Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
 Re: КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
Това хванете и им го постнете на фейсбук профилите, че да сте сигурни, че ще го прочетат! Това ако не ги надъха не знам какво... Много силно! Много!
Нед Май 22, 2011 1:19 pm |
|
 |
Nik64
Познат
|
Това е темата на трета страница от новия брой на в. "Славия". Днес всички играчи получиха по един брой на вестника със заръката да прочетат материала вечерта преди финала.
_________________ Бялата лавина мина
|
Нед Май 22, 2011 1:23 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Nik64 написа: Това е темата на трета страница от новия брой на в. "Славия". Днес всички играчи получиха по един брой на вестника със заръката да прочетат материала вечерта преди финала. И пак казвам - за по-сигурно във фейсбук 
Нед Май 22, 2011 1:28 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Nai mnogo chte gi nadaha da se otide na poslednata trenirovka utre v 17.00 da se pejat pesni da se plaska vika ta dori i fakli da se zapaljat tova e nadahvane takiva statiiki sa pove4eto za nas Fenovete,tezi naemnici negi interesuva nichto drugo osven kintite
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Май 22, 2011 2:53 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Едно голямо браво! Евала Ники! Страхотно мнение! Сега е времето да натрият носа на всички тези, които говорят много преди финала. Направо не издържам ей! Броя минутите и секундите до този финал!  Аз съм сигурен, че ще покажем мъжество и ще съжаляват за всички неща, които са изговорили до сега! Купата е бяла пичове 
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Нед Май 22, 2011 4:05 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Някой знае ли до колко часа ще работят касите в деня на мача ? Междудругото на футболистите трябва да им се копират мненията във всички най-различни форуми, да видят какво мислят феновете на другите отбори. Това ще ги мотивира повече 
|
Нед Май 22, 2011 4:23 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Много ми се иска да ги приземим комунистите,много са се надъхали,браво за написаното във вестник Славия дано да има и повече бели фенове с големи сърца и да дойдат в сектор Б на стадиона да подкрепят отбора , аз лично ще се включа с малкото ми момиченце в агитката нищо ,че съм над 40 .
|
Нед Май 22, 2011 9:01 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
White Hart Lane написа: Много ми се иска да ги приземим комунистите,много са се надъхали,браво за написаното във вестник Славия дано да има и повече бели фенове с големи сърца и да дойдат в сектор Б на стадиона да подкрепят отбора , аз лично ще се включа с малкото ми момиченце в агитката нищо ,че съм над 40 . а така 
Нед Май 22, 2011 9:43 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
White Hart Lane написа: Много ми се иска да ги приземим комунистите,много са се надъхали,браво за написаното във вестник Славия дано да има и повече бели фенове с големи сърца и да дойдат в сектор Б на стадиона да подкрепят отбора , аз лично ще се включа с малкото ми момиченце в агитката нищо ,че съм над 40 . Браво, това да се чува 
_________________ 1913
|
Нед Май 22, 2011 9:50 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Идвам.
Някаква информация колко билети са продадени до този момент ?
Нед Май 22, 2011 10:34 pm |
|
 |
|