трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
абе, оборот да има
има грешка в превода, не им даваме капитана, кайто е в момента, а предишния, заедно със чифт греди и парчета от синя фланелка 
|
Пон Дек 20, 2010 7:48 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Димо Атанасов не е слаб футболист. Ако му се даде шанс мисля, че няма да съжаляваме...друг е въпроса на каква цена...
Бил съм с него на една маса и докато ние се наливахме до безобразие, момчето седеше на сокче... не мога да гарантирам, че винаги е така, но поне в този случай се показа като професионалист.
Аз съм "за" взимането на Димо в Славия!!
|
Пон Дек 20, 2010 3:32 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Данчо Юруков е първия нов.... официален
Честито, смятам, не лошо попълнение....
|
Пон Дек 20, 2010 4:20 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Славия подписа с бивш халф на ЦСКА
Отборът на Славия си осигури официално първото ново попълнение за пролетния полусезон. Юношата на частната школа Локомотив 101 и бивш цесекар Йордан Юруков тази сутрин се отби до офиса на „белите” и парафира контракт с тима. За последно Юруков игра за Черно море, откъдето бе освободен няколко кръга преди края на есенния полусезон.
Към атакуващия халф имаше интерес от Локомотив Пловдив, но в крайна сметка Славия се пребори с конкуренцията на „смърфовете” и вече притежава правата на играча.
Йордан Юруков е на 27 години и играе на поста халф като еднакво добре се справя и на позициите ляво или дясно крило. За сега освен Юруков „белите” не са привлекли официално други нови футболисти.
Пред финализиране е и сделката за бразилеца Том от Локомотив Пловдив, но се очаква това да стане в началото на другата година след завръщането на „кариоката” от Бразилия.
http://en.wikipedia.org/wiki/Yordan_Yurukov
Според мен доста прилично попълнение, което ще помогне за играта по фланговете  Очаквам някой измежду Янко Вълканов, Димо Атанасов, Деян Христов и Борис Кондев също да бъде привлечен 
|
Пон Дек 20, 2010 4:27 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Данчо Юруков е един от най-добрите халфове в България. Това си е жив трансферен удар!  Честито!
Пон Дек 20, 2010 4:31 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Двама слависти подсилиха Лудогорец
Двама футболисти на Славия ще играят през втория полусезон във втородивизионния Лудогорец Разград. Намиращите много рядко място в състава на „белите” Николай Дюлгеров и Антонио Павлов подписаха вчера с тима от Б група.
Първоначално за Дюлгеров имаше вариант да премине в Локомотив Пловдив, но в последния момент младият футболист е предпочел да отиде в отбор, в който със сигурност ще може да играе. Антонио Павлов се присъедини към „белите” това лято от Видима "Раковски", но не можа да се пребори за титулярното място, което го накара да потърси развитието си другаде.
Тимът на Лудогорец е на седма позиция в Източната Б група, но само на пет точки от първия Черноморец Поморие.
|
Пон Дек 20, 2010 5:03 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Йордан Юруков e добър футболист на мен лично ми харесва дано да си върне добрата форма през подготовката !!!! време е да вземеме и някой стабилен вратар !!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пон Дек 20, 2010 6:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Ми Урсула както е излишна в "Левски" и ако не го продадат в чужбина 
|
Пон Дек 20, 2010 6:39 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
нали за урсула се разбрахме,да се върне само ако пусне пак косата 
Пон Дек 20, 2010 8:17 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Bogomil
za kvo ni e tvo djudje ima po dobri desni bekove ot nego v BG shte e dobra trampa s Dimo Atanasov
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Вто Дек 21, 2010 12:38 pm |
|
 |
|