Автор |
Съобщение |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията - 2014/2015
Най-важния въпрос с нападател който да вкарва не е решен + оставени са някой от безобразните дървеняци като Сандански а махнаха Чаво и изобщо ако пуснат в “А” група "Марек" и Хасково и пак има плейофи си мисля ,че пак ще сме в втората половина с тази селекция.
|
Пет Юни 06, 2014 10:25 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Толкова и с надеждите, че нещо се било променило, че този път сме щели да даваме пари за нови, че немците ни натискали за нещо и т.н. Абсолютно нищо не се е променило и всичко си е съвсем същото, както винаги е било в последните 16-17 години. Очаква ни поредният безсмислен сезон, в който ще се борим да не изпаднем, ако отборите са 10. Ако "Марек" и Хасково ги пуснат в "А" група - ще сме в долната шестица. Толкова ...
|
Пет Юни 06, 2014 10:31 am |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Най-хубавато нещо, което може да се случи е немците по силата на подписания договор да имат доста сериозна дума по повод управлението(мениджмънта) на клуба. Защото модела на плондира се резюмира с изречението:"Аз поемам цялата отговорност за проваления сезон". А пред нас, той никога няма да направи нищо по този повод, а още по-малко има кой да му поиска сметка за това. Само ми е изключително интересно, ако(когато) немците го натиснат по най-болното място - нуждата от харчене на пари, каква ще бъде негова реакция. Трябват ни две утвърдени имена.За момента селекцията е по-скоро енигма, макар да й давам определено шанс с преобласаващи позитивни очаквания.
|
Пет Юни 06, 2014 10:32 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Славия изгони национал по телефона.Става дума за Р.Димитров егати кефа ако това е истина.Не искал да играе за Славия.
|
Пет Юни 06, 2014 11:20 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Решението принципно е правилно, но начинът, по който е станало не ми харесва. Дано му намерим нов отбор, а за съжаление заместниците му в момента Пашов и Панов с нищо не са по-добри от него, поне от досега показаното. За съжаление селекцията ни е пълен абсурд - гоним бивши и сегашни национали, които с всичките си кусури не са по-слаби от други рендета, които остават в отбора. Явно няма да намерим читав нападател, нито ще имаме резервна скамейка. Иначе определено Меси беше слаб през този сезон, проблемът не е че го махаме, а че не взимаме никой по-добър. Аз лично твърдя, че Сандански, Шалаев и Панов са доста повече за гонене, отколкото бяха Чавдар и Меси. Нищо хубаво не ни чака, отново ще наливаме от пусто в празно, не дойдат ли поне 2-3 нови и доказани имена.
|
Пет Юни 06, 2014 11:35 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3907 Местоположение: Sofia
|
Треньорите носят пълната отговорност за действията си. Не искахте Меси, явно и те са преценили, че ще е по-добре без него, значи честито! А това, по какъв начин му го съобщават си е по тяхна преценка, а и не можем да се доверяваме напълно на клюкарската преса, нали Вероятно са го предупредили по телефона по-рано, за да почне да си търси отбор своевременно, а официално могат да му го съобщят едва, когато се събере отново отбора. Така, че да не плюем треньорите, защото според мен, те правят всичко, което е по силите им в тези скапани условия.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Юни 06, 2014 11:53 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Ако ПсевдоМеси се беше помотал още няколко години си ставаше действаща легенда.Иначе единственото спасение е мениджмънта да го поемат немците........
|
Пет Юни 06, 2014 11:57 am |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Меси няма да липсва на никого, който обича Славия  Остана само да се освободим от още един в предни позции, който също има явно нежелание да играе в този отбор.Има ли качества няма ли е отделна тема.Водещото е, че последния сезон не показаха да им пука за тима и последствена игра. Димитров скоро няма да помирише национален отбор. В момента на неговата позиция са Христов и Попов, а да не забравяме и Бандаловски. Лошото за нас е, че няма да дойде нещо адекватно като замяна и това е истинската трагедия. След тази новина, започвам да имам усещането, че треньорите се опитват да изчистят климата в съблекалнята и там не всичко е било по мед и масло до сега. В тази връзка причислявам и случващото се с Чавдар.
|
Пет Юни 06, 2014 12:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Да налагаме Георги Пашов на десния бек, това е пътят. Поне е млад. В предни позиции обаче останем ли си с Бижев и Ради положението е катастрофа, а помнете ми думата, че Фернандо ще бъде продаден, така че съвсем ще останем без нападение. Не знам за какво се натискаме за смешника Везалов, вместо да инвестираме тия пари за заплата за някой наистина добър таран, може и чужденец.
|
Пет Юни 06, 2014 12:19 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Радуканов пред БЛИЦ: Радослав Димитров вече не е част от Славия
Вероятно ще се разделим с още играчи
“Нормално е преди началото на лятната подготовка да се разделяме с футболисти и да привличаме нови попълнения. Вече се разделихме с Радослав Димитров, вероятно до края на деня или до утре това ще се случи и с други играчи”, заяви пред БЛИЦ старши треньорът на Славия Милен Радуканов. “Питате ме за Радо Димитров? В неделя от 17.30 часа ще има пресконференция, на която ще отговаря на всички въпроси”. Така наставникът отговори на въпроса дали националът е отстранен от Славия, след като не искал повече да остане в тима. “Искам да уточня нещо много важно. В Славия има йерархия, която чинно се спазва. Треньорският щаб обсъждаме, дискутираме, вземаме решения, които аз, като наставник, одобрявам. Изпълнителният директор Веско Събев след това се обажда на футболистите и ги уведомява. Йерархията не ми позволява аз да им звъня”, категоричен бе Радуканов. Той призна, че се водят разговори с няколко футболисти. Както е известно, в плановете на Славия са любимецът на “бялата” публика Димитър Везалов, отбелязал си прословутия автогол, отнел титлата на “"Левски"”, Иван Цветков, Жереми Манзоро, Мичел Бургзорг и други. Везалов трябва днес да разтрогне договора си с “"Ботев"” (Пд) и официално да парафира с “белите”. Утре на “Овча Купел” очакват това да стори и доскорошният играч на Черноморец Манзоро. Водят се преговори и с Иван Цветков, който умува дали да сложи край на кариерата си или да подсили Славия.
|
Пет Юни 06, 2014 12:39 pm |
|
 |
|