Лятна подготовка и контроли
Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
 Re: Лятна подготовка и контроли
Като цяло отбора ми хареса, не играха лошо. Класическа схема 4-4-2. Обаче и двамата крайни защитници, които започнаха мача - Филипов и бразилеца, са си пълни дупки. А и Божов май се превръща в играч за 10-15 минути. Но Галин си е класа.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пон Авг 01, 2011 10:50 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Не съм гледал мача, но от коментара на Гонг излиза, че Пеев е пуснал няколко много добри паса...което си е достатъчно за мачовете от родната ни група.
Лично аз се надявам напред да играем с Божов и Жуниор, зад тях да са Илиев, Пеев, Галиндо и Борносузов...има опции и с Меси (смъртна резерва), Спасчо, Попара...младите също...лошото е, че всичко започва от защитата, а там няма никой....същите дупки като миналата година...само един Желев няма да ни стигне...
|
Пон Авг 01, 2011 11:18 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Кажете нещо за новия бразилец.
|
Пон Авг 01, 2011 1:29 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
супер...зле е 
Пон Авг 01, 2011 1:46 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Бразилецът игра 15-тина минути и с нищо не се запомни, това все пак не значи, че не става за нищо, твърде рано е за оценки  От контролите дотук ми се струва, че нападателната двойка ще е Божов-Жу, Меси и Галин титуляри по крилата, а в центъра твърдо Борносузов и някой измежду Пеев, Юруков, Попара или бразилчето, а Илийката ще влиза като смяна. В защита пак ще сме си зле, трябваше да се вземе още един сериозен защитник, а не да разчитаме на неопитни младоци за резерви при контузия на Живко или Молдованов. Вчера беговете ни Филипов и Маркес въобще не ми харесаха честно казано ... На вратата титуляр дано си е Емо, експерименти със Стефано ще доведат до нови резили и псувни по негов адрес 
|
Пон Авг 01, 2011 1:50 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
При тази форма на бековете май беше безумие да разкараме Виктор Дениран.Като и голямата Ортега.Единственото хубаво е че не се чува нищо за трансфер на Галин Иванов който определон предава класа на отбора.
|
Пон Авг 01, 2011 2:28 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Бразилчето на бека си е екстра! Десния бек е проблемен.... А някой може ли да ми каже как Радослав Василев е стигнал до Англия? Вчера 3 пъти получи топката, 2 пъти не можа да я спре, третия пак нещо не стана... А и тактически се движеше много зле.
Пон Авг 01, 2011 9:10 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Стигна до "Рединг", защото беше добър за възрастта си и се върна, защото не се развива засега. Напълни гушата на някои хора с трансфера си за 350 000 паунда и сега е абониран за състава за дълго време. Просто е.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Авг 01, 2011 10:03 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
поне си е наше момче,не някъв навлек като спас георгиев и другите селяци довлечени отнякъде и водещи се наши юноши... нека не го нападаме,може и да се разиграе и да ни изненада приятно 
Пон Авг 01, 2011 11:20 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Бразилчето не игра 15 мин., а цяло полувреме и се справи, но мястото му не е там, а в центъра на халфовата линия.
Божов направи една разходка и нямаше правилно отиграване, да не говорим, че само се цупи някой като не му я залепи за крака, отвратително поведение и слабо представяне. Статичен и безличен. Така е като няма конкуренция напред, аз ако съм на Кушев ще пускам по-често Ради та да му подгрява задника на Божов та да вземе да се стегне, че е заприличал на мърда.
Меси го гласят за титуляр - направо УЖАСен съм, за 90 мин се срещна 3 пъти с топката и като започна да ОРЕ с нея лошо да ти стане, направо не гледах какво ще стане.
Галин единствено игра позитивно.
Новите имат още време да се аклиматизират, не ни е сработен състава и това си личи, ще си проличи и срещу "Левски", момчетата не се познават и правят глупави грешки, от които станах и головете им.
Противника падна от всички отбори в БГ, с които играха с 3 гола разлика, направете си равносметката колко сме велики и силни и колко виртуозно представление изнесоха нашите.
Като равносметка ще кажа, че играем една идея по-добре от при Кокала, тоест от между 3-4 безхаберни удара към и около вратата за цял мач, направихме 5-6. Ако изключим дузпата първото полувреме умрях от скука, а второто леко се раздвижихме за малко и после пак се разкашкаха нещата.
|
Пон Авг 01, 2011 11:26 pm |
|
 |
|