Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 9:00 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Току що регистриран

Мнение 
slavia_fen написа:
За това ,че две победи срещу прасетата и говедата ще са по-ценни съм съгласен , само не съм съгласен ,че нямаме шанс за груповата фаза на uefa..според мен всичко е въпрос на късмет ако ни се паднат някой по слаби отбори защо пък не да се класираме
:?: :?:

слаб отбор няма шанс да ни се падне в ЛЕ ;) просто ние от повече от 10 години не сме участвали и нямаме никакъв коефициент в европа и ще ни се падат все силни противници :) то и да участваме в кфалификационните кръгове за ЛЕ ще е голям успех за отбора :) не бива отсега да мечтаем за нещо голямо , въпреки че не е изключено и да ни дойде и на нас времето , но вили сега тепърва гради отбора и надявам се след 2-3 сезона вече да гледаме любимия си отбор в ЛЕ :)

Пон Дек 28, 2009 11:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Чакайте , ние вече се класирахме за Европа , че и съперник да си избираме :lol: Как искам и аз да се класираме , как го искаме всички, не е истина просто ; толкова сме изстрадали последните години , заслужаваме нещо хубаво баси :? И в момента сме наистина близо до него и само 1 човек може ,както винаги, да ни попречи , както го е правил от сума ти години насам :evil: Нямам му вяра на Венци аз , продължава да говори , че играем мач за мач и нямаме цели ... Важното е да си запазим отбора и треньора и да се хвърляме всеки мач за победа , въобще да станем нормален клуб , а не всяка година да градим всичко отначало и Венци да си върти далаверите :!: :!: :!:

Вто Дек 29, 2009 12:43 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5612_12.htm

Вто Дек 29, 2009 8:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия уреди трима нови

Венци Стефанов обяви, че в Славия вече има 3 нови попълнения

Въпреки че са празници в Славия работят здраво по селекцията си пролетта. Вчера "белите" се разбраха с трима футболисти, които от 2010 година ще носят екипа на най-стария столичен клуб. Това са Даниел Пеев, Петър Димитров и Илия Илиев.

"Договорихме се с тях. Пеев ще подпише за три години. Иначе Петър Димитров и Илийката вече са наши футболисти", каза пред "Меридиан Мач" президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

Привличането на Илиев може да бъде окачествено като изненада. Той игра в Славия до лятото на 2008 година, след което премина в Локо (Мездра), откъдето отиде в Сливен. Илийката е на сериозна възраст, но въпреки това от "Овча купел" са решили, че ще могат да разчитат на него.

Вто Дек 29, 2009 8:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Илийката определено не го очаквах обратно при нас и съм малко раздвоен заради 35-те му години и неособено добрите му игри този полусезон ; иначе , когато беше в Мездра играеше супер , абе нека пък има конкуренция в отбора , забележете , че всички нови са халфове , а чакаме и Алберони , което е добре :D Доколкото знам , договорът на Петър Кюмюрджиев изтича на 31-ви , мисля че няма да е лошо да се подсилим и в защита :wink:

Вто Дек 29, 2009 12:31 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
кюмура добре че се отървахме от него супер слаб беше,с изключение гола дето вкара на "Левски"

илийката не знам за какво го връщаме,не става вече
дано все пак алберони дойде

Вто Дек 29, 2009 1:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз лично се радвам, че Илийката се връща в отбора, даже мисля, че освобождаването му беше грешка. Сега имаме нужда точно от такъв играч - да открадне топка, да даде хубав извеждащ пас, а изстрелите му от пряк свободен удар много често са голови. Дори и да не играе по цял мач - все ще е полезен до към 60-ата минута.

Вто Дек 29, 2009 1:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е как ни бил ставал вече... Илийката си е опитен халф, който в ключови моменти ще помага много. Със сигурност няма да е водеща фигура и невинаги титуляр както преди, но и със сигурност няма да е излишен!
Виж вече Кюмюрджиев действително не става. По-добре да си върнем малкия Ортега, ако ще си търсим бек или халф-бек.
А Пеев и Алберони да се надяваме да са поредните трансферни удари след Жу и Райс :D :lol:

Вто Дек 29, 2009 1:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Tony Adams написа:
Аз лично се радвам, че Илийката се връща в отбора, даже мисля, че освобождаването му беше грешка. Сега имаме нужда точно от такъв играч - да открадне топка, да даде хубав извеждащ пас, а изстрелите му от пряк свободен удар много често са голови. Дори и да не играе по цял мач - все ще е полезен до към 60-ата минута.

Или до към 5-тата...
Според мен е несериозно да взимаме 35 годишни футболисти, а тъй нареченият "Малка Ортега" е страхотен футболист и не знам защо го няма. Вероятно дебелия бастун му се е ядосал за последния мач, който малкия игра срещу "Левски", но и тогава той беше много бърз и активен...

Вто Дек 29, 2009 4:12 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Boris III написа:
Tony Adams написа:

Или до към 5-тата...
Според мен е несериозно да взимаме 35 годишни футболисти, а тъй нареченият "Малка Ортега" е страхотен футболист и не знам защо го няма. Вероятно дебелия бастун му се е ядосал за последния мач, който малкия игра срещу "Левски", но и тогава той беше много бърз и активен...

Малката Ортега ще си го вземем след идващият пролетен полусезон, понеже още е със статут на чужденец и заема нужната бройка ! От лятото ще го направят Българин като батко си и вече няма да има ядове !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Вто Дек 29, 2009 5:11 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 69  Следваща