Автор |
Съобщение |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
Дано наистина! Ще ни е чудесен подарък. От доста време не сме имали полуфинал за купата
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Съб Апр 07, 2007 6:24 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Първото добре играхме , ама 2рото имахме 3 100% положения които трябваше да ги вкараме , много ни нагънаха 2рото , Емо железен на вратата  яко чресло беше на стадиона 

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Апр 07, 2007 8:08 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Радващо е, че успяхме да победим, но в Ловеч ще се види дали имаме сили за нещо повече...
Съб Апр 07, 2007 8:20 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Изненадващо, но определено радващо !
Купата е БЯЛА 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Апр 07, 2007 8:30 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Pobedata dnes e izkluchitelno vajna. Dano tazi sriada belite izglejdat znachitelno po-dobre!
|
Съб Апр 07, 2007 9:08 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
sandokan написа: Kak sa igrali na6te?
Ми не точно като фаворити в двубоя, но пак не чак толкова трагични като срещу Литекс.
Тия по радиото казваха, че Рилецо владеели инициативата, ама не правели нищо смислено.
А така като гледам Кирил Николов най-накрая е започнал титулар ...  Альошката да не го готви срещу Литекс  Ще е добре, ама да пусне с него и Орлинов да помагат на Тошко. И вместо Стойков или Георгиевски да пусне Ради Рангелов и сме направо на полуфинал 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Апр 08, 2007 9:08 am |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
gesha написа: sandokan написа: Kak sa igrali na6te? Ми не точно като фаворити в двубоя, но пак не чак толкова трагични като срещу Литекс. Тия по радиото казваха, че Рилецо владеели инициативата, ама не правели нищо смислено. А така като гледам Кирил Николов най-накрая е започнал титулар ...  Альошката да не го готви срещу Литекс  Ще е добре, ама да пусне с него и Орлинов да помагат на Тошко. И вместо Стойков или Георгиевски да пусне Ради Рангелов и сме направо на полуфинал 
aha..
ami ot reportazha na Kanal 3, na6te dobre igraxa..
Nikolov da navliza v forma i da stane igra4 na ma4a v Lovech 
Нед Апр 08, 2007 12:54 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
то на мене с тези играчи главно са ми свързани надеждите за някакво добро развитие на мача в ловеч...К.Николов, Орлин, Рангелов- задълже титуляри!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Апр 08, 2007 1:46 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
К.Николов е на възраст(демек няма да е много деен за цял мач), Орлинов вярвай ми пак няма да се появи в игра, а Ради още не е във форма. Така че не знам на какво разчиташ  Ако Саша скоро не си върне формата от есента ще е лошо според мен..
Нед Апр 08, 2007 2:48 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Поздравявам целия отбор за победата и опазването честта на СЛАВИЯ!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Апр 08, 2007 7:14 pm |
|
 |
|