Автор |
Съобщение |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Е историята с тоя Методиев е сигурно поредната глупост като това ...
В-к "Меридиан Мач" научи, че шефът на "белите" Венцеслав Стефанов се е договорил за бартер с президента на Беласица Коце Хаджииванов. Съгласно него на "Овча купел" ще дойде голмайсторът на петричани Ду Бала, а в замяна на "Цар Самуил" ще пристигнат трима играчи на "белите", като ще бъде доплатена и известна сума. На Беласица ще бъдат дадени двама от перспективните младежи на Славия - Мартин Стефанов и Радослав Рангелов, както и Димитър Воденичаров.
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Яну 29, 2007 9:28 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
Това би било сделка от типа кон за кокошка. Айде за Стефанов съм съгласен, за воденичаров отчасти, обаче Рангелов се превръща в основна единица и би било много глупаво да го преотстъпваме точно сега.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Яну 29, 2007 9:39 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Спокойно, нали идва Н'Динга Рок! Не се притеснявай за поста на Ради!!!  Не това наистина ще е доста глупаво от страна на Дебелия, но какви ли не глупости сме го виждали да прави, така че....
Пон Яну 29, 2007 9:43 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Те пък "Меридиан мач" са като жълт вестник направо ...
Това от колко време го има в www.netinfo.bg, ма щом тук не е и споменато ето колко е истина ... това ви разправях, че щ естане и с тоя Методиев
|
Вто Яну 30, 2007 10:39 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
gesha написа: Е историята с тоя Методиев е сигурно поредната глупост като това ...
В-к "Меридиан Мач" научи, че шефът на "белите" Венцеслав Стефанов се е договорил за бартер с президента на Беласица Коце Хаджииванов. Съгласно него на "Овча купел" ще дойде голмайсторът на петричани Ду Бала, а в замяна на "Цар Самуил" ще пристигнат трима играчи на "белите", като ще бъде доплатена и известна сума. На Беласица ще бъдат дадени двама от перспективните младежи на Славия - Мартин Стефанов и Радослав Рангелов, както и Димитър Воденичаров.
Е това за този Ду Бала не е ли още от декември?
|
Вто Яну 30, 2007 10:43 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
|
123 написа: gesha написа: Е историята с тоя Методиев е сигурно поредната глупост като това ...
В-к "Меридиан Мач" научи, че шефът на "белите" Венцеслав Стефанов се е договорил за бартер с президента на Беласица Коце Хаджииванов. Съгласно него на "Овча купел" ще дойде голмайсторът на петричани Ду Бала, а в замяна на "Цар Самуил" ще пристигнат трима играчи на "белите", като ще бъде доплатена и известна сума. На Беласица ще бъдат дадени двама от перспективните младежи на Славия - Мартин Стефанов и Радослав Рангелов, както и Димитър Воденичаров. Е това за този Ду Бала не е ли още от декември?
Да, виж ми горният пост и точно за това вече докато не кажат, че някой 100% е подписал с нас и не го видя на терена, не вервам!!!!!
|
Вто Яну 30, 2007 10:56 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
Това за Методиев изглежда е вярно. Четох преди време (но реших, че не е толкова важно и не го постнах тук)., че е 18 годишен и ще играе при юноши старша.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Яну 30, 2007 5:02 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
да разменят такива класни нападатели като митко и мартин е направо смешно .тоя трябва роналдиньо да е .ама ме съмнява много много 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Яну 30, 2007 7:51 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Яну 30, 2007 10:01 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Яну 30, 2007 11:54 pm |
|