трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4230 Местоположение: София
|
Цитат: Днес стана ясно също, че полузащитникът Евертон Джилио-Том, който е собственост на Локомотив Пловдив, ще преговаря за трансфер в Славия в първите дни на следващата година.
Тъча да идва !
К'ъв е тоя Юруков бе ?! Със сигурност все пак е по-добре от Тошко !
Колев >>>>>>> Кушев
К'во стана с Попара, да се връща и той !
ВРАТАААААААААААААААААААААААААААААР !
Вто Дек 21, 2010 9:22 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Тодор Колев по добър от Кушев хахах .. Марто до последно си бележише в Русия , а там Тодор за 30 мача няма да вкара повече от 2 гола. Смешни са ви коментарите! Марто и Георги Георгиев бяха едни от малкото СУПЕР класни нападатели след шампионския сезон до сега. И на 44 да е пак ще мачка в БГ.
Данчо Т. само малоумници като чорбарите може да го съсипят като футболист. Една грешка (в стил Ники Михайлов) и край. Сам дърпаше в много случай и Цска и Локо Пд и Миньор. Дано подпише...
Филипов го знам от мачовете по ТВ на Сливен.. отзад стабилен и доста се включва по фланга. Алтернатива на Ортегата.
Юруков .. още един недооценен футболист от прасетата. Мачка по фланга, вкарва фаулове и като съм го слушал има мозък като Дани Пеев.
Сечков го помня от Локо Пд.. едър ,но тромав.. дано свърши работа.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Дек 21, 2010 10:31 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Немци взимат Галин Иванов
Халфът на Славия Галин Иванов, който е трансферна цел на ЦСКА, е много близо до преминаване в клуб от Втора бундеслига. Засега името на въпросния клуб се пази в тайна. Както е известно, през лятото Иванов изкара проби в Ерцгебирге Ауе, но не бе одобрен от треньорското ръководство на отбора и до трансфер не се стигна.
Ръководството на белите пък отказа преговори с колегите си от ЦСКА за Галин. Германците обаче са готови да дадат повече пари за правата на футболиста.
( 22 )
Вашият коментар
В Самара
Бившият вече вратар на Славия и ЦСКА Райс Мболи ще бъде представен официално днес като ново попълнение на руския Криля Советов. Това обяви официалният сайт на отбора. Райс пристигна в Самара снощи, а пресконференцията за журналистите е насрочена за 10.30 часа местно време. На нея ще присъства и президентът на Криля Советов Виктор Развеев.
Вто Дек 21, 2010 10:56 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
``Fanatic`1913`` написа: Тодор Колев по добър от Кушев хахах .. Марто до последно си бележише в Русия , а там Тодор за 30 мача няма да вкара повече от 2 гола. Смешни са ви коментарите! Марто и Георги Георгиев бяха едни от малкото СУПЕР класни нападатели след шампионския сезон до сега. И на 44 да е пак ще мачка в БГ. Данчо Т. само малоумници като чорбарите може да го съсипят като футболист. Една грешка (в стил Ники Михайлов) и край. Сам дърпаше в много случай и Цска и Локо Пд и Миньор. Дано подпише... Филипов го знам от мачовете по ТВ на Сливен.. отзад стабилен и доста се включва по фланга. Алтернатива на Ортегата. Юруков .. още един недооценен футболист от прасетата. Мачка по фланга, вкарва фаулове и като съм го слушал има мозък като Дани Пеев. Сечков го помня от Локо Пд.. едър ,но тромав.. дано свърши работа.
Почти изцяло съм съгласен с теб с леки уточнения само. Карам 1 по 1 :
- Данчо Тодоров - твърдо съм за привличането му, видяхте като отиде в един приличен отбор като Локо (Пловдив) вкара 5 гола и направи няколко асистенции на полусезона с тях, опитен, остър играч, със самочувствие, ще спомогне за десния фланг чувствително, да не говорим и че има редица европейски мачове, кога скоро сме вземали футболист бележил срещу Байер Леверкузен ? За доказателство ето и визитка - http://www.sportal.bg/statistics_player ... &player=32
- Данчо Юруков - почти същото може да се каже и за него , играч с опит, оперира и на двата фланга, подал за гола на Валентин Илиев на Анфийлд и наказвал Щутгарт на техен терен, недооценен на Армията и няколко сезона основен играч на Морето, каквото и да говорим не е като да е от Б група или да е изритан от Герена
- Мартин Кушев - след обявения фалит на Амкар връщането му изглежда много вероятно ; аз съм принципно "за" - нека се върне и да влиза като резерва в напечени ситуации, има с какво да помогне, но ще си е временно решение за атаката ни заради възрастта си, иначе не се съмнявам, че поне 1 сезон може да издържи на смешните натоварвания в А група  По-скоро съм да се върне, като после задължително му се даде работа в клуба, но оптималното ще е да се вземе и перспективен нападател, като супер би било Дебелия да ни върне Жуниор; тъй като това едва ли ще стане, неколкократно си повторих мнението за Деян Христов.
