Автор |
Съобщение |
VERJI STOYANOVA
Познат
Регистриран на: Пет Дек 26, 2003 9:45 pm Мнения: 37 Местоположение: sofia
|
Bravo neveragain.Az mislq,4e be6e absoljutno izli6no Djambo da bade smenen v moment ,v koito otborat ni pobejdava6e nezavisimo s kakva igra!taka ili ina4e vzimahme po 3 to4ki!
Nqmam ni6to protiv g-n Hub4ev, tai kato prosto ne go poznavam i ne moga da si izkazvam mnenieto,moje6e treniorskata smqna da bade sled kraq na parvenstvoto! 
|
Съб Май 14, 2005 11:06 am |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Здравейте фенове!! След много дълъг период на не писане смятам да се включа отново Аз гласувах "ЗА",просто защото все още малко време е минало откакто е на поста треньор. След толкова малко време единствено със супер отбор могат да се постигат успехи. Вие сами казвате,че и при Джамбазки сме били така. Ами то отбора си е същия,няма как!!! Но поне той си признава,че отбора за нищо не става. Не дава напразни надежди. Може би в момента се изказвам прибързано,но всичко ще излезе наяве. Надявам се другия сезон да има резултати и да стяга играчите,че който не играе да "ФАЩА пътя".
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Нед Май 15, 2005 11:03 am |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
ДА!ДА!ДА!
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Пон Май 16, 2005 8:40 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Хупчев е единсвения човек, който съм чувал да казва, че половината ни играчи не стават и за А група!!За това му правя ЕВАЛА и заставам зад него. Дори да няма опит поне има топки да каже такива неща. А Джамбазки е мишок - гледа само в земята и мънка. Неможе да каже две думи като мъж. За мен той е абсолютен нагаждач. Може да е свършил много работа за младежите и юношите, но при мъжете трябва да можеш да излезеш и да викнеш. И като викнеш псевдо звездите да се сдухат и да не смеят да те погледнат в очите, да се мотивират и да ти пикажат, че бъркаш. Нещо като Стоичков. Трябва ни тренер с характер и хъс. Незнам дали Хупчев притежава тези качества на 100%, но е далеч по-напред в това отношение от Джамбазки!
Аз казах 
|
Пон Май 16, 2005 9:46 am |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Нормалното е секи да вотира с третото. За нас туй е важното, да върви отбора- с или без Хубчев.
Тъй зададена анкетата не е коректна. Тез гласове от третата колонка где да ги туряме- про или анти Хубчев?А?
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Пон Май 16, 2005 9:54 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13193 Местоположение: SOFIA
|
Темата я демаркирам от важните, защото няма изказвания повече от седмица. Ако пак стане актуална- пак ще стане важна! Сега- предимство за юношите!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Май 24, 2005 3:01 am |
|
 |
euro_boy
Познат
|
Хубчев е пълен боклук.Плащат му да пуска определени некадърници!!!
|
Съб Май 28, 2005 11:06 am |
|
 |
|