Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 17, 2025 2:16 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 269 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Следваща
 СЛАВИЯ - "Ботев" 
Автор Съобщение
Напреднал

Мнение 
White man иди до ВСИ и хвани някои африканец студент по тропично и субтропично земеделие с вуду способности да направи магия и да разтури каръка срещу цска :lol:

Вто Сеп 18, 2007 12:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
White_Man_Pld написа:
C/\ABuCTA написа:
Абе аре осъзнай се малко... Ти пък като се обиди като ущипана ученичка си. Стига си се правил. Тоя мач свърши. Гледаме напред.

Не знам на къде да гледаме, обаче това, че се заяждаш с мен си остава за твоя сметка. Ти си носи кръста аз все пак съм на 30 и съм навлезнал във втората фаза от живота ми така, че ми е под достойнството. А пък и не знам с хлапе ли си говоря или с подрастващ. По - лошото, обаче е, че това за бабата на ония ботевиста и това, че била врачка може и да е майтап и ония явно хлапетия да си е правил базик в другия форум. Защото преди малко не знаете с, кой говорих с един много силен и сериозен МЕДИУМ стана случайно няма да Ви кажа как и къде се срещтнахме с него. Но той е известен в цяла България, а и в чужбина с дарбата си тъй като още от малак от дете е бил коронясан от баба Ванга и е от Изида Център ако Ви е известен този център на медиумите в България. Давали са го и ощи ще го дават по телевизията. И го питах за мача на Славия с ЦСКА каза, че мача ще се играе на живо няма да е уговорен, някой, който играе хазарт щял да загуби много пари и ще победи по-добрия. По добрия, обаче в случая е отбора на ЦСКА само вижте класиратето и от там сравнете, кой е по - добър. И аз го питах това ЦСКА ли ще бъде той ми каза да, че този път те ще бият. Аз го питам, защо този път след като те винаги ни бият той мълчи и нищо не каза повече и изчезна. Другото, което ми каза е, че позна, че съм щял да ходя на този мач и ми каза да не ходя там виждал много бой кръв побои на голяма зелена пътека явно трева значи стадион и мач в голям град след хиляди души публика хвърляне на бутилки и т.н. Каза да не ходя там в никакъв случай и да се пазя, че съм бил щял да пострадам явно вижда някакво меле, в което ненадейно и аз ще попадна и ще се забъркам. Така, че пазете се братя на този мач пазете се много и внимавайте. Аз при това положение няма да ходя и да взимам неплатена отпуска за този мач. Каза още да си седя и да си го гледам на спокойно и тихо от вкъщи димек по телевизията. Смятам и така да направя. Но Вие се пазете братя. Обаче тоя много познава и май наистина Славия ще пада. Не искам по някакъв начин да Ви отблъсквам да не ходите на този мач, но за БОГА се пазете братя там всички Вие с БЕЛИ души, които ще идите там и ще защитавате бялата фланелка и гордост на София и цяла България по един или друг начин.

ВЗЕМИ ДА НАМАЛИШ СИНТЕТИКАТА :shock:

Вто Сеп 18, 2007 1:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Защо ли този медиум ли е врачка ли е казва , че ще паднем от чорбата :lol: :lol: :lol: има супер способности евала ! :lol: и бой ще има ахах екстра , 100qne приготви палките на тъпана :twisted: :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Вто Сеп 18, 2007 1:24 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Много бързо се появи и Part II на тоя трилър. :lol:

Вто Сеп 18, 2007 5:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ебати паранормалния форум :lol:

Вто Сеп 18, 2007 5:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХААААААААААААААААХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

П.С. сасъд ЗА ЯСНОВИДЦИТЕ , ВРАЧКИ И ТЕМ ПОДОБНИ :lol: :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Вто Сеп 18, 2007 5:40 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 269 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Следваща