Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 4:13 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
 Няма да участваме в интертото, нищо добро не ни чака 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Аз мога да отговоря на такова писмо и вместо Венци. Знам какво ще каже, ако въобще отговори:
- ние нямаме голям избор от футболисти.
- това ще наруши подготовката на отбора - няма да можем да ги качим на Белмекен.
- ако феновете са толкова гяволи, да дадат някой лев - кой ще плаща за хотели и пр. Ние бягаме 10 години от УЕФА, само и само да не се наруши подготовката.
- по - добре парите да бъдат вложени в израстването на нови наши юноши, развитието на инфраструктурата.

Друг е въпросът, че не е прав. Това отсъствие от Европа съсипва Славия. С юношите не се работи добре - след Благо, Чаво и Митко, не сме произвели нищо друго освен една баластра за "Б" група. Дори и при юношите вече не се гонят някакви цели - вижте къде сме в класиранията на градските първенства. Да не говорим за присъствието ни по републиканските турнири и за КБ.

Пет Апр 20, 2007 2:25 pm
Профил WWW
Познат
Аватар

Мнение 
Радвам се, че подкрепяте идеята ми, но пък и осъзнавам, че тя вероятно няма да доведе до сензационно "просветляване" на Венци. Все пак нищо не ни пречи да опитаме. Идеята за дискусия, която Kijani даде ми допада, дано и ръководителите на отбора да откликнат на нея.

Ако се съгласят да проведем дискусия на нея ще може да се изтъкнат аркументите и фактите и на едната, и на другата страна, тъй като до момента ми се струва, че и ние, и Венци си знаем нашето - ние си повтаряме, че трябва да участваме, защото не сме играли в Европа от 10 години и искаме да гледаме малко истински футбол, Венци си повтаря, че няма пари и се проваля подготовката. Но нито ние, нито Венци сме си казали аргументите на отсрещната страна. А аз изтъкнах някои от тях в предишното ми мнение - участието ни няма да наруши подготовката (датите на мачовете от Интертото съвпадат с предполагаемите ни първи контроли през лятото), т.е. ще може да си проведем традиционния лагер на Белмекен. Феновете ще дадат някой лев - то си зависи и от Венци - колко скъпи билети ще пусне и съответно колко човека ще дойдат. Осъзнавам, че нямаме голям избор от футболисти, но дали тези футболисти ще играят контроли или мачове от Интертото е все едно.

Всеки един от нас би могъл да си каже аргументите на една такава среща с ръководството, но на мен специално ми е интересно и какви ще са аргументите на ръководството, малко цифри и факти, а не само обичайните приказки. А като се говори с цифри и факти е по-лесно да се убеди отсрещната страна в правотата на нашите виждания. Пък и това е добър начин да видим доколко Венци е проучил въпроса - дали ще каже конкретни неща или само общи неща.

Ако пък не се стигне до дискусия, а само до писмо - то трябва да е написано максимално конкретно и подкрепено със солидни аргументи.

Ясно е, че единствено НКС може да направи това, тъй като тази структура си е изградила име и авторитет, а и връзки с медии и ръководство.

И накрая - колкото и да не му пука на Венци за феновете, няма как да съществува футболен отбор без привърженици (е, има - Черноморец-Бургас (София) :lol: ) и се надявам това да бъде осъзнато колкото се може по-скоро от Венци и от останалите президенти на отборите у нас.

Пет Апр 20, 2007 5:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Хора, защо започвате подобни дискусии чак сега, защо не поддържаме бойкот постоянно, защо си позволявате да се залъгвате с няколко мача без загуба, защо? Когато истинските цели на Славия трябва да са само и винаги първи във всичко, вие се радвате на пето място или на възможността Йешич да се върне. Има ли смисъл от тези мизерни протести, които организираме, от които няма никаква полза след като ги прекратяваме веднага след като ни замажат очите с някоя и друга победа навън срещу футболни анонимници. Не усещате ли, че вече бойкоти и тем подобни се обсъждат само от новите потребители на форума. Разгледайте темите от 2004 насам и ще видите, че и за писма сме говорили, и за трансперанти, и за влизания след началото на мача, и затова защо не играем в УЕФА, Интертото. Защо? Бях решил да чакам по-добри години, но не мога. Бях решил повече да не се боря с вятърни мелници.

Повечето осъзнаваме, че Славия загива, а си говорим глупости. Защо да няма левскари в нашия сектор? Какво им пречи? Никой не го интересува, че сме на 100 години. Сега е важно да си силен, а ние не сме.

Единственото, което ни остава е хайдушката тактика. Да нападаме и да се оттегляме бързо. С надеждата, че малко по-малко ще изтощаваме противника или ще се борим, докато той унищожи нас.

