Зимна подготовка,трансфери,контроли и други
Автор |
Съобщение |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Точно ние да се смеем на другите за това че имат много сърби не върви някак си. най-малкoто защото и ние все още имахме. Добре че поне БоРатко Достанич си замина, че нещата бяха пoчнали да взимат застрашителни размери. А "Спартак" са събрали прилични играчи, макар и малко втора ръка. Пожелавам им да нямат притеснения от изпадане, но да паднат от нас в София - все пак ние загубихме мача във Варна.
|
Вто Яну 23, 2007 10:52 pm |
|
 |
papa
Познат
|
C/\ABuCTA написа: Велимир Иванович пристига в "Спартак" (Вн) в петък ......................... Интерестно каква част от тия 10 000 лв ще получава сега Веле?! А тия соколи могат да се прекръстят на ФК Сърбия (Варна) направо...  Или не по-добре ще бъде ФК Юго-Славия (Варна) , хем сърби , хем наши бивши играчи 
Много правилно си забелязал. Обществена тайна е ,че връзките между "Спартак" и Славия са много ,много силни .
А за заплатата му. Ами щом 34 годишният Нено Ненов не харесвал 4 бонки,за какво повече да си говорим ? Парите идват от новият съсобственик Иван Динов,който похарчи доста кинти за необходими неща.
Примерно на новите давали 2 ,,опции" при трансфер : Или голяма заплата без транш ,или малка заплата с транш. Премията за победа навън била 2 бона,а за такава във Варна 500 лева. Хикса навън -1000 кинта.
|
Сря Яну 24, 2007 7:56 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Насила хубост не става - щом Веле се чувства изчерпан в Славия няма смисъл да стои тука независимо от заплатата.Друг е въпросът че не е играч за отбор като "Спартак" Варна.
|
Сря Яну 24, 2007 9:34 am |
|
 |
papa
Познат
|
123 написа: Насила хубост не става - щом Веле се чувства изчерпан в Славия няма смисъл да стои тука независимо от заплатата.Друг е въпросът че не е играч за отбор като "Спартак" Варна.
Приятелю аз не знам какво имаш предвид като казваш това,но повярвай ми от "Спартак" и през "Спартак" са минавали доста добри играчи и понякога сме имали доста добри формации. Дори през времето на А. Желязков и Чавето Цветков съм виждал как се докопвате до почетен гол . И аз и ти имаме високи изисквания към отборите си и всеки е в правото си да иска най-доброто за момента.
Историята и двата клуба е доста дълга за БГ стандартите ,така че примери бол и за мачове и за футболисти и за какво ли не. Наши играчи бяха в багажниците,но и ваши играчи са давали ,,свободно" без никакви предварителни уговорки. На един мач на Коритото се получи неволна контузия на спартаклия и капитана ви Александров ( най-големия талант от школата на ЦСКА от времето на Стоичков) се втрещи и вътрешно целия ви отбор отслаби оборотите.
Това ,че искам мнението ви за тоя или оня играч е най-малкото,защото
е меродавно.
Не знам дали Велимир е по-голям играч от Пламен Гетов ,Жиката Господинов или пък Стефан Найденов за да бъда кой знае какъв оптимист,но все пак гледам на привличането му позитивно.
|
Сря Яну 24, 2007 12:12 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Споко, papa, и вие сте пичове като нас... А и ние славистите уважаваме такива мохикани като нас. 
_________________ 100
|
Сря Яну 24, 2007 1:04 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
papa написа: 123 написа: Насила хубост не става - щом Веле се чувства изчерпан в Славия няма смисъл да стои тука независимо от заплатата.Друг е въпросът че не е играч за отбор като "Спартак" Варна. Приятелю аз не знам какво имаш предвид като казваш това,но повярвай ми от "Спартак" и през "Спартак" са минавали доста добри играчи и понякога сме имали доста добри формации. Дори през времето на А. Желязков и Чавето Цветков съм виждал как се докопвате до почетен гол . И аз и ти имаме високи изисквания към отборите си и всеки е в правото си да иска най-доброто за момента. Историята и двата клуба е доста дълга за БГ стандартите ,така че примери бол и за мачове и за футболисти и за какво ли не. Наши играчи бяха в багажниците,но и ваши играчи са давали ,,свободно" без никакви предварителни уговорки. На един мач на Коритото се получи неволна контузия на спартаклия и капитана ви Александров ( най-големия талант от школата на ЦСКА от времето на Стоичков) се втрещи и вътрешно целия ви отбор отслаби оборотите. Това ,че искам мнението ви за тоя или оня играч е най-малкото,защото е меродавно. Не знам дали Велимир е по-голям играч от Пламен Гетов ,Жиката Господинов или пък Стефан Найденов за да бъда кой знае какъв оптимист,но все пак гледам на привличането му позитивно.
Не исках да обидя "Спартак" Варна - там са минали достатъчно големи играчи.Исках да кажа ,че Иванович не е играч за отбор който се бори да не изпадне независимо дали се казва "Спартак" Варна,Родопа или Рилски спортист.Според мене Велимир е достатъчно добър за да бъде титуляр във всеки един от водещите отбори и не вижда причина да ходи в отбор от втората половина на таблицата.
|
Сря Яну 24, 2007 1:17 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аве хора - кога ни е първата контрола и с кого??? 
Сря Яну 24, 2007 2:22 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Всъщност Веле изобщо никога не е бил за българското първенство. Неговите качества са значително по-високи, но за негово съжаление явно не е попаднал на правилния мениджър.
ВЕЛЕ ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!
_________________ 1913
|
Сря Яну 24, 2007 2:27 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Божо написа: ВЕЛЕ ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!
_________________ 100