Подготовка, контроли - 2008г.
Автор |
Съобщение |
The Untouchable
Познат
|
Който и да е бил треньора все сме пети. Дано сега да бъда опроверган. Защо като има такива проблеми в нападение, Воденичаров бе освободен? Момчето прави фурор в контролите на "Спартак" и съм сигурен, че ще бъде един от силните футболисти за този отбор.
_________________ After the fire comes the rain
After the pleasure there\'s pain
|
Нед Фев 24, 2008 12:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Да и мен ще ме е яд ако изпуснем Малинди , Дебелия е наистина голяма скръндза , можеше и за Пепи Златинов и Байевски да развърже кесията, но не би ...  Вчера най-после се поздравихме с победа , крайно време беше  . От това което съм следил и чел , Белошевич и Новкович са класни попълнения , синът на Малина също се представя добре , а на момчетата от Локо Пд и Коприваров им трябва време да се адаптират. ЦСКА и "Левски" са ужасно слаби в момента и ще е грехота , ако и тоя път не се класираме за ежротурнирите 
|
Нед Фев 24, 2008 1:12 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
фиго, къде я тази класа на Н.Петров и Орлинов?За Орльо имах надежда,че ще стане нещо от него,но вчера беше трагедия,за нищо не ставаше,овладяваше топката и вместо да я подаде бързо я държи в себе си и я губи,много слаб,трагичен.Нико си е боклук,тоя се взе за някакъв футболист,слаб,надменен,със самочувствие на мега звезда.
Трансферният ни удар е Златковски.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Нед Фев 24, 2008 3:10 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
И на мен това момче ми направи най-добро впечетление от новите. Умее да се освобождава от защитниците със и без топка в крака, добре я владее... само му липсва рутина за завършващия удар! Напомня ми на Митко Рангелов в началото - не като физика де, а като 'нешлифован талант' 
Нед Фев 24, 2008 3:23 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Не, тук наистина има някои хора които само се пишат за фенове на Славия и по мое мнение нищо не отбират от футбол! Абе играхме зле в повечето контроли и какво от това?! Всички знаем, че това са просто контроли и хората там се обиграват, научават се да играят един с друг и влизат във форма. След тези мачове вече почват да играят на 100 % и като отбор! Обаче, някои до такава степен са станали песимисти, че вече и 1 мач да не бием е най-голямата трагедия. За това вина има и венци със сигурност. Ако 12 години не бяхме толкова зле нямаше и хората да са толкова отчаяни. Мисля обаче че човек трябва да разсъждава малко повече, а не на 1ви сигнал да си излива "мислите" тука.
1во - Славия отдавна не е играла така както този сезон с мисъл за победа и с настроение. Отдавна и не сме били толкова реално близо до така мечтаните евротурнири. Съответно и публиката започва да се връща на стадиона. От всичко това следва, че отбора върви нагоре.
2ро - И да не стане защо веднага трябва да се маха Кузмановски. Вижда се че човека е професионалист и знае как да работи за отбора и за победата. А и никой отбор не е видял добро от смяната на треньори като носни кърпички. Колко такива сменихме за 12 години?! И какво добро видяхме?!!! Ако сме с точно този сериозен за мен треньор 2-3-4 години и почне сам да гради състава си мисля че Славия я чакат само хубави неща. Нали като го сменим него веднага ще сложат някой тип Альоша бе!
Айде мислете малко да му се не видяло!!!
Пон Фев 25, 2008 7:58 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
В последните няколко дни Стевица смени риториката и заговори за борба за класиране в евротурнирите и проблемите около селекцията, изоставяйки шикалкавенията за нов отбор и молбите за търпение от страна на публиката. Това беше и целта на "псевдо феновете от форума, които нищо не отбират от футбол". Всички останали приказки са леко излишни.
|
Вто Фев 26, 2008 12:12 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Точно ти не говори дето ми обясняваше как лявото крило тича отдясно...
Вто Фев 26, 2008 1:27 am |
|
 |
seth
Администратор
|
C/\ABuCTA написа: Точно ти не говори дето ми обясняваше как лявото крило тича отдясно...
За осми път ти обяснявам, че тогава ми бяха редактирали мнението, за което има и извинение в същата тема. Между другото за какви 12 години говориш? Аз ги броя от пролетта на 1999 и ги докарвам до 9...
|
Вто Фев 26, 2008 1:31 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Aз пък не говоря само за евротурнири, а от както Кано вече не е начело на Славия и от както за последен път сме постигали най-важната цел за един български клуб, а именно шампион и/или носител на купата на България. Сещаш ли се...  Да съм написал някъде, че 12 години не сме играли в евротурнирите?!
Вто Фев 26, 2008 1:35 am |
|
 |
seth
Администратор
|
C/\ABuCTA написа: Aз пък не говоря само за евротурнири, а от както Кано вече не е начело на Славия и от както за последен път сме постигали най-важната цел за един български клуб, а именно шампион и/или носител на купата на България. Сещаш ли се...  Да съм написал някъде, че 12 години не сме играли в евротурнирите?!
Ми Кано за последен път беше начело през 1999 г., сещаш ли се  Пък и бронзовите медали не са малък успех, а и селекцията, играта и амбициите през 1998 бяха страхотни. Просто не се получи.
|
Вто Фев 26, 2008 1:38 am |
|
 |
|