Подготовка, контроли - 2008г.
Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
 Re: Козмановски + Венци = Душмани в Славия !!!
White_Man_Pld написа: mito00 написа: bodzhov_zv написа: ""Левски"" правят още по - нов отбор и имат повече нови футболисти и много повече напуснали. Ако пак завършим след тях, Кузмановски или да си ходи, или да назове нещата с истинските им имена. Извинявай ама това твое мнение направо ме закла на място!!!  Или това не си ти или не знам... ок да бъдем спокойни, защо пък сега Кузмановски да си ходи ако не успеем да завършим преди "Левски" и дори ако не влезем в УЕФА, защо да си ходи? Много се извинявам, обаче не мога да разбера за какво спорите като се има на предвид, че аз пръв казах, че след мача на Славия с "Ботев" в Пловдив ако не сме с най - малко 13 точки в актива от максимум 15 и Стевица си отива! Няма какво да го търпиме повече, защото в Славия няма място за хрантутници. И също така аз не виждам да се допусне някой да става душманин на Славия или вътре в Славия и прочие. Някакви си там отрочета!
Абе вие не сте у ред ...
След първия полусезон "Стевица - велик" бла бла бла ... сега някакви ебати ултиматумите - я си помислете всички какво очаквахте септември месец ?
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Фев 22, 2008 10:42 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
2-0 за сега.
Голмайстори Новкович и Кавдански.
20 мин
Съб Фев 23, 2008 3:53 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
СИНЪТ НА МАЛИНА ВКАРА ЗА СЛАВИЯ В ПРОВЕРКА
Синът на Малина вкара за Славия в проверка
Синът на Малина вкара за Славия в проверка Принтирай Синът на Малина вкара за Славия в проверка Изпрати
Славия победи с 4:1 Чавдар Етрополе в последната си контрола преди началото на втория полусезон. Наставникът на „белите” Стевица Кузмановски има ред проблеми с контузени футболисти, а Саша Симонович е наказан за двубоя с Берое от първия пролетен кръг. Феновете на Славия издигнаха плакат в подкрепа на старши треньора – „Стевица, ние сме с теб!”
Сръбският специалист направи само две смени през цялата контрола, като в стартовия състав започнаха: 23. Господинов, 2. Вл.Иванов, 5. Кавдански, 3.Белошевич, 6. Самокишев, 30. Петров, 18. Анев, 7. Илиев, 19. Новкович, 20. Орлинов, 9. Златковски. Симонович и Симеон Мечев, син на фолк певицата Малина, се появиха през второто полувреме.
Резултатът откри новото попълнение Сърджан Новкович в 11-та минута, след като получи хитър пас от Илиев по левия фланг. Шест минути по-късно Кавдански удвои преднината на Славия. Две минути преди почивката Чавдар успя да върне едно попадение, чрез Янко Янков, който с плътен удар от 10 метра препарира Господинов.
След като играха без смяна повече от час, „белите” бяха подсилени от Саша Симонович. Още с влизането си той имаше добър шанс да се разпише, но бе блокиран от защитник на гостите.
Славия завърши мача с още два гола в последните минути. В 86-та Владо Иванов проби отдясно, подаде в наказателното поле, където Мечев отблизо вкара за 3:1. Три минути по-късно Мечев прати топката на точката на дузпата, откъдето Симонович с плътен удар оформи крайното 4:1.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=37393
Съб Фев 23, 2008 5:53 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Нека някой от приссътвалите на мача да даде повече инфо.
|
Съб Фев 23, 2008 8:01 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Играхме без основни играчи заради контузии, като цяло се справиха добре биха с разлика,лошото е че нападателите не вкарват. Можеше и с чист резултат ама Господинов днеска не беше на познатото ниво,май се е поотпуснал като знае ,че ще е титуляр. Илия Илиев играч на мача според мене,добро попадение с закупуването на Новкович.
|
Съб Фев 23, 2008 9:14 pm |
|
 |
kamka
Напреднал
|
Илиев беше за мен най-добрия няма спор играеше като капитан и ники петров направи силен мач незнам дали бяха слаби играхме стабилно
|
Съб Фев 23, 2008 9:15 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Не мога да разбера защо Кузмановски да си тръгва! Как може да искате да си отиде човек, който е видимо професионалст и иска Славия да върви нагоре. А някой да видя днешния трансперант "Стевица ние сме с теб". Ако да речем случайно паднем от Берое, всички вие ще почнете да го плюете, както правите винаги. Така беше и с Йешич, Достанич, Оларевич... мисля че никой не може да обори тези факти, които ви излагам. Осъзнайте се малко, бъдете доволни и на това трето място, защото в последните години Славия не заслужава УЕФА. Това е факт. Но разликата е, че тази година я заслужаваме. Имаме отбор, имаме играчи, имаме треньор. Остава малко късмет. Тази година ща стане, сигурен съм. И на мен ми е болно, че Славия не заслужава УЕФА, но това са фактите. Но все пак съм оптимист! 
Съб Фев 23, 2008 9:29 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
mito00 написа: Не мога да разбера защо Кузмановски да си тръгва! Как може да искате да си отиде човек, който е видимо професионалст и иска Славия да върви нагоре. А някой да видя днешния трансперант "Стевица ние сме с теб". Ако да речем случайно паднем от Берое, всички вие ще почнете да го плюете, както правите винаги. Така беше и с Йешич, Достанич, Оларевич... мисля че никой не може да обори тези факти, които ви излагам. Осъзнайте се малко, бъдете доволни и на това трето място, защото в последните години Славия не заслужава УЕФА. Това е факт. Но разликата е, че тази година я заслужаваме. Имаме отбор, имаме играчи, имаме треньор. Остава малко късмет. Тази година ща стане, сигурен съм. И на мен ми е болно, че Славия не заслужава УЕФА, но това са фактите. Но все пак съм оптимист! 
Кой иска Кузмановски да си тръгва бе, момче. Чети внимателно какво е писано нагоре. Ако паднем от "Берое", това ще е резил. Ако не се класираме в тройката - също ще е резил. Ако не бием ""Левски"" и ЦСКА при тия разпродажби при тях - това ще е срам. Естествено, че за слаби резултати трябва да се носи и отговорност. Стига смешни оправдания и приказки за обигравания, търпение и пр.
|
Съб Фев 23, 2008 9:37 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
Сложил съм 1 евро на коефициент 101 за шампион Славия
_________________ N 1
|
Съб Фев 23, 2008 10:37 pm |