Автор |
Съобщение |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
Дебел нещастен морж!!! Трябва да уважава феновете, които подкрепят отбора му и да се вслушва в призивите ни!!!!! 
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Вто Окт 28, 2008 10:55 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Вто Окт 28, 2008 11:42 am |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
В.Стефанов в мередиан мач за феновете:"Такива действия от страна на феновете не са ни необходими.Нахранила се въшката и излязла на челото." Май тоя дебелак вече наистина минава границата и си мисли ,че Славия това е само той.Сега вече съм сигурен,че идеята да се играят всички мачове на белите в понеделник е негова за някой лев повече от тв права.Него не го интересуват феновете и амбициозно класиране,ами целта е ясна мижаво кретане в средата на таблицата и далавери с пране на пари и продажба на кило.Инвестира в децата не за да има бъдеще отбора,а за да гушат пак кинти от продажби.
ЕЕхх нещастна Славия и нейните привърженици.
|
Вто Окт 28, 2008 3:34 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
Дебела Гнусна Свиня!!!Алчен Боклук!!!ти Дебелак Такъв Дето Не Си Си Виждал Краката От 20 Години От Тая Алчност Да Пукнеш Дано!!!УМРИ СКАПАНЯК ПРОКЛЕТ!!!Няма По Долен Мазен Алчен И Скочубрен Кит От Тебе!!!Болни Мозъци !? - Толкова Си Прост WC Че И Тебе И Буферите Все Едно Един сасъд Ви Е Правил!СЛАВИЯ Ще Пребъде!!!Ти Лъжец Скапан Лоен ти НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ ЧАСТ ОТ СЛАВИЯ!!!И СЛАВИЯ НЕ Е ТВОЯ!!!СЛАВИЯ Е НАША!!!
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Вто Окт 28, 2008 7:36 pm |
|
 |
agg
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Ное 30, 2003 3:14 am Мнения: 368 Местоположение: СОФИЯ
|
Много рядко пиша , а толкова рядко и идвам на мачовете, ако има в годината един път. Такова отношение към нас феновете на Славия и такива обиди не съм чувал. Е вала на момчетата дето ходят ама той не заслужава ама никои да не ходи на мачовете. Щом се мисли, че той е Славия. Вече 12 години нищо не се променя вече станахме тотален отбор на тотото. Всичко можеш да очакваш. Преди винаги сме били някъде между първите четири отбора а сега сме след 4 отбор в А група. Направо трагедия сме и то със звезди в отбора. Извинявам се за граматическите грешки ама се вбесих от интервюто на WC.
|
Вто Окт 28, 2008 9:40 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 gadna pa4a
Debel a dano te prebie i tebe nekoi nainakraia mazna ba4vo
Ti si bolen mozak be skapaniak nikoi ne te vzima ve4e na seriozno,za klon te imat i medi i vsi4ki
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Окт 29, 2008 1:24 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
И тук се разжда идея за трансперант :
"БОЛНИ МОЗЪЦИ, ЗАЩОТО НИ БОЛИ ЗА СЛАВИЯ, ЛИ?! А ТЕБ ТЕ БОЛИ К*РА ЗА НЕЯ!"
Но тук идва и момента в, който ръководството на НКС (което и да е то, защото аз вече съвсем се оплетох) да излезне пред медийте и да защити позицията ни на привърженици на Славия! Защото когато има подобно изказване от страна на Борат или Лупи веднага излизат ония мазници Златин и Добичето и започват да говорят и да отвръщат. И след това започват извинения и т.н. Няма значение, че зад тях в момента седят повече хора. Просто такива изказвания са недопустими и съответно трябва да бъдат оборени и да бъде изисквано извинение! Ако и този път никой от НКС не се заеме сериозно с това и си седнат на ръцете аз лично, а и сигурно още много като мен, ще считам тази организация за тотално мъртва!
Членски внос, изисквания и т.н. не ме интересуват кой-какво! Тяхна работа е в случая да защитят всички фенове на Славия!
Сря Окт 29, 2008 12:38 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Koi futbolen Bos si pozvoljava taka da obijda sobstvenite si fenove?
Poso4ete mi edin?
Toia Venci e psihar
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Окт 29, 2008 1:04 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Тъпа дебела свиня.Обърна институцията "Славия" в доходен бизнес и сега си позволяваш да обиждаш най-толерентната публика в Бг.Прасе ти не си Славия ние сме Славия.Славия ще я има и след тебе бъди сигурен и никой няма да си спомни с добро за тебе.
|
Сря Окт 29, 2008 1:14 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
как може такива глупости да дрънка  срам ме е от него-в близо 100 годишната ни история такав тъпак не е бил начело-алчен и продажен тип!
|
Сря Окт 29, 2008 5:53 pm |
|
 |
|