.php?cid=8&aid=25407

Пет Апр 01, 2005 10:14 am
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение 
Uspehi na noviia nastavnik! Hubchev ponatrupa opit kato nastavnik i dano samo rodnata deistvitelnost ne mu izigrae losha shega.
Oshte v pyrvia mu mach mu prestoi mnogo vazhen i truden test - uspehi!!!

Съб Апр 02, 2005 2:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Петър Хубчев имал забележки към играчите на Славия
Дебютиралият начело на Славия Петър Хубчев обяви след мача с Литекс (2:2), че има доста забележки към своите играчи. "Ще ги кажа на момчетата в съблекалнята. Бяхме близо до победата, но не успяхме да я постигнем. Не съм съгласен с Ицхак Шум, че мачът е бил на добро ниво. Ако това е добър мач, значи нивото на българския футбол е много ниско", заяви помощникът на националния селекционер Христо Стоичков.

Нед Апр 03, 2005 2:32 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща