Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 9:26 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 130  Следваща
 Селекцията 2013/2014 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Селекцията 2013/2014
Всъщност положението не е толкова лошо като се изключи нападението.В дефанзивен план единствената промяна е напускането на Златков.Колкото и качествен играч да е той все пак ситуацията не е безнадеждна.Още повече не се чува нищо за негов трансфер никъде и имам капцича надежда че може да се върне.Да може би ще загубим и Радослав Димитров но аз поне не понмя кога е неговия последен силен мач за отбора.В средата на терена имаме старците - разбойници Янчев,Янев и Янков които са си класа за нашите стандарти.Имане новия бразилец,имаме Галин Иванов който не е най слабият футболист в А група,имаме новото момче от Перник/младежки национал/.Нещата може и да не са цветущи но пък са и далеч от трагичните.В нападение нещата определено са зле.Радослав Василев си остава вечна надежда,Курдов е лайно,новия бразилец енгима.

Вто Юни 18, 2013 1:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Петър Дяков написа:
То бива писимизъм, ама нашият чупи букомера... :arrow:

Ама верно е така :!:

Вто Юни 18, 2013 6:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

то и ние /от парапета и джанката/ сме като за шампионска лига :mrgreen:

Вто Юни 18, 2013 9:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Тази година ще сме с 2 класи над предната 100% гаранция ,най малкото тренера е с 2 класи по интелигентен от ОВЧЕГЛАВИЯ ПРОСТАК а и тези които бяха изгонени не ставаха и за чеп за зеле включително и стъкления ви любимец Попара :wink: А що се отнася до Златков аз дори съм щастлив за неговото напускане и ако наистина се намери централен защитник с изискването на Букарев да е бърз и да може да изнася топката което Винкела не владееше ще бъде супер :!:

Вто Юни 18, 2013 10:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

zissko написа:
Тази година ще сме с 2 класи над предната 100% гаранция ,най малкото тренера е с 2 класи по интелигентен от ОВЧЕГЛАВИЯ ПРОСТАК а и тези които бяха изгонени не ставаха и за чеп за зеле включително и стъкления ви любимец Попара :wink: А що се отнася до Златков аз дори съм щастлив за неговото напускане и ако наистина се намери централен защитник с изискването на Букарев да е бърз и да може да изнася топката което Винкела не владееше ще бъде супер :!:

+1913 :wink:

Сря Юни 19, 2013 7:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Гуцев е преподписал с Неврокоп така че отпада като вариант за централен защитник.

Сря Юни 19, 2013 7:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Славия търси отбор за Жуниор

“Белите” искат да се разделят с бразилеца

Славия спешно търси нов отбор на нападателя Жуниор. Бразилецът си тръгна от Овча Купел след третия кръг на миналия сезон, като беше даден на втородивизионния турски Адана Демирспор. В южната ни съседка бразилецът направи страхотен сезон, като в 32 мача порази целта 14 пъти. Въпреки това до този момент Жуниор така и не успява да си осигури трансфер зад граница.

Друг турски отбор Манисаспор искаше на всяка цена Жуниор, но ръководството на Славия го спря. Босът Венци Стефанов закова цена от 350 000 евро на нападателя, което охлади мераците на южните ни съседи.

Така на практика Славия намали до минимум шансовете за трансфер на един от най-конвертируемите си футболисти.

Последните промени в клуба обаче предвиждат раздялата с нападателя, за да се отвори път за по-млади играчи, а и да се осигурят допълнителни средства за новия сезон. Така белите са се свързали с няколко мениджърски агенции и са ги оторизирали да търсят отбор за Жуниор.

Сря Юни 19, 2013 10:57 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Славия намери защитник

Вижте към кого имат интерес "белите"

Славия усилено търси да привлече централен защитник, обяви президентът на клуба Венцеслав Стефанов. Пред белите има няколко варианта, като сред набелязаните имена е Милен Лахчев. За последно той игра в изпадналия в "Б" група Монтана, а преди това носи екипите на Локомотив София и Видима-Раковски пише "Тема Спорт"

В момента столичани разполагат само с двама централни бранители - Живко Желев и Виктор Генев. След края на сезона титулярят Даниел Златков напусна, като не пожела да подпише нов договор. В плановете на белите е бившият бранител на тима Стив Жозеф-Ренет.

„Търсим вариант за централен защитник, футболист, който може да вдигне класата на отбора. Това ни е приоритет засега. Имаме няколко предложения от чужбина и едно от България. Засега обаче не искам да коментирам и да разкривам повече подробности. След два-три дни ще се знае името му", заяви босът на Славия.

В момента при белите вече има централен защитник на проби. Това е футболистът на Банско и юноша на ЦСКА Кристиян Узунов. Той дори вкара един от головете при победата с 2:0 над Сливнишки герой в първата контрола на тима от предсезонната подготовка.

Сря Юни 19, 2013 11:09 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Милен Василев: "Левски" не ми даде шанс, само 8 минути

Букарев ще върне Славия там, където му е мястото, каза крилото

Последното ново попълнение на Славия Милен Василев се съгласи да даде интервю за "Тема Спорт". Той говори за трансфера си при белите и престоя в "Левски" през пролетта, където остана недооценен.

Милене, как се стигна до преминаването ти в Славия и бързо ли се разбрахте?
- След като се разделих с "Левски", получих предложение от Славия и го приех, не съм се замислял много. Вярвам, че съм направил правилния избор. Времето ще покаже.

Имаше ли и други опции за продължаване на кариерата ти?
- Да, имах още две предложения от България, но предпочетох Славия. Условията, които те ми предложиха, бяха по-добри. Не искам да разкривам имената на другите отбори, защото вече е минало и не се е случило. Няма смисъл.

Какво си казахте с Асен Букарев и какво очаква той от теб?
- Той знае какъв футболист съм и щом е поискал да бъда част от Славия, значи е запознат с качествата ми. Ще дам всичко от себе си да не го разочаровам. Каза ми да се стягам. Вярвам, че Асен Букарев ще върне Славия там, където му е мястото - в челото. Убеден съм, че можем да го направим. Разполагаме с много добър отбор - сплав от млади и опитни играчи.

Защо не се получиха нещата с "Левски"?
- Не знам. Трябва тях да ги питате. Мисля, че не ми дадоха достатъчно шанс. Пуснаха ме само в три мача. На „Герена" имам само осем минути. Мисля, че това казва всичко. Те си знаят, явно е политика на клуба.

При Илиян Илиев или при Николай Митов ти и отборът се чувствахте по-добре?
- Аз лично се чувствах по-добре при Илиян Илиев. Все пак той ме взе в отбора, а Ники Митов му бе само помощник. После обаче нещата се промениха.

Случайно или не, но именно Славия, в който ще продължиш кариерата си, спря "Левски" за титлата. Намираш ли някаква символика в това?
- Не, не. Няма такива работи. Просто така се стекоха нещата. Пак казвам, Славия ми предложиха най-добрите условия, а и на „Герена" нямаше как да остана.

Смяташ ли, че ако обаче "Левски" бе станал шампион, щеше да продължиш да носиш синия екип?
- Не, съдбата ми бе предрешена. Нямаше как да остана. Титлата не реши нищо. Аз още отпреди това си знаех, че ще ме махнат, че няма да разчитат на мен.

Защо според теб "Левски" не стана шампион? Какво се случи в последния мач със Славия, какво си казахте в отбора след двубоя?
- Беше тежко и тъжно. Аз обаче си имам свое мнение за всичко това, което се случи не само в мача със Славия, но ще го запазя за себе си. Не искам сега да говоря. Всичко вече е минало.

Може би "Левски" мислеше, че Славия сам ще се бие и имаше ли някакви договорки?
- Не ми се говори сега за това. В момента мислите ми са насочени единствено и само към Славия и това да успея да се наложа в състава. "Левски" вече е минало, свършено. Всичко е зад гърба ми.

Смяташ ли, че след време може пак да преминеш в "Левски"?
- Не, това беше. Вратата за мен към Терена" е затворена.

Преди време вариант за теб бе и ЦСКА, защо не се стигна до трансфер тогава?
- Това беше преди две години. Тогава играех за Миньор, но нещата не се получиха. Не знам защо. Сега нямаше нищо.

Предполагам, те ласкае сравнението с Гарет Бейл?
- Какъв Гарет Бейл? Стига, не е сериозно. Това вие медиите го пишете и започнахте да го налагате - българския Гарет Бейл. Наистина не е сериозно.

Сря Юни 19, 2013 11:14 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира пробуждането на Локомотив София, който прави сериозна селекция и обяви високи цели. В последните два сезона обаче червено-черни-те се бореха да не изпаднат.
„Емил Велев не е лош като треньор, но друг е въпросът докъде се простират възможностите на Локомотив София. Уж правят мащабна селекция, но за местна консумация", заяви босът на белите.
За играта на тима в първата контрола със Сливнишки герой той сподели:
„Личеше си умора у момчетата. Бяха натежали. Не беше мачът, който да даде ясна представа за състоянието на футболистите. Може би сега в проверката с ЦСКА (25 юни) реално ще видим докъде сме стигнали. Тя ще ни даде по-реална оценка", каза Стефанов.
„Целта е първо да влезем в първата седмица, пък после ще се борим за нещо по-сериозно", продължи президентът на столичани. Той не скри задоволството си, че тимът ще разполага с една от най-силните средни линии у нас.
„Чавдар Янков и Тодор Янчев ще оформят страхотна средна линия. Чавдар, когато е във форма, е половин отбор. Янчев, независимо от годините си, е еталон за професионализъм. Като имена такава силна халфова линия никой няма. Реално е така. На думи добре го докарваме, трябва да видим как ще е и на действия", завърши Венци Стефанов.
Реклама

Сря Юни 19, 2013 12:36 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 130  Следваща