Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 6:53 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 Славия - ""Левски"" - тема за мача 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
NIKI-T написа:
Същата картинка.

nema stupim pove4e

Сря Апр 18, 2007 4:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
STRA6NO SLABI!!NAPRAVO ME E SRAM!TOVA NE E SLAVIA.NITO MOTIVACIA NITO DUH... NI6TO.. STOYKOV,PETKOV,KARASLAVOV,ILIEV I RANGELOV DA SE STIAGAT 4E SA UZHASNO SLABI!!!!
edinstveni Simonovic i Fugata igraha gore-dolu..
Orlinov otnovo se vkliu4i dobre..
Armando ni spasi.

Сря Апр 18, 2007 4:51 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Grozno :x

Сря Апр 18, 2007 4:55 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
много слаб мач,МН СЪМ РАЗОЧАРОВАН!И ми пусна от скапани говеда в "А" сектор-мама им ще еба!В А сектор,ще са повече от нас,няма такъв позор!Е в такива моменти ми иде да кажа "повече няма да стъпя на мач",но картинката е такава и няма да се промени още мн дълго!Ще си се БОРИМ за 5-6-то място ще ни газят говеда,чорби и тея скапаняци от Ловеч,а на играчите няма да им пука!

Сря Апр 18, 2007 5:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ДОКОГА ТОЯ БОКЛУК АНГЕЛ СТОЙКОВ ЩЕ Е В ОТБОРА ???? ДОКОГА ??

The Rise of the poisoned Youth

Сря Апр 18, 2007 5:47 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми май нема какво да кажа, а?
Абсолютен позор ... 2 мача подред загуби, без отбелязан гол ... и сме тръгнали за европа, я да се не излагаме по-добре, ми да с иналягаме парцалите докато не събереме отбор как си требва!
Ради не игра чак толкова лошо, но реално мача беше най-много 0:1, ако не беше тоя травестит АНГЕЛ СТОЙКОВ! Тоя нема ли да си ходи на село да си почива ... не съм псувал до сега наши играчи, ма не му издържах на глепостите и виках "Стойков, к*рво"...
Значително добре почнахме мача, даже учудващо добре, ама си пролича, че нивото на отбора ни или поне това, което е създал Альоша не е достатъчно да се бориме с добитъците ... а като стана въпрос за тях, аз пътувах сигурно с 15-20 говеда в рейса и ако бях някакъв от алкайда щях да ги напсувам и като тръгнат да ме бият да се самовзривя и да ги избия :D
Чудя се ръководството, което имаме и повечето от играчите, които намират място сред титулярните 11 дали изобщо ни заслужават,въпреки че сме педесетина човека, то е тръгнало и ние да спреме да ходиме... тия незнаят къде се намират и за какво са излезнали!
Ако не бияме "Ботев", не ме интересува това как ще стане, няма да стъпа следващият мач на стадиона!!!

...и без тва закъснях и се преебах да дам 5 лева като добитъците!
тоя кюфталдо е идиот! и без това почти няма публика, пък ми слага 5 лева! едва ми се откъснаха от сърцето, но за СЛАВИЯ винаги!

А честно казано като отидох на стадиона бях на 5-6 ракии :D

Сря Апр 18, 2007 5:50 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
най-големият боклук,най-големят мизерник и човек с ляв уклон и все възможен олигофрен Ангел Стойков ни разказа играта,абсолутни негови са двата гола-първите два,особено втория просто не ми се коментира всеки видя какво стори тоя левак!Чудя се докога ще търпим такива футболисти,докога ще бъдем отбор спасител на някакви залязващи футболни таланти,Венци педераса дебел няма ли да се размърда да направи нещо за този отбор,то това вече не е работа,то си и гавра с нас,затова на стадиона ще сме 500-1000 човека...вече не знам какви мерки,какви чудесии трябва да се направят,за да преуспеем,но трябват генерални промени,всички отбори от групата претърпяха промени,само ние си останахве на същото дередже...Венци да взима мерки,да прави квото ще прави,защото сме пълна скръб.

П.П Ангел Стойков завинаги вън ог футбола лека жена насрана!

П.П 1. сасъд за Лецке

П.П 2.Само Славия :wink:

П.П 3. Такива фрази от сорта няма да стъпя повече и тн са смешни и са плод на прекалено негативни емоции,така че пичове не бъдете толкова резки в изказванията си.

Сря Апр 18, 2007 6:01 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
трябва на някой мач в знак на протест да няма нито един фен,но това едва ли ще се получи,па и едва ли ще му пука на дебелия,че е празно!Но ще е мн ефектно на някое дерби да няма един славист,тогава можеби ще се замислят повече!

Сря Апр 18, 2007 6:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Kijani написа:
П.П 3. Такива фрази от сорта няма да стъпя повече и тн са смешни и са плод на прекалено негативни емоции,така че пичове не бъдете толкова резки в изказванията си.

Ако имаш в предвид мен, все пак не забравяй, че споменах за едни 5-6 ракии :D
а и казах следващият мач
то си е гавра да го ева ... почвам да се замислям заслужава ли си взеки път да отиваме на стадиона, да подкрепяме отбора 90 минути ... а на дебелака и мизерници като стойков дори да не им пука ...

voki написа:
трябва на някой мач в знак на протест да няма нито един фен,но това едва ли ще се получи,па и едва ли ще му пука на дебелия,че е празно!Но ще е мн ефектно на някое дерби да няма един славист,тогава можеби ще се замислят повече!

Може и да свърши работа, но е невъзможно :)

Сря Апр 18, 2007 6:06 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Ангеелеееее да та е*а у кривите крака !!! Иначе тази загуба си беше резонна няма от кво да се учудваме , лошото е че и "Ботев" ще ни го сложи в неделя и к*р за 5то място !!! Иначе днеска повикахме на воля срещу синята сган ! Мощно требва да подкрепим отбора и в Майноландия !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Апр 18, 2007 6:08 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща