Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 8:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 322 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
Само едно е ясно !!! И тази година няма да има УЕФА !!! :cry: :cry: :cry:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Дек 23, 2007 2:25 am
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
коприваров и емо ангелов са много добро решение. двамата ще прекомпенсират липсата на лазаров през пролетта. самият факт, че са четвъртфиналисти за уефа и са навъртели толкова мачове, колкото някои от нашите нямат и в а група, е показателен.

Нед Дек 23, 2007 4:17 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Айде стига песимизъм :wink: Ако на Емирейтс са реагирали така, когато Анри отиде в Барселона-вижте сега :) Може след Здравко да стане същото ( Верно, че Бабангида не е Адебайор, но и Локо и Литекс не са Манчестър и Челси )

Нед Дек 23, 2007 9:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
service_crew написа:
Само едно е ясно !!! И тази година няма да има УЕФА !!! :cry: :cry: :cry:

От какво правиш този извод?Беше повече от ясно че за Здравко Лазаров Славия е временен вариант - докато си намери отбор в чужбина той сам го е казвал многократно.А това че взимаме играчи от "Левски" - ами откъде да намерим нов нападател?Дай ми що годе добър нападател в България който можем да привлечем?Пламен Крумов от Черономорец или Стойко Сакалиев?Пазарът на добри футболисти в България е невероятно стеснен.Аз също мразя да взимаме играчи на говедата които при тях са резерви на май няма много алтернативи.

Нед Дек 23, 2007 10:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Стига вече с този песимизъм -изпращаме един успешен във всяко едно отношение полусезон и въпреки това намирам повече негативни нотки във форума отколкото положителни.Шансовете за Европа са ни повече от реални и е тъпо предварително да се оплакваме че ръководството не иска европейски турнири.Няма никакви индикации за това.Трябва да гледаме с оптимизъм за предстоящата пролет.Само Славия.

Нед Дек 23, 2007 1:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Трябва да си уникално черноглед за да видиш че този сезон е по различен от останалите.Но всеки има право на мнение...........

Нед Дек 23, 2007 3:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
За да разберем какъв е този сезон ще трябва да свърши целя шампионат. На този етап може да се радваме за силното представяне до момента, което е факт.

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Нед Дек 23, 2007 4:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Момчета,стига сте спорили и обсъждали глупости точно преди Коледа,празник,които трябва да сплотява.Стана ми малко криво като гледам тези мнения на раздор и полемика между вас,защото все пас ние сме фенове на Славия,такива спорове помежду ни за в излишък и вреда,все пак да дам и моето становище по въпроса.

За мен равносметката на тази година е положителна за развитието на клуба.Наблюдава се поне привидна амбициозност и отговорност от страна на ръководството,дано не ни излъжат за пореден път,наблюдава се хъс в играчите и амбиция за постигане на нещо и от тяхна страна,каквото и да си говорим Илия,Саша,Д.Петков,Фугата са все играчи,които скоро ще окачат обувките на стената и какво по0добро за тях от едно участие в Европа с белия екип,мисля,че поддържаме правилен курс по това отношение.Дебелият никога не мога да му отрека способностите на ръководител,каквото и да говорим,просто умее да играе тази игра и то успешно,направи много пари покрай Славия,трябва да сме му благодарни,че успя да съхрани Славия в професионалния футбол,защато след смъртта на бай Миле,не е тайна че отборът беше във финансов колапс,друг е въпроса че Дебелия е ненаситно алчно копеле,ламтящо за пари само,ама все се надявам с остаряването да му е дошъл акъла у тиквата и да се захване по-сериозно с нещата.
Супер тъпо е обаче от страна на макиавели и уати да пищят като ощипани ученички,прави сте момчета за почти всичко,което казвате,но какво се оплаквате,поне сте видяли титла,поне сте видяли медали,купа,евроучастие,бяла радост на стадиона,какво да кажа аз,18 годишен пикльо,който не е виждал успех на отбора си,като изключим равенствоно с "Левски" 2 :2 и сега победата на буфер парк и не съм единствения,но никой не се е отказал,никой от нас не мрънка,не прекланя глава,защото това е да си славист,не сме хора,които искаме Шампионска лига,Шампионска титла,ако не я получим да се предаваме,не,няма и да сме,защото виждаме реалностите.Тук някой ме издразни с наименованието маршрутка фенове,това са сарказми,с които гледам и подминавам с насмешка,защото само човек,които не разбира от нещата воже да каже такова нещо,подобен тип изявления,както и "не сме стигнали нужното ниво на подкрепа,за да бъдем коменирани"/буферско мнение/,ме карат да се смея,защото именно буферите преди са си стояли в миши дупки,когато е имало мач с нас,защото гореспоменатия Бамзе и други са ги размятали и хвърляли в Канала на Орлов Мост,а те са се насирали,а сега се кефат,че са скочили на 3 човека-титанизъм.
Малко се отклоних от темата,искам да ви кажа крепете вярата в душата си,вярата в Славия,бъдете по-дейни на стадиона,идвайте на мачове,да се събираме повечко народ да викаме...200 човека ако се събираме агитка,няма кой да ни спре,тогава ако трябва ще се преместим и у Ж сектор.

Недейте се чепкате за неща,които не зависят от вас,кефете се на моментното 3 място,както аз го правя,щото кой знае кога пак,ще видя отбора ми да зимува на тази позиция.И нима това е най-важното?

Весели Празници,фенове.

Нед Дек 23, 2007 7:33 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 322 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Следваща