Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Момчета,стига сте спорили и обсъждали глупости точно преди Коледа,празник,които трябва да сплотява.Стана ми малко криво като гледам тези мнения на раздор и полемика между вас,защото все пас ние сме фенове на Славия,такива спорове помежду ни за в излишък и вреда,все пак да дам и моето становище по въпроса.
За мен равносметката на тази година е положителна за развитието на клуба.Наблюдава се поне привидна амбициозност и отговорност от страна на ръководството,дано не ни излъжат за пореден път,наблюдава се хъс в играчите и амбиция за постигане на нещо и от тяхна страна,каквото и да си говорим Илия,Саша,Д.Петков,Фугата са все играчи,които скоро ще окачат обувките на стената и какво по0добро за тях от едно участие в Европа с белия екип,мисля,че поддържаме правилен курс по това отношение.Дебелият никога не мога да му отрека способностите на ръководител,каквото и да говорим,просто умее да играе тази игра и то успешно,направи много пари покрай Славия,трябва да сме му благодарни,че успя да съхрани Славия в професионалния футбол,защато след смъртта на бай Миле,не е тайна че отборът беше във финансов колапс,друг е въпроса че Дебелия е ненаситно алчно копеле,ламтящо за пари само,ама все се надявам с остаряването да му е дошъл акъла у тиквата и да се захване по-сериозно с нещата.
Супер тъпо е обаче от страна на макиавели и уати да пищят като ощипани ученички,прави сте момчета за почти всичко,което казвате,но какво се оплаквате,поне сте видяли титла,поне сте видяли медали,купа,евроучастие,бяла радост на стадиона,какво да кажа аз,18 годишен пикльо,който не е виждал успех на отбора си,като изключим равенствоно с "Левски" 2 :2 и сега победата на буфер парк и не съм единствения,но никой не се е отказал,никой от нас не мрънка,не прекланя глава,защото това е да си славист,не сме хора,които искаме Шампионска лига,Шампионска титла,ако не я получим да се предаваме,не,няма и да сме,защото виждаме реалностите.Тук някой ме издразни с наименованието маршрутка фенове,това са сарказми,с които гледам и подминавам с насмешка,защото само човек,които не разбира от нещата воже да каже такова нещо,подобен тип изявления,както и "не сме стигнали нужното ниво на подкрепа,за да бъдем коменирани"/буферско мнение/,ме карат да се смея,защото именно буферите преди са си стояли в миши дупки,когато е имало мач с нас,защото гореспоменатия Бамзе и други са ги размятали и хвърляли в Канала на Орлов Мост,а те са се насирали,а сега се кефат,че са скочили на 3 човека-титанизъм.
Малко се отклоних от темата,искам да ви кажа крепете вярата в душата си,вярата в Славия,бъдете по-дейни на стадиона,идвайте на мачове,да се събираме повечко народ да викаме...200 човека ако се събираме агитка,няма кой да ни спре,тогава ако трябва ще се преместим и у Ж сектор.
Недейте се чепкате за неща,които не зависят от вас,кефете се на моментното 3 място,както аз го правя,щото кой знае кога пак,ще видя отбора ми да зимува на тази позиция.И нима това е най-важното?
Весели Празници,фенове.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|