контрола : Славия - "Левски"
Автор |
Съобщение |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Мали тия можехме честно казано и повече да им направиме ...
Единственото притеснително нещо, което забелязах в играта ни е че далечните пасове си ги даваха неточно или много силно. Иначе на моменти направо ми пълнеха душата как си разцъкаха, направо съсипахме "Левски" ...
Това определено си беше победа за самочувствие и дано ни повлияе позитивно
Много ми харесаха Симонович и Рангелов
Аз бях на мача и не ми се видяха чак толкова много хора, а пък в официалният сайт на мене ли ми се стори или пишеше, че хората са били около 3 хиляди ... 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пет Сеп 01, 2006 12:31 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Дано ги бием така и в шампионатния мач. Съгласен съм със zissko.
Пет Сеп 01, 2006 3:39 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
Бях на мача и как да е недоволен човек след такъв резултат, но за мое съжаление стадиона беше пълен с фенове от народа.Съвсем бях забравил колко ужасно изглеждат тези субекти.Бил съм и в Тирана, но толкова криви глави на едно място и там е трудно да събереш.Да не забравяме, че сред нашите фенове има и много ветерани(пример:дядо ми е 12 набор и не е пропуска домакински мач),все пак нека да се грижим за здравето на тези хора, току виж някой се изплашил, а на тия години нищо не се знае и сърцето си има срок за годност.Та идеята ми беше като играем срещу плебейският отбор да има нещо като ФЕЙСКОНТРОЛ на входа и най-отявлените представители на голямото говеждо семейство да не бъдат допускани в радиус 1 км от стадион СЛАВИЯ.
|
Пет Сеп 01, 2006 4:23 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
 За мача
Да, наистина имаше около 1000 души, а може и повече. И наистина е вярно, че можехме да им вкараме още голове – пример: една тупалка на Коце Джамбазов след корнер беше спряна в малкия пеналт
Отборът игра добре, но Мартин Стефанов наистина е трагедия. Лошото е, че и Христо Петров се включи супер апатично и не виждам нищо надеждно в атаката. Иначе добри думи за Дюлгеров от школата, който влезе като дефанзивен халф накрая
|
Пет Сеп 01, 2006 4:59 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 Re: За мача
matador написа: Иначе добри думи за Дюлгеров от школата, който влезе като дефанзивен халф накрая
Има вероятност да заиграе при нас този дюлгер 
|
Пет Сеп 01, 2006 5:04 pm |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
igraxme si mnogo dobre...
nai ve4e mi haresa samo4ustvieto na na6ite srestu samozvanite igra4i na otbora ot kv.gerena
Asen Karaslavov ne im dade otzad i 2 pasa da si podadat,
sma4ka gonzo i kato vidq 4e ne mu e problem,go prehvurli na Koceto Djambazov da si poigrae i toi malko s palq4oto s nomer 9 ...
kolkoto do horata na ma4a nqkude kum 1000,
a za tezi koito sa ot gerena kakvoto i da se kaje vse ste e malko..
nai vajnoto sega e nasite da si povqrvat....
drug e vuprosut kolko im se razresava da igraqt v ma4ovete sus zna4enie.
|
Пет Сеп 01, 2006 5:17 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аз намерих една много интересна снимка ето:
Моля да ми я тълкувате!!!
Съб Сеп 02, 2006 2:33 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Какво да ти тълкувам - просто снимка - поздравяват се и толкоз. Искаш с ножове и АК-47 ли да са снимката?
Не търси под вола теле. Нищо лошо няма в това да си приказват приятелски.
|
Съб Сеп 02, 2006 2:41 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Ок, щом казваш!!! 
Съб Сеп 02, 2006 2:49 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Абе вие ебтен се смахнате- Fever е прав- вие да не искате с ножове да се колят  ! Нормално е- навсякъде по света треньори президенти и прочие си говорят с други такива !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Сеп 02, 2006 3:32 pm |
|
 |
|