Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
1-0 за Латекс...Росен Кирилов 68 минута, да ни е честита предстоящата загуба!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Апр 04, 2007 5:25 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
vreme be6e...
Сря Апр 04, 2007 5:27 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Сря Апр 04, 2007 5:36 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
|
7 defanzivni igra4i, i sravnitelno bavni 'napadateli' = slab trener
Сря Апр 04, 2007 5:40 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
|
Golemia taktik Andonov puska neopitnia Dimitrov vmesto Orlinov..
Mn slab trener e toja Andonov
Сря Апр 04, 2007 5:47 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
митоо оправяй се братле, заеби го тоя нещастник треньор подлога на дебелия, и самия дебелокож плужек.....пичове не отиваме на добре, след мачовете с животните които също почти са ми ясни как ще завършат....давайте да замисляме нещо, няква форма на протест ли ще е какво ще е.....щото тоя ни съсипва бавно но сигурно...12 години безвремие, 12 години чресло....имаме фенове сто пъти повече от локо софия, но нямаме организация....след загуби някой се покриват, колко хора спряха да идват на стадиона, а междодругото 2-0 вече бибишков 85....
www.zone1913.com
|
Сря Апр 04, 2007 5:47 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: митоо оправяй се братле, заеби го тоя нещастник треньор подлога на дебелия, и самия дебелокож плужек.....пичове не отиваме на добре, след мачовете с животните които също почти са ми ясни как ще завършат....давайте да замисляме нещо, няква форма на протест ли ще е какво ще е.....щото тоя ни съсипва бавно но сигурно...12 години безвремие, 12 години чресло....имаме фенове сто пъти повече от локо софия, но нямаме организация....след загуби някой се покриват, колко хора спряха да идват на стадиона, а междодругото 2-0 вече бибишков 85....
mnogo se govori, malko se vur6i -.-
Сря Апр 04, 2007 5:51 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Хора, нема кво да се правят протести, вече минахме през тоя период! Нищо не става от протести, Дебелия няма да се махне  ние (колкото и малко да останем) трябва да подкрепяме Славия, да ходим на стадиона, по провинцията, един ден ще ни огрееее, сигурен съм! Дано този ден е след седмица, когато съм решил - жив, умрял - съм там!
Сря Апр 04, 2007 5:56 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
ти си типичния пример за скептик....еми дайте да свършиме нещо, а и преди да се свърши нещо трябва се обсъди, ние какви сме мазохисти ли сме, какви сме.....и организацията ни е най големия проблем, дори и тука в форума...ебати администратора имаме, пратил съм му съобщение лично относно начина на регистрация...писал съм и в раздела въпроси и отговори....сасъд отговор
www.zone1913.com
|
Сря Апр 04, 2007 5:56 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
jordas написа: ти си типичния пример за скептик....еми дайте да свършиме нещо, а и преди да се свърши нещо трябва се обсъди, ние какви сме мазохисти ли сме, какви сме.....и организацията ни е най големия проблем, дори и тука в форума...ебати администратора имаме, пратил съм му съобщение лично относно начина на регистрация...писал съм и в раздела въпроси и отговори....сасъд отговор
Какъв е проблема? Старият начин на регистрация няма да се върне, защото няма кой да се занимава да седи по цял ден на компютъра и да трие безмислени постове на ботове. Който иска регистрация, да пише мейл и ще му пуснем юзъра.
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Сря Апр 04, 2007 6:00 pm |
|
 |
|