Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 07, 2025 12:36 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 МИТЮ! 

Какъв е Митю?
ИГРАЧ 36%  36%  [ 8 ]
ПОЛСКИ СВИРАЧ 27%  27%  [ 6 ]
ВАКАРЕЛСКИ СПИРАЧ 23%  23%  [ 5 ]
НА ВЕНЦИ НА ТОПКИТЕ КРЕПАЧ 14%  14%  [ 3 ]
Общо гласове : 22

МИТЮ! 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Добър или лош, това си е проблем на домашните му. За нас е важното да се вземе в ръце и да започне да вкарва. Тогава естествено ще го подкрепяме. Мене ако питате и Венци ако се разхвърля по бермудки и почне да вкарва - и него ще подкрепям. Който показва игра има нашата подкрепа и без да се навиваме по форумите. Който изживява моментна криза, но е дал положителни емоции на феновете - като Веле примерно, също има подкрепа. Ако Рангелов покаже, че върви нагоре - ще си татуираме неговия лик на челата ако трябва. Но дотогава имаме правото да си казваме и негативното мнение. От това дори самия Рангелов има полза. Вижте Чавдар! Имаше момент на възгордяване, на спад при него, но си взе поука и сега е по- силен и всеотдаен отвсякога.
Що се отнася до Жуниван...

отбор Славия
общо мачове игр.време
22 1294 мин.
смени излиза влиза
5 11
попадения голове дузпи
2 0
картони жълти червени
1 0

На 647 минути вкарва по някой гол... Не ми казвайте, че това е хубаво, или че 1294 минути игра не са му достатъчни през сезона, за да си покаже колко струва.

Сря Апр 27, 2005 11:18 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
v momenta mqsto v Slavia zaslujava samo Blago :cry: :cry: :cry:

Сря Апр 27, 2005 11:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Добър или лош, това си е проблем на домашните му. За нас е важното да се вземе в ръце и да започне да вкарва. Тогава естествено ще го подкрепяме. Мене ако питате и Венци ако се разхвърля по бермудки и почне да вкарва - и него ще подкрепям. Който показва игра има нашата подкрепа и без да се навиваме по форумите. Който изживява моментна криза, но е дал положителни емоции на феновете - като Веле примерно, също има подкрепа. Ако Рангелов покаже, че върви нагоре - ще си татуираме неговия лик на челата ако трябва. Но дотогава имаме правото да си казваме и негативното мнение. От това дори самия Рангелов има полза. Вижте Чавдар! Имаше момент на възгордяване, на спад при него, но си взе поука и сега е по- силен и всеотдаен отвсякога.
Що се отнася до Жуниван...

отбор Славия
общо мачове игр.време
22 1294 мин.
смени излиза влиза
5 11
попадения голове дузпи
2 0
картони жълти червени
1 0

На 647 минути вкарва по някой гол... Не ми казвайте, че това е хубаво, или че 1294 минути игра не са му достатъчни през сезона, за да си покаже колко струва.

Kade vidia Junivan s tolkova machove za Slavia be. 22 macha sus sigurnost niama. V oficialnia site pishe 5 i niama golove. No tova e za oficialnite machove. A kak da pochne da vkarva kato vseki put vliza kato rezerva?! Tukmo da se razigrae i to macha svurshi. Pri tezi uslovia za da vkarash gol ti triabva ama mnogo kasmet!
A pri Rangelov , ne tova e problema s vuzgordiavaneto.To e tochno obratnoto.Toi se e sduhal, be! Za da go izvadim ot tova, za da mu pomognem triabva da go podkrepiame! Puk ako venci pochne da vkarva tolkova za Slavia si tatuirai si negovia lik na cheloto. :wink: Sigurno shte e krasiva gledka :lol:

Сря Апр 27, 2005 6:20 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Не знам, но и аз си мисля, че 22 мача няма откъде да ги изкопаеш, освен ако не вкараш и контролите на отбора. Обаче тях няма смисъл да ги броиш. То и Кушев вкара сумати голове в контролите, обаче не записа официален мач за "Славия".
Според мен Жуниван трябва да започва като титуляр на мястото на Владимиров и заедно с Рангелов. Убеден съм, че ще бъдат добър тандем. Ето го и сега Митко - пак вкарва! За сборния отбор на "А" група. Явно докато играе в "Славия" го гони или някакъв малшанс, или е с някаква много слаба психика... Не го знам. Със сигурност обаче не е бездарен като Владимиров.
А Жуниван не е играл като таран в Беласица никога. Тази функция изпълняваше Вава. Вижте му и статистиката в петричкия клуб: 52 мача/12 гола. Не му е голям процента и не очаквайте в "Славия" да го подобри значително. Неговата позиция е на мястото на Владимиров, където да се движи по крилото и да отваря пространства за нападателите и офанзивните ни полузащитници като Благо например.

Сря Апр 27, 2005 6:35 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Тази статистика е официалната статистика на играчите в А група за този сезон. Изкопал съм я от официалния сайт на Професионалната Футболна Лига. Тя включва всички мачове на играчите през сезона. Жуниван има 13 мача и 1 гол за Беласица и 8 мача и 1 гол за нас. Така пише там, това влиза в официалните анали на първенството.
Дали сме го взели за таран или не, не е от голямо значение. Важното е, че е нападател и има 2 гола. Ако Иванков още изпълняваше дузпите на говедата, досега да има 3 пъти повече.

Сря Апр 27, 2005 6:43 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:

отбор Славия
общо мачове игр.време
22 1294 мин.
смени излиза влиза
5 11
попадения голове дузпи
2 0
картони жълти червени
1 0

Ами ти ме подведе като си написал отбор "Славия". А статиситката, доколкото съм разбрал е и за отбор "Беласица". Така нещата са ОК. Иначе ако видиш официалния сайт на "Славия" там пък пише 5 мача/0 гола. А там информацията също трябва да е представителна. Явно не е ъпдейтвана.

Сря Апр 27, 2005 7:12 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Това е копирано от сайта на ПФЛ. Там така ги водят играчите - щом е в Славия, значи пишат Славия. А сайта на ПФК е пълна скръб. Там ако не си забелязал ни водят само 7 купи на България. Скудоумците не вкарват в тази статистика 4-те царски купи, които също са купи на България. И така дават погрешна информация на цял свят...

Сря Апр 27, 2005 7:24 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Sreshtu Beroe pak slab Rangelov...

Нед Май 01, 2005 11:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
той рангелов кога ли не е бил слаб ...

The Rise of the poisoned Youth

Пон Май 02, 2005 8:49 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Za nacionalnite garnituri igrae mnogo dobre,no za Slavia...NO Comment

Пон Май 02, 2005 9:03 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща