Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юни 20, 2025 1:16 am

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Напреднал
Аватар

Мнение 
Дебел нещастен морж!!! Трябва да уважава феновете, които подкрепят отбора му и да се вслушва в призивите ни!!!!! :evil:

Вто Окт 28, 2008 10:55 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
http://topsport.ibox.bg/news/id_22354489/tab_video

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Вто Окт 28, 2008 11:42 am
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
В.Стефанов в мередиан мач за феновете:"Такива действия от страна на феновете не са ни необходими.Нахранила се въшката и излязла на челото." Май тоя дебелак вече наистина минава границата и си мисли ,че Славия това е само той.Сега вече съм сигурен,че идеята да се играят всички мачове на белите в понеделник е негова за някой лев повече от тв права.Него не го интересуват феновете и амбициозно класиране,ами целта е ясна мижаво кретане в средата на таблицата и далавери с пране на пари и продажба на кило.Инвестира в децата не за да има бъдеще отбора,а за да гушат пак кинти от продажби.
ЕЕхх нещастна Славия и нейните привърженици.

Вто Окт 28, 2008 3:34 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Дебела Гнусна Свиня!!!Алчен Боклук!!!ти Дебелак Такъв Дето Не Си Си Виждал Краката От 20 Години От Тая Алчност Да Пукнеш Дано!!!УМРИ СКАПАНЯК ПРОКЛЕТ!!!Няма По Долен Мазен Алчен И Скочубрен Кит От Тебе!!!Болни Мозъци !? - Толкова Си Прост WC Че И Тебе И Буферите Все Едно Един сасъд Ви Е Правил!СЛАВИЯ Ще Пребъде!!!Ти Лъжец Скапан Лоен ти НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ ЧАСТ ОТ СЛАВИЯ!!!И СЛАВИЯ НЕ Е ТВОЯ!!!СЛАВИЯ Е НАША!!!

Вто Окт 28, 2008 7:36 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Много рядко пиша , а толкова рядко и идвам на мачовете, ако има в годината един път. Такова отношение към нас феновете на Славия и такива обиди не съм чувал. Е вала на момчетата дето ходят ама той не заслужава ама никои да не ходи на мачовете. Щом се мисли, че той е Славия. Вече 12 години нищо не се променя вече станахме тотален отбор на тотото. Всичко можеш да очакваш. Преди винаги сме били някъде между първите четири отбора а сега сме след 4 отбор в А група. Направо трагедия сме и то със звезди в отбора. Извинявам се за граматическите грешки ама се вбесих от интервюто на WC.

Вто Окт 28, 2008 9:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение gadna pa4a
Debel a dano te prebie i tebe nekoi nainakraia mazna ba4vo
Ti si bolen mozak be skapaniak nikoi ne te vzima ve4e na seriozno,za klon te imat i medi i vsi4ki

Сря Окт 29, 2008 1:24 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И тук се разжда идея за трансперант :

"БОЛНИ МОЗЪЦИ, ЗАЩОТО НИ БОЛИ ЗА СЛАВИЯ, ЛИ?! А ТЕБ ТЕ БОЛИ К*РА ЗА НЕЯ!"

Но тук идва и момента в, който ръководството на НКС (което и да е то, защото аз вече съвсем се оплетох) да излезне пред медийте и да защити позицията ни на привърженици на Славия! Защото когато има подобно изказване от страна на Борат или Лупи веднага излизат ония мазници Златин и Добичето и започват да говорят и да отвръщат. И след това започват извинения и т.н. Няма значение, че зад тях в момента седят повече хора. Просто такива изказвания са недопустими и съответно трябва да бъдат оборени и да бъде изисквано извинение! Ако и този път никой от НКС не се заеме сериозно с това и си седнат на ръцете аз лично, а и сигурно още много като мен, ще считам тази организация за тотално мъртва!
Членски внос, изисквания и т.н. не ме интересуват кой-какво! Тяхна работа е в случая да защитят всички фенове на Славия!

Сря Окт 29, 2008 12:38 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Koi futbolen Bos si pozvoljava taka da obijda sobstvenite si fenove?
Poso4ete mi edin?
Toia Venci e psihar

Сря Окт 29, 2008 1:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Тъпа дебела свиня.Обърна институцията "Славия" в доходен бизнес и сега си позволяваш да обиждаш най-толерентната публика в Бг.Прасе ти не си Славия ние сме Славия.Славия ще я има и след тебе бъди сигурен и никой няма да си спомни с добро за тебе.

Сря Окт 29, 2008 1:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
как може такива глупости да дрънка :evil: срам ме е от него-в близо 100 годишната ни история такав тъпак не е бил начело-алчен и продажен тип!

Сря Окт 29, 2008 5:53 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 130  Следваща