Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 9:58 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 84  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 4 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
абе, оборот да има :lol:
има грешка в превода, не им даваме капитана, кайто е в момента, а предишния, заедно със чифт греди и парчета от синя фланелка :lol:

Пон Дек 20, 2010 7:48 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Димо Атанасов не е слаб футболист. Ако му се даде шанс мисля, че няма да съжаляваме...друг е въпроса на каква цена...
Бил съм с него на една маса и докато ние се наливахме до безобразие, момчето седеше на сокче... не мога да гарантирам, че винаги е така, но поне в този случай се показа като професионалист.

Аз съм "за" взимането на Димо в Славия!!

Пон Дек 20, 2010 3:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Данчо Юруков е първия нов.... официален :D

Честито, смятам, не лошо попълнение....

Пон Дек 20, 2010 4:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия подписа с бивш халф на ЦСКА

Отборът на Славия си осигури официално първото ново попълнение за пролетния полусезон. Юношата на частната школа Локомотив 101 и бивш цесекар Йордан Юруков тази сутрин се отби до офиса на „белите” и парафира контракт с тима. За последно Юруков игра за Черно море, откъдето бе освободен няколко кръга преди края на есенния полусезон.

Към атакуващия халф имаше интерес от Локомотив Пловдив, но в крайна сметка Славия се пребори с конкуренцията на „смърфовете” и вече притежава правата на играча.

Йордан Юруков е на 27 години и играе на поста халф като еднакво добре се справя и на позициите ляво или дясно крило. За сега освен Юруков „белите” не са привлекли официално други нови футболисти.

Пред финализиране е и сделката за бразилеца Том от Локомотив Пловдив, но се очаква това да стане в началото на другата година след завръщането на „кариоката” от Бразилия.

http://en.wikipedia.org/wiki/Yordan_Yurukov

Според мен доста прилично попълнение, което ще помогне за играта по фланговете :) Очаквам някой измежду Янко Вълканов, Димо Атанасов, Деян Христов и Борис Кондев също да бъде привлечен :roll:

Пон Дек 20, 2010 4:27 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Данчо Юруков е един от най-добрите халфове в България. Това си е жив трансферен удар! :lol: Честито!

Пон Дек 20, 2010 4:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Двама слависти подсилиха Лудогорец

Двама футболисти на Славия ще играят през втория полусезон във втородивизионния Лудогорец Разград. Намиращите много рядко място в състава на „белите” Николай Дюлгеров и Антонио Павлов подписаха вчера с тима от Б група.

Първоначално за Дюлгеров имаше вариант да премине в Локомотив Пловдив, но в последния момент младият футболист е предпочел да отиде в отбор, в който със сигурност ще може да играе. Антонио Павлов се присъедини към „белите” това лято от Видима "Раковски", но не можа да се пребори за титулярното място, което го накара да потърси развитието си другаде.

Тимът на Лудогорец е на седма позиция в Източната Б група, но само на пет точки от първия Черноморец Поморие.

Пон Дек 20, 2010 5:03 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Йордан Юруков e добър футболист на мен лично ми харесва дано да си върне добрата форма през подготовката !!!! време е да вземеме и някой стабилен вратар !!

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Пон Дек 20, 2010 6:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми Урсула както е излишна в "Левски" и ако не го продадат в чужбина :lol:

Пон Дек 20, 2010 6:39 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
нали за урсула се разбрахме,да се върне само ако пусне пак косата :lol:

Пон Дек 20, 2010 8:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Bogomil
za kvo ni e tvo djudje ima po dobri desni bekove ot nego v BG shte e dobra trampa s Dimo Atanasov

Вто Дек 21, 2010 12:38 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 84  Следваща