Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
desso написа: Славия официално продаде Асен Караславов на втородивизионния германски Гройтер Фюрт. Президентът на белите Венцеслав Стефанов заяви, че има намерение да върне на Овча купел национала Здравко Лазаров.
Откъде я взе тази информация?
|
Вто Юли 24, 2007 2:53 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
7 дни спорт
|
Вто Юли 24, 2007 2:56 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Маркиньос се скъса да вкарва голове за ЦСКА и се очертава като страхотен трансферен удар.Дубала определно беше по добрия от двамата докато играеха в Петрич.Венци вади парите и го вземай на Коледа ще можеш да го продадеш поне два пъти по скъпо.
|
Вто Юли 24, 2007 8:18 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Аз не съм сигурен, че ако вземем Дубала това ще ни помогне кой знае колко. Сигурно е добър играч, но аз предпочитам да налагаме Орлинов. Може да е леке и говедо, но е българин, а освен това Ортега сигурно ще иска да получава висока заплата, по-висока от тази на повечето останали играчи в отбора. Това може би обяснява и защо не сме го взели, но дори и Дебелият да извади пари, ако после в съблекалнята ще се гледат на кръв с Данчо Петков и останалите българи - не мерси, не искам да заприличваме на кочината.
За мен мечтаното нападение е Колев и Електричката - двама доказани играчи. Знам че е много малко вероятно, но с тях двамата и един двама юноши за резерва, като Орлинов, не ми трябват никакви африканци и бразилци - да ходят всичките в чичо томовата колиба.
|
Вто Юли 24, 2007 8:52 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Тодор Колев в Алемания (Аахен)
Голмайсторът се присъедини към подготовката на тима от Втора Бундеслига
Голмайсторът на Славия Тодор Колев е пред трансфер в германския Алемания (Аахен), съобщи БТА.
Нападателят е напуснал подготвителният лагер на "белите", като се е присъединил към тима от Втора Бундеслига. В сряда Колев ще направи и първа тренировка с Алемания, като ще стартират и преговорите за неговия трансфер.
Според информацията, от Славия ще опитат да продадат играча, като ако това не стане ще се разговаря за евентуалното му преотстъпване за един сезон.
От Славия отказаха оферти за Колев на Рапид (Букурещ) и израелския Бейтар (Йерусалим). Интерес към нападателя проявяваха и от швейцарския Санкт Гален
|
Вто Юли 24, 2007 8:57 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Е тая "статия" е пълна с глупости. Не само буферите. Тва за Саки са пълни тъпотии. Точно за това дето прегази 2те говеда като тир хлебарка всички много се накефихме. И си спомням как на 1 мач не помня с кои целия стадион искаше той да изпълни 1 дуспа. Просто достанич не го пускаше тогава.
Вто Юли 24, 2007 11:19 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Виктор Софрониев дойде в Славия
Ново попълнение се появи днес в лагера на Славия. Това е офанзивният полузащитник Виктор Софрониев, който беше близо до трансфер в клубове от бившия СССР. 26-годишният Софрониев обаче няма да подпише договор преди старши треньорът Стевица Кузмановски да провери качествата му и да се увери във функционалното му състояние.
Софрониев е юноша на "Левски", а през последните три сезона игра за Вихрен. През лятото той изкара проби в СКА-Енергия (Русия) и в латвийския Даугава, където беше най-близо до договор. Днес Славия играе контролна среща от 19.00 часа в Разлог именно срещу бившия отбор на Софрониев- Вихрен (Сандански).
Най-сетне и халф да дойде...ако остане според мен ще е добър трансфер
|
Сря Юли 25, 2007 10:28 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Само някакфи незнайни звезди идват ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Юли 25, 2007 10:54 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Виктор Софрониев сам се предложил на Славия
26-годишният полузащитник ще изкара проби при "белите"
26-годишният полузащитник Виктор Софрониев се очаква днес да се присъедини към лагера на Славия, научи Топспорт.
Интересното е, че халфът се е самопредложил на "белите", след като преминаването му в латвийския Вентспилс пропадна. "Момчето ми се обади и каза, че иска да играе при нас. Казах му да се яви при отбора в Банско и ще изкара проби, след които ще преценим дали да го задържим", сподели президентът на Славия Венци Стефанов пред Топспорт.бг.
Софрониев бе на проби в руския СКА-Енергия, а след това и в латвийските Даугава и Вентспилс. Халфът се смяташе за почти сигурно ново попълнение на последния клуб, но до трансфер не се стигна.
Юношата на "Левски" изкара последните три сезона във Вихрен. Много вероятно е още тази вечер той да дебютира с екипа на Славия в контролата срещу Вихрен.
Ето това е голата истина как се прави селекция в Славия.Разни анонимници се самопредлагат на ВС ...........................Има ли въобще пилот в самолета?????????????
|
Сря Юли 25, 2007 1:29 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ми това че е анонимец все пак незначи, че неможе да играе. Поне холфове ни трябват, а явно става за нещо щом е ходил по чужбина или поне така би трябвало да е.
А и според вас не е ли добре, че момчето има желание да облече бялата фанелка!? Според мен поне няма да е като другите манекенчета, ако дойде при нас, ами ще дава всичко от себе си!
Въпреки, че съществува вариантът да е искал да дойде при нас, защото знае, че нещата стават лесно с ВС, а пък сме с класи над Вихрен и другите отбори в които е ходил, особено ако няма да се плаща за него... 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Юли 25, 2007 1:50 pm |
|
 |
|