Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 12:34 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е за Малката Ортега Вили каза , че до лятото е в Своге под наем :roll:

Вто Дек 29, 2009 5:14 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Ради Рангелов се върна на терена и, ако навлезе във форма до пролетта, няма да имаме нужда от Виктор.

Вто Дек 29, 2009 5:41 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Ради Рангелов се върна на терена и, ако навлезе във форма до пролетта, няма да имаме нужда от Виктор.

Нямам много впечатления от играта на Рангелов. Виктор е типа бек, който ми допада, бърз, остър с афинотет към включвания по крилата.
С такъв играч отбора играе по-нападателно, което за мен е важно.

Вто Дек 29, 2009 7:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тия къде говорат ,че Илийката ни трябва да вземат да почнат да идват по провинцията на гостувания и тогава да ми го хвалят. И той и Саша са боклуци.. да -влачеха ни преди играта ,но само в София и то срещу смешни отбори. Да си ходят по Мездра ,Локо Пд и Сливен защото там са лидери ,но не стават за отбор над 10-то място!
Кюми нема кво да го коментирам ... той и Мечо-клечо и те мишкаряха при нас ,а после по селата като заиграха станаха 'големи' футболисти...

п.с. малката Ортега е най-добрия ляв бек в "А" група и няма база за сравнение с футболист ,които през половината му кариера беше контузен.

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Дек 29, 2009 9:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
за мен Илийката ще ни е нужен и си мисля, че в края на сезона пак ще си говорим за него в добра светлина. Манете възрастта му, за БГ няма значение това

Вто Дек 29, 2009 10:26 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Ради Рангелов има 40 мача за "Славия", 30 от които на топ ниво. Играе с хъс и показва майсторство. А това, че беше контузен е малшанс и всички знаем как стана (нищо общо с футболната болест на Веле и Данчо Петков).

Вто Дек 29, 2009 10:59 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Ради Рангелов има 40 мача за "Славия", 30 от които на топ ниво. Играе с хъс и показва майсторство. А това, че беше контузен е малшанс и всички знаем как стана (нищо общо с футболната болест на Веле и Данчо Петков).

И така да е не са конкуренция ,защото Ортега е бек ,а Ради халф(крило).

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Дек 29, 2009 11:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Илия Илиев:
Ще вдигна класата на Славия

Илия Илиев напусна Славия преди година и половина. Мина през Локомотив (Мз) и Сливен, за да се върне отново на Овча купел. Той е третото ново попълнение на белите след Даниел Пеев от Пирин и Петър Димитров от Берое. Илиев отговори на въпросите на "7 дни спорт".

- Как се стигна до завръщането ви в Славия?
- Още преди месец разговарях с хора от Славия и им казах, че имам договор със Сливен до юни месец 2010 г. Реших обаче по-рано да сменя отбора и избрах белите, за да съм по-близо до семейството си. Много съм радостен, че от клуба решиха да ми гласуват доверие. Сега чакам арбитража, за да разтрогна със Сливен по взаимно съгласие.
- Защо не се получиха нещата в Сливен и решихте да напуснете клуба?
- Нямам точно обяснение. Просто има такива периоди, когато нещата не се получават. В отбора има доста млади момчета, които нямат достатъчно опит в "А" група. Въпреки това отборът има сили да запази мястото си в групата. Сливен ще се стабилизира благодарение на Йордан Лечков и Драголюб Симонович.
- Разговаряхте ли с Венци Стефанов и Вили Вуцов?
- Да, проведох разговори и с двамата. По-рано Вили ме попита как стоят нещата в Сливен и ми каза, че ме иска в Славия. Той знае добре качествата ми, аз също познавам начина му на работа. Работихме заедно в "Марек".
- Казахте, че познавате добре Вуцов, какво е мнението ви за него?
- Това е подходящият треньор за Славия и той го показа с работата си. Отборът се сработи и заигра много добре, резултатите го показват. Отдавна Вили Вуцов трябваше да е треньор на отбора.
- Съжалявате ли, че напуснахте белите през лятото на 2008 г.?
- Ситуацията тогава беше следната: договорът ми със Славия свърши и от Локомотив (Мз) ми предложиха по-добри условия. Приех офертата и направих добър сезон в Мездра. Сега важното е, че отново се завърнах в Славия.
- Какви са амбициите ви с белите?
- Имаме голям шанс да спечелим Купата на България, а също и да намерим място в тройката. Имаме добър треньор и качествени играчи. Славия играе добър футбол, а като прибавим и новите попълнения, нивото ще се вдигне още повече.
- Вярвате ли, че ще успеете да се впишете в отбора и да извоювате титулярно място?
- Имам какво да дам на Славия. Притежавам нужния опит, с който мога да съм полезен. Славия разполага със силни футболисти, но не ме е страх от конкуренцията, защото знам, че ще вдигна класата на тима.
- С кои от играчите се познавате най-добре?
- Познавам се с всички, играл съм с повечето момчета. Не съм в лоши отношения с никой. Винаги, когато съм имал време, съм минавал през стадиона, за да видя отбора.

Тодор Петров

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Дек 29, 2009 11:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Този може да вдигне само средната възраст на отбора и да станем по-фотогенични както казва Венци. Страхлив мангал който в провинцията е като Киро Джоров пълен фантом. Непрекъснато декларира пристрастия към чорбата и както сам признава, ни изостави заради 2 лева в повече от Локо Мездра. НЕНУЖЕН!

Сря Дек 30, 2009 10:28 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вили Вуцов: Преговаряме с "Левски" за Виктор Генев
30 декември 2009 | 17:32 sportal.bg

Старши-треньорът на Славия Велислав Вуцов разкри пред Sportal.bg, че седемкратните шампиони са в преговори за защитника на "Левски" Виктор Генев. "Имаме интерес към него и сме се свързали с "Левски", но до този момент няма нищо конкретно. Аз не искам да правя някакви генерални рокади през зимната пауза, така че не очаквайте Славия да привлече много играчи", лаконичен бе Вуцов.

До този момент Славия си осигури услугите на три нови попълнения - бившето крило на ЦСКА Петър Димитров, халфът на Пирин Даниел Пеев и старият боец Илия Илиев. Първата проверка на "белите" ще се играе на 30 януари срещу Калиакра.

Очаквано, но и тоя е слаб и то много...

неадекватен :arrow: от 00:45 да се гледа http://vbox7.com/play:2958bcce

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Дек 30, 2009 6:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 69  Следваща