Селекция 2006/2007 - какво мислите?
Автор |
Съобщение |
Altafini
Луд за връзване
|
Според мен ще продължи да играе в Испания. Някой знае ли кои са клубовете, които го искат.
|
Чет Май 18, 2006 3:18 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Рано е още да се каже, нека изчакаме няма нищо сигурно. Четох във вестника някакво предположение за Селта, където преди време играеше Любо Пенев.
Цитат: Локомотив (Москва) отново иска Благо
Руснаците проявяват интерес към национала още от есента на миналата година. Елитният руски клуб Локомотив (Москва) отново проявява сериозен интерес към Благо Георгиев. Националът, който напусна испанския Алавес след изпадането от елита, от няколко дни е в България. Още през есента руснаците, водени от Славолюб Муслин, напираха за Благо. Те дори изпратиха в Славия конкретна оферта, възлизаща на почти милион евро. Георгиев обаче предпочете да отиде под наем в Алавес. Освен Локо (Москва) интерес към Благо има и от Селта. Близки до Славия споделиха, че халфът няма да бъде пуснат в друг клуб за по-малко от 1,5 млн. евро. В. "Топспорт" Xunep`ToH4e написа: Славия предложи нов договор на Димитър Рангелов
Ръководството на Славия предложи нов две-годишен договор на Димитър Рангелов, предаде “Гонг”. Нападателят на “белите” има оферта от Торпедо (Москва), както и от отбор от Втора Бундеслига. Засега ръководството на клуба не желае да се разделя със своя голмайстор.
Дано си остане в Славия и следващия сезон. Торпедо не е лош вариант, но по-добре да не избързва.
Чет Май 18, 2006 6:00 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
 Re: Рангелов
matador написа: Да ви кажа честно, днеска отворих сайта на Нюрнберг и там представят четирима нови – един германец, един хърватин и двама австралийци...нашия човек го няма
ха-ха-ха 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пет Май 19, 2006 2:48 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
Xunep`ToH4e написа: Славия предложи нов договор на Димитър Рангелов
Ръководството на Славия предложи нов две-годишен договор на Димитър Рангелов, предаде “Гонг”. Нападателят на “белите” има оферта от Торпедо (Москва), както и от отбор от Втора Бундеслига. Засега ръководството на клуба не желае да се разделя със своя голмайстор.
Благой Георгиев няма да играе в български отбор, имал оферти от Испания и Русия
Благой Георгиев няма да играе в българското първенство през следващия сезон. Това съобщи самият той на пресконференция в Актуално студио "Дерби" с водещ Георги Симеонов. "Имам оферти от два руски отбора и един испански. Най-важното е да играя редовно, защото искам да си върна добрата форма и да бъда на ниво в националния отбор", заяви халфът, чийто досегашен отбор Алавес изпадна драматично от испанската Примера дивисион в последния кръг. Благой Георгиев бе преотстъпен за шест месеца от Славия, но не успя да си извоюва титулярно място. Според него причината е, че не е бил напълно възстановен от операция от херния. Благо е тренирал само една седмица, след което е влязъл в игра срещу Барселона и получил нова контузия. Халфът останал учуден от решението на президента на Алавес Дмитрий Питерман да не го пусне в националния отбор за турнето в Япония. "Той беше обещал това на Христо Стоичков", заяви Благой Георгиев.
само да не продаваме в руското първенство и втора бундеслига. съображенията ми са, че оттам много трудно може да се осъществи следващ трансфер в добър отбор, защото играчите се оскъпяват. сега има проблем, защото им искаме по 1-2 милиона, а руснаците ще искат да излезнат и те на далавера после и ще им набичат поне двойни цени. много трудно някой ще даде 4 милиона след 1-2 години.
|
Съб Май 20, 2006 9:16 am |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
не мисля 4е мястото на Митко Рангелов е то4но в Ерцгебирге Ауе,
това е един отбор от 2ра Бундеслига,които е типи4ен средняк 4иято единствена цел за сезона е да запази мястото си в групата.не са нищо по особено ,като типи4ен отбор от старото ГДР имат запалени фенове и толко,а не мисля 4е кои знае колко много пари ще дадат,
дано Митко успее да се хареса например на французи или испанци.. 
|
Пон Май 22, 2006 11:42 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Почти никой не е успял да прокопса от Втора Бундеслига. Много наши футболисти преминаха през такива тимове, а се броят на пръсти успелите да направят впечатление и да се реализират- Антонио Ананиев (много късно и за много малко игра в Кьолн), Петър Хубчев (да, но той спечели промоция с Айнтрахт- голям отбор), Стойчо Стоилов (и той спечели промоция с Нюрнберг- също голям отбор). Десетки са случаите с противоположен знак, като става въпрос и за световно известни имена. Примерно Цанко Цветанов... Добре, че Стоичков ги уреди с Кирияка в Абърдийн... В Майнц приключи за футбола и Емил Костадинов, който можеше да поиграе още на добро ниво. Накратко- Рангелов ще успее да се наложи в Ерцебирге и ще трябва да забрави за добър трансфер и за националния отбор. Още една година с добро представяне в Славия ще му отвори много повече възможности.
Сега се очертава голяма чистка в чорбата- спрягат се имената на 5 сигурни играча и още няколко... Мисля, че можем да приберем някой от тях, защото не са лоши футболисти. За някои от тях дадоха доста пари (като тези от Локо Пд) и това може да бъде пречка, но със сигурност ще изпадне и някой евтин. Може би и натам трябва да се насочим при търсенето на качествени играчи...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Май 22, 2006 1:16 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Немски и френски отбор се пазарят за Димитър Рангелов
Германци и французи започнаха наддаване за голмайстора на Славия Димитър Рангелов, съобщава в. “Меридиан мач”. Представители на второ-дивизионния немски Ерцгебирге изгледаха последния мач на “белите", когато Митко вкара два гола и вчера направили оферта. В същото време на трибуните в „Овча купел" в компанията на Емил Данчев и Петър Миладинов бяха представители на френския Страсбург, които също харесали младока. Французите поискали да узнаят цената на голаджията и днес се очаква също да направят оферта за Рангелов. Преди седмица юношата на Славия се върна от проби в Ерцгебирге, по време на които показал отлични показатели на физическите тестове.
|
Пон Май 22, 2006 1:47 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Страсбург изпаднаха,но не са слаб отбор и догодина ще се върнат в елита.
Пон Май 22, 2006 5:37 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Ръководството на Самсунспор ще си върне Йордан Петков след края на сезона, въпреки че турският отбор изпадна от Суперлигата, разкри самият футболист пред „Тема Спорт". „Ако не получа оферта от друг клуб, ще се наложи да играя във Втора дивизия. Тъй като съм в заварено положение, имам право да се състезавам за клуба и в долния ешелон, въпреки че съм чужденец. Бъдещето ми ще стане ясно до 20 дни, но ако зависи от мен, бих останал в Славия. Нямам представа каква е ситуацията с Ибрахима Гай и Деян Максич. Всичко зависи от договорите им. В моя няма клауза за разтрогване при изпадане и сега всеки, който ме иска, трябва да плаща трансферна сума", заяви защитникът.
Лошо! Дано дебелия да се навие да даде малко кинти.
Съб Май 27, 2006 12:16 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов: Ще играем феърплей и на Армията
Славия показа, че играе феърплей, така ще бъде и в мача срещу ЦСКА. Това заяви президентът на белите Венцеслав Стефанов пред "7 дни спорт". “Ние ще докажем на критиците, че нашият отбор не влиза в договорки. Надявам се да се получи стойностен и красив двубой. Двата тима играят вече единствено за своята чест и за привържениците си. Когато футболистите са освободени психически, се получават качествени двубои. Проблемите при нас са свързани с контузиите на Иванович и Йордан Петков”, добави шефът на белите. Венци Стефанов коментира и бъдещето на Славия. “Ще се стремим да изградим млад и перспективен тим. Естествено, ще разчитаме на няколко по-опитни футболисти. Целта ще е да наложим юноши в представителния отбор. Димитър Рангелов засега е наш, но се надявам скоро да заиграе в силен европейски отбор”, завърши Стефанов.
|
Съб Май 27, 2006 1:05 pm |
|
 |
|