Берое - СЛАВИЯ ( 01.03.2008г.)
Автор |
Съобщение |
agent_0888
Познат
Регистриран на: Съб Мар 01, 2008 11:54 pm Мнения: 46 Местоположение: Sofia
|
Здравейте нов потребител съм.Искам само да кажа че според мен независимо от всичко трябва да бъдем оптимисти.Хубавите неща стават само когато вярваш в тях 
|
Нед Мар 02, 2008 6:41 pm |
|
 |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
А бе незнам ама сега само ядове с тоя скапан Х. Толкова ли не можаха да бият отбор който се събра преди 2 седмици за пръв път. Сега вместо да сме 9 т пред Литекс ще трябва да се чудим как да взимаме точки от ЦСКА и "Левски"
_________________ White club for white people
|
Нед Мар 02, 2008 7:51 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Posledno po temata
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Мар 03, 2008 2:19 am |
|
 |
agent_0888
Познат
|
Иначе за линка който си дал Категорик-хммм наистина ученик бе и то от търговската гимназия ни прасна първия гол..Той пък като учи що не иде да се пробва някъде икономика като завърши ми тръгнал фубол да играе 
|
Пон Мар 03, 2008 10:12 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
"Беройци" скрибуцат, че сме били играли за трети отбор (вероятно някой от борещите се за изпадане). футболистите гневно питали нашите :" За какво ви е тая точка бе, нещастници?"
чак искали да се прави разследване. Честно казано не виждам нищо нередно, дори и да сме взели стимули от трети отбор, за да скочим на "берое".
|
Пон Мар 03, 2008 1:17 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
http://sportal.bg/video.php?video_id=4736
http://sportal.bg/video.php?video_id=4693
Това за Ортега е наистина добра новина! Аз да питам кога трябва да се възстанови Данчо Петков, щото не ми се преглежда целия тоя спам в темата да търса дали има нещо..  Повръща ми се вече от М.З. 
Пон Мар 03, 2008 1:39 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
bodzhov_zv написа: "Беройци" скрибуцат, че сме били играли за трети отбор (вероятно някой от борещите се за изпадане). футболистите гневно питали нашите :" За какво ви е тая точка бе, нещастници?" чак искали да се прави разследване. Честно казано не виждам нищо нередно, дори и да сме взели стимули от трети отбор, за да скочим на "берое".
E стига де?Вие с тия мнения просто ме заковахте.Отбор,който се бори за медали е взимал пари от изпадащ отбор,за да се мята срещу тим сформиран от преди 2 седмици!!!А само да вметна,че с изключение на първите 5,6 отбора от "А" група всички други са на ръба на финансовата криза,за да могат да дават пари и то още в 16 кръг.Абе хора мислете като пишете нещо.Моля ви!Почнахме вече за срам да ставаме ебати!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Пон Мар 03, 2008 2:47 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Това го пише по медиите, а никъде не съм казал, че е вярно. Просто такива са нападките от лагера на "Берое".
|
Пон Мар 03, 2008 3:09 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
bodzhov_zv написа: Това го пише по медиите, а никъде не съм казал, че е вярно. Просто такива са нападките от лагера на "Берое".
Добре де,ама сега чак да си съгласен с това да взимаме пари и да "скачаме" на отбор като Берое,не го приемам.Не се сърди ама не е правилно човече,ние сме Славия София,на тия селяни ли трябва да им скачаме дето една бакалия имат в целия град!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Пон Мар 03, 2008 3:16 pm |
|
 |
agent_0888
Познат
|
Death_Squad,Берое според мен се очертават като един що-годе силен отбор но за агитката им не мога да кажа същото  Тея пари дето са ги одрусали малко са им били 
|
Пон Мар 03, 2008 4:12 pm |
|
 |
|