Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекция и трансфери
|
Сря Юни 29, 2011 12:22 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
тоя сме го "закупили" от видима за дето ни биха 2:1 
Сря Юни 29, 2011 1:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
http://www.sportal.bg/statistics_player ... 7&team=189Поне има мачове, млад е и е българин, в Поморие има талантливи момчета, доколко става този не мога да кажа ... Предполагам са го наблюдавали и са го харесали  Иначе, Михаил Венков не се е разбрал с Металург Донецк, ако можем да го вземем за левия бек ще е добре 
|
Сря Юни 29, 2011 2:50 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
по добре този отколкото Басо,Баяно и не знам какви тъмни субекти.
|
Сря Юни 29, 2011 3:05 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Ve4e zapochbah da se radvam i na takiva kato tozi,vse edno Vidic sme vzeli
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Юни 29, 2011 4:09 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Иван Тодоров е висок и сравнително посредствен играч, не може да се сравнява с Басо по качества. Не е лош, но е централен защитник и по-скоро го взимат да уплътни състава, не ми се вярва да играе решаваща роля.
Играе сравнително грамотно, но не знам защо примерно махнахме Кавдански и го взимаме него, от тях двамата предпочитам Кавдански.
Все пак не искам да го отписвам, след като е взет да му се даде шанс пък да видим до къде е стигнал.
При всички положения до сега не виждам и едно интересно име да сме взели.
|
Сря Юни 29, 2011 8:12 pm |
|
 |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
Аз мисля ,че до сегаселекциятя е добра свръщането на галин и идването на Желев нещатата са добре не ни трябват повече футболисти все пак всички останаха а си мисля, че трябва да остнанат и 2 места за младите момчета и да им се дава шанс!
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Чет Юни 30, 2011 2:43 am |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
koko_sl написа: Аз мисля ,че до сегаселекциятя е добра свръщането на галин и идването на Желев нещатата са добре не ни трябват повече футболисти все пак всички останаха а си мисля, че трябва да остнанат и 2 места за младите момчета и да им се дава шанс! Съгласен.
|
Чет Юни 30, 2011 8:26 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Имали сме и по-лоши селекции със сигурност  Хубаво ще е 1 път да си запазим отбора, а не да гоним 12 и да вземаме 10 нови и все същия ... Има постове на които нямаме опции, например дефанзивен халф или ляв бек, но има време и смятам, че Марто ще намери подходящите хора. Един добър нападател също няма да е излишен Видяхме в чорбата, че нещата се получават с дисциплина и добър колектив, дано и при нас стане така 
|
Чет Юни 30, 2011 11:41 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Бразилец почва със СлавияПреминалия през Беласица, ЦСКА и Черно море Елидиано Маркес от днес се присъедини към лагера на Славия. Бразилецът ще изкара два-три дни нещо като проби, за да види старши треньорът Мартин Кушев какво му е кондиционното състояние,. За последно десният бек игра в Кипър, а името му бе спрягано за Локо Сф, след като напусна Острова на Афродита, но в крайна сметка, ако всичко във физическо отношение с футболиста е наред, той ще подпише договор със Славия. При белите от днес е и друг футболист, който ще изкара пробен период. Става въпрос за левия бек от Сливнишки герой Любомир Симеонов. http://www.sportal.bg/statistics_player ... &player=26
|
Чет Юни 30, 2011 6:03 pm |
|
 |
|