Подготовка, контроли - 2008г.
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Да, бе след 96-та го махат, става Георги Харалампиев, после като го слагат пак Кано вече за какви успехи да говорим като го прецакаха и прецакаха и състава?! Факта е че от 96-та насам нямаме достатъчно класен отбор, който да отговаря на името Славия. Айде може да кажем 97-ма. А и ако не се лъжа Кано беше за последно 98-ма, а не 99-та. И отново не си ме разбрал, защото не съм написал никъде, че Коцев за последно е бил треньор през 96-та... Както и да е. Спирам да наливам ъкъл на хора, които и без това отказват да го използват. Който си е извадил изводите извадил, който не да се оправя!
Вто Фев 26, 2008 2:04 am |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
bodzhov_zv написа: C/\ABuCTA написа: Aз пък не говоря само за евротурнири, а от както Кано вече не е начело на Славия и от както за последен път сме постигали най-важната цел за един български клуб, а именно шампион и/или носител на купата на България. Сещаш ли се...  Да съм написал някъде, че 12 години не сме играли в евротурнирите?! Ми Кано за последен път беше начело през 1999 г., сещаш ли се  Пък и бронзовите медали не са малък успех, а и селекцията, играта и амбициите през 1998 бяха страхотни. Просто не се получи.
Първо трябва да знаеш,че взимаме бронзовите медали през 1997,като "Левски" тогава завършва на 4 място и се класират за Уефа поради това,че играят финал с Цска за купата,койти губят с 3-1!Колкото до това,че "бронзовите медали не са малък успех",мисля,че тогава не си мислил по този начин,тъй-като за отбор който предната година е спечелил дубъл,едно 3 място следващата година,което даже не дава право на участие в Уефа(или съществуващия още тогава турнир на КНК)не може да се нарече успех!Ако обаче гледаме от сегашна гледна точка би било успех(разбира се ако 3тото място ни вкарва в Уефа),защото не сме помирисвали турнири вече 12 години,а медали от 11!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Вто Фев 26, 2008 10:20 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Хора през есента на 1998 г. Кано беше изградил страхотен отбор с опитни играчи като Мони Чилибонов и Владко Шаламанов и млади звезди като Георги Бачев,Георги Петков и Марто Кушев.Тогава играехме страшно силно и още си спомням как онзи мужик Грозни се пукаше от яд и злобееше по наш адрес.Но пък и ние му купихме еднопосочен билет за донските степи...........Онова 3:0 срещу "Левски" на Овча купел беше върха на този отбор.Ако тогава бяха ударили здраво рамо на Кано / най-вече във финансово отношение/ съм убеден че щеше да изгради по - силен отбор от 1996 г.Но тогава финансовата криза беше жестока и лесно завъртяха главата на Чилибонов и Гошко Бачев / това провали кариерата на Гошко Бачев между другото/ и отборът значително отслабна.След това Латекса ни отстраниха с дузпи за купата през пролетта и всичко приключи.
|
Вто Фев 26, 2008 10:30 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Третото място си носи бронзови медали и влиза във визитката на клуба, така че не виждам защо трябва да се омаловажава. През 96/97 взехме и индивидуални отличия, сред които и за голмайстор на първенството. Сдадохме титлата по достоен начин и с добра игра. Сега, ако повторим това - медали, класиране пред ""Левски"" и силни мачове, това ще е равностойно на подвиг.
При последния престой на Кано навървихме 6 или 7 поредни загуби, част от които съмнителни. Сещам се за една от ""Ботев"" с гол на Хвойнев, за която се изписа доста, вклчително и по плакатите на трибуните.
|
Вто Фев 26, 2008 10:38 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Вратарят на Славия Емил Петров, който скъса ахилес на контролата на “белите” срещу ФК Сеул през януари, ще свали гипса в понеделник. Бившият страж на младежкия национален отбор ще започне рехабилитация от другата седмица. На Петров ще са му необходими поне два месеца за пълно възстановяване, след което ще поднови тренировки.
“Чувствам се добре. В понеделник свалям гипса и после започвам раздвижване. Сега си почивам вкъщи, а съотборниците ми идват да ме взимат от нас и ходя на стадиона”, заяви пред Sportal.bg вратарят на Славия.
Съб Мар 22, 2008 12:06 pm |
|
 |
|