За съжаление, по всичко личи, че ACAB е прав - Галин Иванов почти сигурно ще бъде продаден, тъй като се спекулира за играещите на същия пост Данчо Тодоров и Димо Атанасов, дано Дани Пеев не се бута  Не съм сигурен също, че със Сечков е решен проблемът в сърцето на отбраната, дано Галин Богданов не бъде даван под наем:)
|
Вто Дек 21, 2010 11:14 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Много е важно как ще се сработят тея футболисти!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Дек 22, 2010 2:25 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Йордан Юруков пред Novsport.com: Идвам в Славия, за да помогна на отбора да играе в Европа
Новото попълнение на Славия Йордан Юруков заяви пред Novsport.com, че е много доволен от трансфера му на стадион "Овча Купел".
Към бившия ас на Черно море имаше сериозен интерес от страна на френски и руски клубове, но въпреки това той предпочете да си остане в България и да помогне на тима на Емил Велев да си осигури класиране в призовата тройка след края на сезона.
"Разбира се, че съм доволен от трансфера ми в Славия. Все пак не на всеки се отдава възможността да играе за такъв отбор, какъвто са "белите". Разбрахме се и подисах контракта ми, всичко е точно. Радвам се, че преминавам в Славия", заяви Юруков.
На въпрос от кои места е имал оферти, той отговори по следния начин. "Преговарях с руски и френски клубове, но не ме карайте да им споменавам имената, защото предпочитам да ги запазя в тайна. Най-важното е, че в момента съм футболист на Славия и ще помогна на този отбор"
Запитахме Данчо, дали "белите" имат шансове за класиране в челната тройка, а по думите му стана ясно, че той смята тази цел за съвсем постижима.
"Мисля, че целта класиране в топ 3 е напълно постижима за Славия. Отборът се представи стабилно през първия дял на полусезона и смятам, че с малко повече постоянство ще успее да играе в Европа. Аз идвам, за да помогна на тима да осъществи целите си и се надявам, че ще играем в Европа след края на сезона"

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Дек 22, 2010 9:28 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Честно казано не помня да сме правили толкова силна селекция скоро...
и Данчо Тодоров и Юруков са класа за родните стандарти и според мен са сигурни титуляри.
На фона на защитата от последните 2-3 сезона смятам, че и там се стягаме малко от малко.
Галин Иванов нека отиде да се пробва в чужбина. Ако успее да се внедри в Германия и му наложат гестаповски ред може и да влезе в релси и да стане нещо от него. Убеден съм, че няма да ни липсва защото на един силен мач прави по 3 слаби и адски много му тежи липсата на дисциплина и професионализъм. Мисля си, че тук няма как да се научи на подобни неща...все пак е е**л ДесиСлава и тукашните стандартни за звезда вече са му тесни  В Германия е друго и бързо ще му набият канчето....дано си вземе поука и се научи на туй онуй.
Честно казано ако Кокалчо успее да ги подреди и мотивира наистина ще заприличаме на отбор!!! Ебаси как ми се приходи на мач:))) Почвам да гледам от сега билети за самолет за Морето.
|
Сря Дек 22, 2010 10:07 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Да не бързаме да се радваме, лакомията на Дебелия е в състояние да срути всичко с 2-3 хода  И аз смятам, че ако продадем Галин и го заменим с Тъча, не би било толкова зле, дори напротив  Аре да идват Данчо Тодоров и Кушев 
|
Сря Дек 22, 2010 11:20 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов пред Novsport: Колкото аз имам шансове с Шарън Стоун, толкова и Славия ще вземе Данчо Тодоров
Президентът на Славия Венци Стефанов не остана особено впечатлен от въпроса относно спекулациите, че с транфер в клуба е свързван бившият ас на ЦСКА и настоящ на Миньор (Перник) Йордан Тодоров.
Той призна, че ако Данчо Т. премине на стадион "Славия", ще обяви това пред журналистите, но отказа да коментира сериозно подобна възможност.
"Вижте, стига сте си пълнили сайтовете и стига сте търсили сензации. Защо всеки път трябва да коментирам това, което се пише във вестниците?, заяви Стефанов пред Novsport.com.
"Данчо е добър футболист, момчето си търси отбор. Ако го привлечем, ще ви кажа. Знаете, че който сме взели не е останало скрито от вас журналистите", добави босът на "белите".
Нашата медия попита Стефанов каква е вероятността Тодоров да стане част от отбора.
"Каква е вероятността аз и Шарън Стоун да .... ? Такава е и вероятността Данчо да дойде в Славия".
Той приказваше обаче, че и от Юруков не се интересуваме 
|
Сря Дек 22, 2010 11:26 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Отборът на Славия няма да привлича чуждестранни футболисти през зимната пауза. Това се случва за пръв път от доста време насам, но треньорското ръководство в лицето на Емил Велев е преценило, че в отбора има достатъчно легионери и няма нужда от привличането на нови такива.
До момента „белите” са осъществили три трансфера, като те са само на български футболисти – Йордан Юруков, Мартин Сечков и Филип Филипов.
Все още щабът на Емил Велев не е решил, къде да преотстъпи двама от младите си играчи – Галин Богданов и Емил Мартинов, но със сигурност преди началото на подготовката на тези двама футболисти ще бъдат намерени нови отбори, за да могат да играят повече и да трупат опит.
|
Сря Дек 22, 2010 2:47 pm |
|
 |
|