Всичко е от полза: писма от всеки привърженик, до медии, управа; трансперанти; бойкоти, но всичко трябва да е системно, постоянно, независимо от резултатите дори и да са добри. До тогава, докато всичко, ВСИЧКО коренно се промени. Иначе не става.

Лично моето предложение е да съберем пари и да направим стикери, които да лепим по спирки, стълбове и други из цяла София. Нека знае всеки, че ни има. На стикерите може да има въпрос, призив, всичко.

Не става и да си мълчим,и да чакаме не става, и да подскачаме като гладни хлапета след всяка предизвестена загуба. Пробвал съм всички варианти.

Няма идея без тяло, няма тяло без идея. Те са неделимо цяло. Един ден ще съжаляваме много, че на 20 не сме имали свой клуб и свои прекрасни моменти с него.

А, ако моят пост не ви накара поне да се замислите, то значи или аз съм сбъркал времето или честта и клубната принадлежност вече не са това, което са били, а може би и двете.

Нека сега реанимираме Славия или веднъж завинаги да спрем да се наричаме слависти! Иначе няма смисъл.

Съб Апр 21, 2007 6:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми то аз след свеки пост се замислям, защото всеки дава добри идеи, които могат малко или много да помогнат на Славия.
Честно казано и аз съм си го мислил това със стикерите, мисля че е от най-добрите идеи в момента. На ако се комбинира и с трансперанти и дори не забавяне влизането с 10, ами с 45 минути ... всичко просто в случая би помогнало, защото в момента просто няма на къде повече да тънеме, или има ... Б група

ПРИНЦИПНО СЪМ ЗА ЗА ВСИЧКО ПРЕДЛОЖЕНО ДО ТУК!

Съб Апр 21, 2007 9:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Josif написа:
Хора, защо започвате подобни дискусии чак сега, защо не поддържаме бойкот постоянно, защо си позволявате да се залъгвате с няколко мача без загуба, защо? Когато истинските цели на Славия трябва да са само и винаги първи във всичко, вие се радвате на пето място или на възможността Йешич да се върне. Има ли смисъл от тези мизерни протести, които организираме, от които няма никаква полза след като ги прекратяваме веднага след като ни замажат очите с някоя и друга победа навън срещу футболни анонимници. Не усещате ли, че вече бойкоти и тем подобни се обсъждат само от новите потребители на форума. Разгледайте темите от 2004 насам и ще видите, че и за писма сме говорили, и за трансперанти, и за влизания след началото на мача, и затова защо не играем в УЕФА, Интертото. Защо? Бях решил да чакам по-добри години, но не мога. Бях решил повече да не се боря с вятърни мелници.

Повечето осъзнаваме, че Славия загива, а си говорим глупости. Защо да няма левскари в нашия сектор? Какво им пречи? Никой не го интересува, че сме на 100 години. Сега е важно да си силен, а ние не сме.

Единственото, което ни остава е хайдушката тактика. Да нападаме и да се оттегляме бързо. С надеждата, че малко по-малко ще изтощаваме противника или ще се борим, докато той унищожи нас.

Всичко е от полза: писма от всеки привърженик, до медии, управа; трансперанти; бойкоти, но всичко трябва да е системно, постоянно, независимо от резултатите дори и да са добри. До тогава, докато всичко, ВСИЧКО коренно се промени. Иначе не става.

Лично моето предложение е да съберем пари и да направим стикери, които да лепим по спирки, стълбове и други из цяла София. Нека знае всеки, че ни има. На стикерите може да има въпрос, призив, всичко.

Не става и да си мълчим,и да чакаме не става, и да подскачаме като гладни хлапета след всяка предизвестена загуба. Пробвал съм всички варианти.

Няма идея без тяло, няма тяло без идея. Те са неделимо цяло. Един ден ще съжаляваме много, че на 20 не сме имали свой клуб и свои прекрасни моменти с него.

А, ако моят пост не ви накара поне да се замислите, то значи или аз съм сбъркал времето или честта и клубната принадлежност вече не са това, което са били, а може би и двете.

Нека сега реанимираме Славия или веднъж завинаги да спрем да се наричаме слависти! Иначе няма смисъл.

Много точно си обрисувал ситуацията приятелю....и аз съм с две ръце ЗА, проблема е че най много на Венци да му се килне каскета, това обаче не ни пречи да си отстояваме наща позоция!!

пс. И междодругото като има Лефскари в нашия форум по възможност им се сваляйте и не ги обиждайте като ни се подиграват, защото иначе Black Wind ще ви цензурира!

Изображение
www.zone1913.com

Съб Апр 21, 2007 9:51 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4