Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 12:17 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
На мен пък лично ми хареса как игра Ал.Младенов. Иначе за Копи,Яшар - определено трябва да се разкарат, и Роберт Петров ли е къв е не го знам ама и той да се маха и да си вземаме на негово място Виктор Дениран и това е .. Айде весело посрещане на новата година ви желая ;)

Чет Дек 31, 2009 6:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Весело изкарване довечера на всички , нека новата година бъде много по добра от изминалата :!: :!: :!: САМО СЛАВИЯ наздраве :D :D :D

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Чет Дек 31, 2009 6:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Велислав Вуцов коментира и активността на Славия на трансферния прозорец.

"Сигурни попълнения са Даниел Пеев, Илия Илиев, Петър Димитров и Себастиян Сансони от Марсилия. Търсим централен защитник. Чакаме и двама-трима бразилци, играли в Швеция. Има оферти за Дубала и Дениран Ортега, но Венци Стефанов преговаря за тях", каза Вуцов пред "Стандарт".

Този Сансони го спрягаха лятната подготовка още , централен защитник е и за последно е играл в Химки , които изпаднаха и може би е разтрогнал с тях - http://en.wikipedia.org/wiki/S%C3%A9bastien_Sansoni .
А иначе не ми се струва добра идея да продадем и Ду , и Ортега , Младенов като си тръгне и той , напред оставаме само с Тошко и Жу :x

Пон Яну 04, 2010 12:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ами Алберони?Той не е ли сигурен?

Пон Яну 04, 2010 2:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А защо Алберони не е споменат? Да не се е прецакало нещо?

Пон Яну 04, 2010 2:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е Вили каза , че Алберони е подписал , на 11-ти вече се надявам да разберем със 100% сигурност :)

Пон Яну 04, 2010 3:02 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
Този Сансони за 10 години има 16 мача изиграни. Не знам за чий го взимаме. :(

Алберони има много добра визитка и дано да станат нещата и да го вземем. Колкото и да е изпаднал, за да идва в България да играе, със сигурност ще може да помогне. Все пак има не малко мачове за младежкия национален отбор на Бразилия, а дори и има записани няколко мача с екипа на Интер в Серия А, което също не е малко.
Аз отдавна мисля, че може и да пробадне трансфера му, но дано все пак подпишем с него.

Що се отнася до останалите нови попълнения - за Дани Пеев чета и слушам само суперлативи - ще кажете, че взимаме Кака, а не халф на Пирин. Нямам кой знае какви наблюдения над него, така че дано сте прави. Илийката е старо куче - ще помогне при ротацията на халфовете, особено за мачове с някои от по-слабите отбори. Както стана ясно Попара се е подложил на операция и ще закъснее с подготовката. Това означава, че, ако не подпишем с Алберони, в началото на полусезона ще изпитваме сериозни трудности в центъра на терена и организирането на атаки. Асен Николов има сериозни семейни проблеми и дори не съм сигурен дали още е наш играч. В такъв случай Илийката ще помогне.
Пепи Димитров, ако не се лъжа, играеше в ЦДНА преди няколко години. Тогава правеше впечатление, че има бързина и е остър по фланга. Ако става дума за същия играч - не е зле да има алтернативи на крилата, но дано все пак запазим ключовите Галин Иванов и Родригес. Също така смятам, че Меси и Ради Рангелов също са идеи за външен халф, така че е хубаво да има конкуренция.

Винаги съм смятал, че за да имаме някакви претенции трябва да имаме силна халфова линия на която да имаме поне по 2ма равностойни играчи на пост. В тази връзка лично аз смятам, че щеше да е добре да привлечем играч като Пепи Златинов или Георги Илиев. Това са играчи, които няма да ни струват ужасно много пари, но със сигурност ще вдигнат класата. Вместо тях ние имаме Илия Илиев, Борислав Георгиев и Асен Николов - нищо лично към тях - добри футболисти са, но вече са в залеза на кариерата си. При нас липсват играчи в пика на кариерата си - имаме млади таланти и опитни играчи, но не и такива, които са в най-добрите си години. На това и се дължи до голяма степен непостоянството на отбора в последните няколко години. Каквото и да си говорим, колкото и талантливи да са част от играчите ни, няма как те (след като са на по 20-22 години) да изнасят голяма част от тежеста през целия сезон.

Все пак, поне засега нещата изглеждат добре. Не мисля, че ще успеем да се добутаме до Зона УЕФА, колкото и да ми се иска, тъй като смятам, че вложенията на Черноморец ще бъдат "стимулирани" от извънфутболни фактори, а и не виждам как ще спечелим Купа на България - просто отборът няма манталитет на победител. От целия ни състав имаме само 5 играчи, които някога са печелели нещо. Това са Йордан Господинов, Тодор Колев, Коприваров, Роберт Петров и Асен Николов. Сами преценете дали имаме манталитет на отбор, който ще спечели финал. Въпреки това имаме своите шансове да играем в УЕФА, тъй като нивото на отборите пред нас в шампионата е много слабо, а и за купата имаме добри шансове. Дано само момчетата не подценят Етрополе и да не срещаме ЦДНА на евентуален полуфинал.

Ако продължим серията от добри игри и през пролетта - ще бъдем фактор, особено с лесната програма в началото.

Пон Яну 04, 2010 4:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Бъркаш за Сансони - човекът си е бил твърд титуляр във Витес и за последните 3 сезона има към 82 мача в Ередивизие :wink: Друг е въпросът дали въобще е вярна информацията на Стандарт де ... Иначе с другото което си написал съм съгласен , за съжаление играчи като Пепи Златинов и Жоро Илиев трудничко ще вземем , Венци трудно дава пари :roll: Важното е да си запазим отбора :D

Пон Яну 04, 2010 4:34 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Много си прав за това как нямаме ирачи в най-добрите си години. Само ще кажа, че бъркаш и за Борислав Георгиев. Той тича най-много от всичките ни играчи, а и отиграванията му са почти винаги правилни. Много полезен играч за нас според мен.

Пон Яну 04, 2010 8:03 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ей момци, защо говорим като "бг специалисти" какво означава стар и млад, опитен и с манатлитет на победител ...абе хора това им е работата, я вижте в другите западни отбори.... да не би играчите да им са по-стари ...има профисионалисти и такива които стават само да някой фолк клуб.
мога да ви давам безброй примери, като примерно за да пробиеш в някоя "формула" която върви с 260 км/ч на правите отиваш директно от картинга и ако си на повече от 17 г. много трудно те взимат ....а вие ми говорите за някакви ритнитопковци, които трябвало да имат манталитет на победители ... ми ако са лекоатлети и се изправят да бягат с чернилките ...тогава какво ?
това са бабини деветини, които се насаждат от нашите псевдо футболни специалисти-комарджии и пияндета

Пон Яну 04, 2010 11:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 69  Следваща