Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
EAST SIDE OF SF написа: Божо написа: Малко по-спокойно! Човекът досега никого от нас с нищо не е обидил, какво ви става, та се държите като животните? Ако обиди, ще му се изтрият мненията и толкова, ако се държи нормално, както досега, какъв е проблемът? Толкова ли е страшно феновете на два отбора, които ще играят помежду си да обсъдят мача, ако се въздържат от грубости?
Не съм оптимист преди мача, но всичко се случва, ще отидем ще повикаме, пък каквото стане. Локото паднаха лошо от чорбата и ако имаме късмет това може да им се отрази за предстоящия мач, макар че не ми се вярва много. Хубаво е, че има хора които разсъждават по този начин. Форумите не са за избиване на комплекси, а просто да се обсъдят мачовете за другото ще се види на терена(а за превъзбудените типове и по улиците). Това е! Хахаха за комплексите кажи на твойте дружки  иначе очаквам да направим няква изненада време е вече 

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Май 01, 2007 8:31 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
EAST SIDE OF SF написа: В атака предимно играем с Генков и Антунович(преди да се контузи Джилас също игра няколко мача), като халфове играят Караджинов- опорен, Ицо Коилов, Марчо Дафчев и по фланговете се включват Димо Атанасов и Малин Орачев. Това поне за мен е оптималната халфова линия. Що се касае за "изток-запад" мога да те уверя, че въпреки че Локомотив по традиция е от севрната част на София в обратната противоположност живеят доста здрави фенове на отбора, които са неизменно на всеки мач. Живея в източната част на София и затова може би дори малко случайно си избрах тоя ник
Мен ме интересуваше дясната ви зона, защото там сме много зле, играем с един човек по-малко, макар че "треньорът" ни се опитва да закара и втори, който е типичен за дясната зона и естествено няма никаква полза от тази глупост.
За ника ти разбрах, лично за теб се отнася, няма лошо че имате фенове, също като нас, лошото е, че повечето от тези хора не са на стадиона.
_________________ 1913
|
Вто Май 01, 2007 10:25 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Локомотив преди една две година избраха една интересна стратегия - да купуват възрастни опитни играчи над 30 години - Орачев,Коилов Георги Марков,Диян Дончев,Антунович,Голубович/ дори Караджинов и Марчо Дафчев не са в първа младост/.Тази политика даде сравнително добри резултати като до този кръг в Илиенци мислеха дори за титла но това е нож с две остриета и мисля че след провала срещу ЦСКА ще събират негативите от факта че имат отбор с висока средна възраст.Такъв отбор обикновено прави продължителни серии от положителни или негатвни резултати.Май е дошло време за серия от втория тип.
|
Вто Май 01, 2007 10:52 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Иначе 13:30 пред стадиона е срещата и от там тръгваме за буфер парк 

|
Вто Май 01, 2007 5:14 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
аз ще дойда направо на стадиона, имате ли идея от къде мога да си взема билети ? - на тоя стадион съм ходил само на концерти:)
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Май 01, 2007 6:20 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Ma4a e 2-2.
6te go davat li po satelita?
Вто Май 01, 2007 7:47 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: аз ще дойда направо на стадиона, имате ли идея от къде мога да си взема билети ? - на тоя стадион съм ходил само на концерти:) Билети на гостуващия сектор се продават

|
Вто Май 01, 2007 8:00 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Death_Squad написа: Иначе 13:30 пред стадиона е срещата и от там тръгваме за буфер парк 
Може да подгреем от по-раничко с малко бекс-ове 
Сря Май 02, 2007 2:34 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Георги Мечечиев: Пазя попаденията си за дербито с Локо (София)
Капитанът на Славия Асен Караславов ще започне пълноценни тренировки утре, след като се възстанови от мускулното разтежение, предаде БТА.
Караславов се контузи по време на мача с "Левски" преди две седмици и пропусна два поредни мача- с "Ботев" и с Берое този уикенд. 26-годишният централен защитник, който има 8 мача за националния отбор, тренира през последната седмица на облекчен режим.
Днес старши треньорът Альоша Андонов даде почивка на отбора, а заниманията се подновяват от утре. Няма други контузени в Славия, а също така няма и футболисти, които са натрупали картони.
"В три поредни мача изпускам сериозни голови възможности, но си пазя головете за мача с Локомотив (София). Пък и смятам, че ако вкарам на кандидат-шампионите от Надежда, ще бъде доста по-запомнящо се", каза полузащитникът на Славия Георги Мечечиев.
Той не можа да се разпише в мачовете с ЦСКА, "Левски" и Берое, като и в трите мача се озова в изгодни положения. Славия гостува на Локомотив (София) в столично дерби от 26-ия кръг на първенството в А група
Сря Май 02, 2007 10:01 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Сърбите в Локо (Сф) дали мача на ЦСКА?
Голубович бе нарочен за един от виновниците за поражението от ЦСКА.
От в. Топспорт
Размер на шрифта: a a a
Караджинов се разкая за „румънски циганин”, Трика му прости
След загубата на Локомотив с 1:4 от ЦСКА още в съблекалните на стадион „Българска армия”, тарторите на „железничарите” скочили срещу сърбите в отбора – Голубович, Савич и Антунович.
Според опитните футболисти от квартал „Надежда” тримата дали мача на ