Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4222 Местоположение: София
|
 Re: Контролите
Такива контроли не знам какъв ефект имат. Не виждам как един треньор ще се запознае с възможностите на играчите в мач като този, който гледах в спортал. Нищо не мога да кажа, изводи не могат да се правят..
Пет Сеп 05, 2014 6:18 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
ТРАГЕДИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Сеп 05, 2014 6:36 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1491 Местоположение: sofiq
|
Няма такива палячовци.При Радукан играеха полвин процент по-добре.Понеже си тръгнах малко по-рано дали не ни изравниха?
_________________ N 1
|
Пет Сеп 05, 2014 6:39 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Славия би Верея в неофициалния дебют на Иван Колев
Новият старши треньор на Славия Иван Колев записа победа в неофициалния си дебют начело на столичния тим. „Белите“ надиграха с 2:0 старозагорския ФК Верея в контролна среща, която бе първа за специалиста, откакто бе назначен във вторник.
Попаденията за отбора от „Овча купел“ паднаха в края на всяко от полувремената.
Преминалият през Ливърпул нападател Вилиян Бижев откри в 45-ата минута, а в края на мача Тихомир Тодоров оформи крайния резултат с премерен изстрел срещу втородивизионния съперник.
|
Пет Сеп 05, 2014 6:45 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
Кой е този Тихомир Тодоров за първи път го чувам? Няма го и в разширениа списък на Славия, който е от 25-ет Футболиста!
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Пет Сеп 05, 2014 7:50 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Кът ни мужахми дъ бийм Бироя, пуне бихми Вирея... 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пет Сеп 05, 2014 8:08 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4222 Местоположение: София
|
Цитат: "Мисля, че ако не беше станала треньорската смяна, нямаше да дойда да го играя този мач. Изключително добре се чувствах на „Овча купел“, всички ги познавам, отнасяме се с уважение едни към други, радвам се, че оценяват това, което съм дал," заяви Желев след контролата между Славия и Верея, завършила 2:0. "Пожелавам успех на футболистите, на новия треньор, работил съм с него, мисля, че той е правилният човек да измъкне отбора от тази мини-криза. Не е моя работа да коментирам, но с оглед на тези неуспехи, отборът се нуждае от една победа. Дано тази победа над нас да им даде криле, и да вземат нещо от Герена". Петър Дяков написа: Кът ни мужахми дъ бийм Бироя, пуне бихми Вирея...  избиха ми сълзи.. 
Пет Сеп 05, 2014 9:05 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3893 Местоположение: Sofia
|
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа: Кой е този Тихомир Тодоров за първи път го чувам? Няма го и в разширениа списък на Славия, който е от 25-ет Футболиста! В нета намирам само един действащ футболист с такова име - 27 годишен халф от Плевен. Ето какво пишат за него "Като юноша на "Спартак" техничният халф беше сочен за един от най-перспективните в "синьо-бяло" и влезе в мъжкия състав още на 17 години, а оттам попадна и в националния отбор за юноши. Той бързо се превърна в основна единица в центъра на терена, но финансовият колапс на клуба върна кариерата му назад." Но не знам дали за него става дума...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Сеп 05, 2014 9:08 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
Добре де как може да не знаем тоя от къде е и какъв е и какво прави при нас и то от кога е дошъл при нас та чак и гол вкара на Верея макар и да е в контролна среща и макар Верея да са от Група "Б". И то ако не ме лъжи паметта то това ни е този сезон първа победа в контролите. И ние нищо да не знаем за тоя Тихомир Тодоров!
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Пет Сеп 05, 2014 9:14 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3893 Местоположение: Sofia
|
В официалния ни сайт се казва: "Защитникът Тихомир Тодоров се възползва от разбъркване в наказателното поле и отблизо удвои малко преди края на редовното време."
Шах?
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Сеп 05, 2014 9:29 pm |
|
 |
|