Лятна селекция и подготовка
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Лятна селекция и подготовка
Старши треньорът на Славия Мартин Кушев заяви след загубата от Монтана, че само един от футболистите на проби му е допаднал.
„ От всички играчи, които бяха на проби ми допадна едно момче. Ще имаме още два-три дни да го погледнем. Утре всички ще бъдат освободени. Очакваме другата седмица един нападател от Кот Д'Ивоар и двама испанци“, коментира Кушев.
„Моетое желание е Чавдар Янков, Георги Петков и Виктор Генев да останат. Имам уверението на Чавдар и на Георги ще останат при нас. Ако излезе добра оферта за Виктор и за нас, няма да го спираме, което е нормално. Ако не е нещо сериозно, ще остане при нас“, добави старши треньорът на Славия.
„Атанас Чипилов и Петър Альошев са наши футболисти. Контролата с Видима "Раковски" на 9-и юли от 18 часа остава. Тази контрола бе, за да видим останалите футболисти“, каза още Мартин Кушев.
|
Съб Юни 30, 2012 9:35 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
 Точно това си говорехме на стадиона, че повечето надали са имали през живота си професионален договор. А Стефано на проби с Дрезден  , свинята пак с пиар в български сайтове тръгнал да му вдига "цената".
_________________ 100
|
Съб Юни 30, 2012 11:36 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Я някой да сподели дали имаше поне 1, който да рита повече от обикновен футболен фен. Защото май ми се струва, че ако събера 11 човека срещу тия звезди и повече ще падат.
|
Нед Юли 01, 2012 9:52 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Очертава се да разполагаме с 5 централни защитника и половин нападател  . Гледах мача по спортал, доста слаба продукция.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Юли 01, 2012 10:14 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
rzEtw написа: Я някой да сподели дали имаше поне 1, който да рита повече от обикновен футболен фен. Защото май ми се струва, че ако събера 11 човека срещу тия звезди и повече ще падат. Не, нямаше! Ако си бил там щеше да разбереш за какво става въпрос.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Юли 01, 2012 12:33 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
rzEtw написа: Я някой да сподели дали имаше поне 1, който да рита повече от обикновен футболен фен. Защото май ми се струва, че ако събера 11 човека срещу тия звезди и повече ще падат. Интересното е, че и аз си помислих същото, докато гледах "продукцията" на стадиона. Даже бих дал идея за юбилея - да се направи турнир между феновете, за да се излъчат 11-на най-добри и да излязат да изиграят една среща срещу платените професионалисти на Славия. Сигурен съм, че стадионът ще се напълни, а феновете знаят защо 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Юли 01, 2012 1:12 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Spiro написа: rzEtw написа: Я някой да сподели дали имаше поне 1, който да рита повече от обикновен футболен фен. Защото май ми се струва, че ако събера 11 човека срещу тия звезди и повече ще падат. Интересното е, че и аз си помислих същото, докато гледах "продукцията" на стадиона. Даже бих дал идея за юбилея - да се направи турнир между феновете, за да се излъчат 11-на най-добри и да излязат да изиграят една среща срещу платените професионалисти на Славия. Сигурен съм, че стадионът ще се напълни, а феновете знаят защо  добра идея! на следващата среща на орг. комитет ще я споделя  аз ще съм ви кондиционен треньор и ще ви разпоря от тичане! кога започва подготовката? за треньор мисля да пазарим Вили Вуцов 
|
Пон Юли 02, 2012 10:15 am |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
По кротко с идеите моля,че както сте тръгнали нещата стават много сериозни.Ако аз се бях разходил до пристанището на Марсилия например не 1-ин спорен а поне 2-3-ма щяха да хванат окото на треньорския екип.Ако въобще това око не е онова на Темида затвореното,дето уж трябва да открива качествени попълнения.
|
Пон Юли 02, 2012 2:37 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Сря Юли 04, 2012 9:07 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Ти това не го гледай...виж ги и на другите ни красавци какви цени са им изпукали:))) Живко 900 хилки, Дяката 450 хилки, Жу 800 хилки...че и малкия тролей (големия тролей винаги ще си остане Владимиров) 350 хиляди...
То ако беше така продаваме всичко и за тия пари ебаси отбора ще направим:))
Кога и къде е следващата контрола и срещу кого?
|
Сря Юли 04, 2012 11:16 am |
|
 |
|