трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Сря Дек 30, 2009 8:26 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3450 Местоположение: Sofia
|
Дани Пеев пред Novsport.com: С нетърпение чакам първата тренировка, когато Вили Вуцов ще крещи по мен
В ексклузивно интервю за Novsport.com, вече бившият футболист на Пирин Даниел Пеев каза, че е изключително щастлив от трансфера си в Славия и от това, че ще работи с треньори като Велислав Вуцов и Асен Букарев. С Букарев той дори е делял стая по време на престоя си в "Левски", докато с Вуцов постоянно се е разминавал и сега е дошло времето да се съберат.
"Велислав Вуцов е много амбициозен млад специалист, който ако сега го попитам какви са неговите цели ще каже, че след две години Славия ще стане шампион. За това очаквам с нетърпение първата тренировка или мач на Славия да видя как той ще крещи по мен от тъчлинията", в духа на шегата коментира Пеев.
Според него истерията от това защо избра "белите" се е създала заради това, че името му постоянно се свързваше с "Левски". Той призна, че още през лятото е дал съгласие да се върне при "сините", когато още треньор беше Емил Велев, а спортен директор Даниел Боримиров. Тогава обаче е трябвало "Левски" да продаде някои играчи, за да закупи него. По една или друга причина това не е станало. Тази есен отново са се свързали с него от "Левски", но той вече бил дал дума на президента на Славия Венцеслав Стефанов.
Според полузащитника Славия е неколкократен шампион на страната и най-стария столичен тим, така, че много хора след известно време сами ще могат да си дадат отговор на въпроса за избора, който направи.
Даниел Пеев каза, че на него му е рано да говори за цели с новия си клуб, тъй като все още няма игрови минути.
"На първо време се надявам да подобря играта си в Славия. Ако се отвори възможност да се атакуват евротурнирите, дали чрез Купата или първенството, то съм сигурен, че Славия няма да изпусне тази възможност”, каза Даниел Пеев.
В новия си клуб Пеев каза, че има много добри приятели, които се надява да му помогнат за по-бързата адаптация. Това са Йордан Петков, Борислав Георгиев и Милан Коприваров.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Дек 30, 2009 8:44 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Чет Дек 31, 2009 12:55 am |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ  САМО СЛАВИЯ 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Чет Дек 31, 2009 10:02 am |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
защо прекалявате с нещата,още не е нова година 
Чет Дек 31, 2009 11:18 am |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Виктор Генев отива в Славия
Младежкият национал Виктор Генев е на път да избяга в Славия, където с отворени обятия го чака бившият треньор на "сините" Велислав Вуцов, пише "Тема:Спорт". Централният защитник изпадна в немилост на „Герена" при Георги Иванов, поради което от "Левски" обявиха, че ще му търсят друг отбор по време на зимната пауза.
Вили Вуцов е запознат с качествата на Генев още докато бе треньор на "Левски". Веднага след като бе назначен начело на Славия, Джуниьр се опита да го привлече.
„Наясно съм със селекцията, чакам да видя какво е положението с младежкия национал Виктор Генев", коментира по този повод наставникът на "белите". Той е разговарял със спортния директор Георги Иванов да вземе младока в Славия без пари. Условието е при продажба на бранителя в друг отбор половината сума да отиде в касата на "Левски".
Освен Генев Вуцов е решил да докара на „Овча купел" и друг син юноша - Лъчезар Балтанов. От ръководството на "сините" обявиха, че няма да разчитат на халфа през пролетта. Така автоматично скача вероятността той да подсили Славия.
Чет Дек 31, 2009 11:44 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Национали бягат от "Левски"
Младежките национали Виктор Генев и Лъчезар Балтанов готвят бягство от "Левски" в Славия при бившия си треньор Вили Вуцов. Двамата изпаднаха в немилост на „Герена” при Георги Иванов и си търсят отбори. Вуцов вече е говорил с Гонзо за привличането на Тенев на „Овча Купел” без пари, като условието е "Левски" да вземе процент от бъдеща продажба на централния бранител.
Дефанзивният халф Балтанов също не влиза в плановете на спортно техническия щаб на „сините” и през пролетта ще облече бялата фланелка.
Вили Вуцов иска още един футболист от "Левски" и почти сигурно става въпрос за Лусио Вагнер, който също е пред напускане, тъй като е твърда резерва./БЛИЦ
Съмнявам се в достоверността на тази новина , не ми харесва , че се напълнихме с говеда , а и още искаме  Предпочитам да налагаме наши юноши , а не тези на "Левски"  Лъчо Балтанов е приличен играч , обаче Лусио е на 33 и е резерва - глупост ще е да го вземем 
|
Чет Дек 31, 2009 12:45 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Славия реже гърци за Сашо Младенов
Шефовете на Славия са отказали предложение на солунския Арис за Александър Младенов, научи „Меридиан Мач“. „Белите“ не искат да се разделят с една от звездите си, още повече че гърците предлагат и твърде малко пари на сина на Стойчо Младенов. Интерес към техничаря проявява и италианският Перуджа. Най-сериозна във финансово отношение е офертата на Том, където Сашо има три сезона. Руснаците още помнят изявите на Младенов, който обаче получи тежка контузия и трябваше да напусне.
Въпреки желанието на треньора на Славия Вили Вуцов да задържи бившия капитан на младежите той едва ли ще остане на „Овча купел“. До този момент „белите“ са си осигурили услугите на бразилеца Алберони, Даниел Пеев, Илия Илиев и Петър Димитров.
Говорихме доста какви играчи трябва да бъдат привлечени , а кои мислите , че ще се махнат ? Според мен , добре би било да разкараме Яшар , Копи , Стоян Георгиев , Меси сигурно ще го дадем под наем , и предполагам , че ще продадем Господинов и Младенов  И дано няма други продажби , най-вече да запазим Светата Троица Райс , Галин и Жу
P.S. Весело посрещане на новата година , както се казва : Ако си пил - слез , искам и аз на масата 
|
Чет Дек 31, 2009 1:15 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Аз лично съм доволен от селекцията до момента, въпреки че честно казано не знам с какво е привлякъл вниманието на Вуцов този Петър Димитров, не съм запознат с качествата му.
За мен и да не купуваме никой, няма да бъде фаталано. Важното е да не продаваме никои от ключовите ни играчи, а под ключови не включвам Копи и Ортега. Според мен потенциално при добри оферти могат да ни напуснат Колев и Данчо Господинов.
Чет Дек 31, 2009 2:42 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3450 Местоположение: Sofia
|
Селекцията е перфектна!
Да махаме :КОПИ ,ЯШАР , МЛАДЕНОВ -ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
САМО СЛАВИЯ
БЕЛИ ШАМПИОНИ ПРИЯТНО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Дек 31, 2009 4:44 pm |
|
 |
|