Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 17, 2025 7:06 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ 
Автор Съобщение
Напреднал

Мнение 
Не че селекцията не е на ниво обаче според мен и защита ще ни куца ако не се появи някои по добър и този път едър защитник според мен тия дето са дощли дано да има нещо щото вс започва от защитата

Нед Яну 20, 2008 10:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Защо да ни куца защитата?Запазваме си я същата от есента плюс Самокишев и Анев.Само не казвайте че Мечечиев е бил някъкав фактор в дефанса.А да и този новия от Босна може да се окаже добро попълнение.

Нед Яну 20, 2008 9:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Личното ми мнение е че ако гледаме кое е за оправяне - всичко ! Отделни хора в отделни мачове изнесоха полусезона според мен!

САМО СЛАВИЯ!

Нед Яну 20, 2008 10:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Отбора ни е зле - факт, още с мачовете с Пирин и Лефски си пролича, че нещо не е като хората, а с "Ботев" резила беше апотеоз и връх на всичко до този момент......Надеждата ми е в Стевица, има още месец и нещо до началото на полусезона, има време да ги обиграе и да им влее малко тактическа дисциплина у главите, дано вземем още играчи......паживиом - увидем, Китайците и селяните от Ловеч колко мача направиха вече в Европа и сасъд нищо, до третия кръг и финита ла комедиа, аре и на нас да ни се даде шанс, а и най-вече публиката ще живне!!Да го видим Дебелия какви ги дроби за на пролет....

Изображение
www.zone1913.com

Нед Яну 20, 2008 10:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Според ВС / днес в Меридиан Мач/ варианта Петър Златинов е отпаднал окончателно.Както и Владислав Златинов и Скерлев.Но взимаме със сигурност двама нови футболисти.Единия от тях вероятно е босненския защитник.

Пон Яну 21, 2008 11:07 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Отново счупен нос в Славия

Георги Самокишев праща Орлин Орлинов на операция

Младият нападател на Славия Орлин Орлинов напусна със счупен нос днешното занимание на „белите” в Правец. Топспорт.бг научи, че при въздушен двубой за топката дошлият от Локо (Пд) Георги Самокишев е ударил лошо с лакът Орлин.

Още днес младият талант на „белите” се е прибрал в София и във вторник ще се подложи на интервенцията, като все още не е ясно, кога ще се завърне на терена.

„Много жалко. Със сигурност Самокишев не искаше да стори това. Дано Орлинов се възстанови по-бързо от операцията, на която ще се подложи утре”, каза треньорът на „белите” Стевица Кузмановски пред Топспорт.бг.

Интересното е, че това не е първият случай, в който играч на Славия се подлага на операция заради счупване на нос. През зимата на 2006 г. в контролата с Рилски спортист (0:0) на "Герена" пострада Асен Караславов, който сега носи екипа на германския Гройтер Фюрт.

В същото време стана ясно, че Славия ще направи опит да привлече двамата играчи на Марица Пламен Крачунов и Владимир Байрев.

Президентът на „белите” Венци Стефанов отрече информациите, че иска отписаният от Локо (Пд) Влади Златинов. От „Лаута” пък информираха, че са склонни да продадат нападателят, който отказа да поднови договора си със „смърфовете”.

като се взимат аматьори, така ще е ... :!:

Вто Яну 22, 2008 1:40 am
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
кофти за Орлин!

Вто Яну 22, 2008 9:08 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Мениджър провалил трансфер на ненужен в Славия

Мартин Христов бил на проби в унгарския Хонвед, играл срещу Артмедия
Варненският футболист Мартин Христов (вляво) се е разминавал с преминаване в унгарския клуб Хонвед. Нападателят е изкарал петдневни проби във втория в местното първенство, като е взел участие и в една контрола.

"Представих се добре в проверката, в която играх около 70 минути. Направихме 1:1 срещу Артмедия. Треньорът ме използва като ляв полузащитник. Хората ме харесаха и на другия ден трябваше да се срещнем с президента, за да оформим договора.

Аз нямам мениджър, а за пробите в Унгария ми помогна Бисер Маринчев, за което съм му много благодарен. Там ме посрещна местен мениджър, който обаче явно е завишил в последния момент условията, той като преди срещата ми с президента ме уведомиха, че се отказват, а като ги питах каква е причината ми казаха да питам мениджъра.

Опитах се да говоря с него, но той не разбира английски и не можахме да се разберем добре. Явно обаче той е поискал по-високи условия и това е довело до отказа на Хонвед", обясни Мартин пред варненското издание "Позвънете новини".

Както е известно, през лятото нападателят бе освободен от родния си клуб Черно море и бе половин сезон в Славия. Наставникът на "белите" Стевица Кузмановски рядко му гласуваше доверие и варненецът разтрогна договора си.

"Много съм благодарен на Славия за това, че се съгласиха да се разделим по взаимно съгласие. Преди това ми казаха, че могат да ме преотстъпят, където поискам, но аз предпочетох да се разделим и те не ми попречиха", добави 27-годишният футболист.

Марто призна, че в момента има оферти от четири български клуба. Най-вероятно той ще заиграе някъде за 6 месеца, след които отново ще опита късмета си в отбор зад граница.

"Две от офертите са от отбори от "А" група, а две - от "Б". Все още обмислям кое от предложенията да избера. Съжалявам, че не се получиха нещата в чужбина, но се надявам, че ще имам шанс един ден да поиграя навън. В момента се готвя индивидуално най-вече с кросове на плажната ивица", завърши нападателят, който наскоро стана баща на малкия Християн

Вто Яну 22, 2008 9:20 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Трансферите на играчите от "Берое" не са много сигурни поне до решението на апелативната комисия по казуса с разтрогнатите договори.

Вто Яну 22, 2008 12:55 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
makaveli написа:
моя грешка - в бързината съм написал халф а не бек. Бандаловски играе ляв бек. Някъде се говореше, че ако върне всичките си заплати, които му остават по договор може да напусне....може да се бъркам нещо де.
За училището - Славия е и училище и не е. Ние не взимаме скиори за да ги учим на футбол. И аз бих бил против. Политиката ни е обаче да взимаме футболисти без пари, които все пак имат някакв футболни данни. Това, че никога нямаме цели и играчите не са обременени непременно с победи им позволява да се отпуснат и да играят както могат, което води неизбежно до трансфер...т.е. има атмосфера, а и вече се видя, че можем да продаваме не по зле от Цска и "Левски". За съжаление го играем само временна спирка, трамплин към по-добро, но защо не. Ако може да ни даде нещо (а Бандаловски може защото си нямаме ляв бек) защо да не го вземем?!?

Бандаловски е 100% десен бек...и в холандия и в Литекс играе такъв

Вто Яну 22, 2008 1:28 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 30  Следваща