Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
 Re: А ФГ
Истинският "Локо" (Пловдив) умрЕ, истинският "ВелбъДЖ" също умрЕ, както и много други истински отбори починаха. Не ми се вярва Динев да прави подаръци на Гигов, просто неговите толкова си могат. За съжаление Стоичков и Ко взеха отложеното гостуване на българското "Каляри" и се смъкнахме на точка зад тях. Победата над "Миньор" става изклчително важна.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Мар 08, 2012 2:42 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
seth написа: Истинският "Локо" (Пловдив) умрЕ, истинският "ВелбъДЖ" също умрЕ, както и много други истински отбори починаха. Не ми се вярва Динев да прави подаръци на Гигов, просто неговите толкова си могат. За съжаление Стоичков и Ко взеха отложеното гостуване на българското "Каляри" и се смъкнахме на точка зад тях. Победата над "Миньор" става изклчително важна. Струва ми се, че малко с лека ръка установявате кой умрЕЛ и кой не ! Айде да си гледаме по-добре нашата паничка, щото и тя не е много пълна !
_________________ 100
|
Чет Мар 08, 2012 11:06 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Josif написа: seth написа: Истинският "Локо" (Пловдив) умрЕ, истинският "ВелбъДЖ" също умрЕ, както и много други истински отбори починаха. Не ми се вярва Динев да прави подаръци на Гигов, просто неговите толкова си могат. За съжаление Стоичков и Ко взеха отложеното гостуване на българското "Каляри" и се смъкнахме на точка зад тях. Победата над "Миньор" става изклчително важна. Струва ми се, че малко с лека ръка установявате кой умрЕЛ и кой не ! Айде да си гледаме по-добре нашата паничка, щото и тя не е много пълна ! Аз визирам фалшивите обединения между "Локо"(Пд) и "Велбъжд", "Хебър" и "Беласица", "Мак. слава" и "Пирин", "Черноморец" и "Нефтохимик" и ред други. Хайде да четем и осмислим какво е написано и тогава да коментираме, а?
|
Пет Мар 09, 2012 12:20 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
seth написа: Josif написа: seth написа: Истинският "Локо" (Пловдив) умрЕ, истинският "ВелбъДЖ" също умрЕ, както и много други истински отбори починаха. Не ми се вярва Динев да прави подаръци на Гигов, просто неговите толкова си могат. За съжаление Стоичков и Ко взеха отложеното гостуване на българското "Каляри" и се смъкнахме на точка зад тях. Победата над "Миньор" става изклчително важна. Струва ми се, че малко с лека ръка установявате кой умрЕЛ и кой не ! Айде да си гледаме по-добре нашата паничка, щото и тя не е много пълна ! Аз визирам фалшивите обединения между "Локо"(Пд) и "Велбъжд", "Хебър" и "Беласица", "Мак. слава" и "Пирин", "Черноморец" и "Нефтохимик" и ред други. Хайде да четем и осмислим какво е написано и тогава да коментираме, а? Тези обединения може и да са срамни за клубовете и чисто юридически да променят много неща, но основното за един клуб са феновете, и когато този отбор има фенове да кажеш, че е умрял ... ми е някак си нелепо.
_________________ 100
|
Пет Мар 09, 2012 11:24 am |
|
 |
seth
Администратор
|
И какви фенове по-точно има "Велбъжд" или пък "Хебър"? Къде са те сега на футболната карта? А как реагират привържениците на "Нефтохимик" спрямо "Черноморец", припознават ли го за свой отбор след обединението? Новосъэздадените клубове са все нови от юридическа гледна точка, а от практическа гледна точка са зомбита на стари клубове (починали от естествена смърт, но продължаващи да шетат по земята), които се хранят чрез унищожение на други здрави клубове. Нека само си припомним обединенията и къде бяха в класирането "Велбъжд" и "Локо"(Пд), "Хебър" и "Беласица", "Нафтекс" и "Черноморец" ... Така че може и да имат фенове тези изкуствени отбори, но те нямат нищо общо с предходниците си и са създадени с цената на изчезването на цели градове и области от футболната карта.
|
Пет Мар 09, 2012 12:37 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Кой създаде закона позволяващ това? Сега някакви селски отбори играят в "А" група под нови гръмки имена, на градски стадиони, участват в евротурнири! 
Пет Мар 09, 2012 6:32 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Буферите ги видяхме днес в Стара Загора - трагични........Явно Тото Динев е правил пари в понеделник.
|
Пет Мар 09, 2012 8:10 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Най-малко искам да съм адвокат на буферите, но и ние паднахме в Стара Загора от много по-слабия тогава Берое, и то след успешната ни серия от 5 поредни победи  Просто там се играе трудно. Иначе аз лично не видях нищо от тоя мач, въпреки че исках, заради поредното "качествено" транслиране от сайта на Крумчо 
|
Съб Мар 10, 2012 12:42 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Пълна пародия е А група, не знам кога Перуката най-после ще намали отборите  Очаквах победата на Локо (Пд) над Черноморец, както казах домакински отбор са си. От една страна е добре, защото ако бием орките утре ставаме само на 3 точки от акулите. От друга обаче, майните посрещат всички лидери вкъщи и не се знае дали няма да ни изпреварят с точките 
|
Съб Мар 10, 2012 5:09 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Коковците са на път да бият "Ч-ц" и това може да ни доближи на 3 точки от четвъртото място. Не стана някоя изненада в Севлиево или Търговище, но и никой не е очаквал такава.
|
Съб Мар 10, 2012 5:10 pm |
|
 |
|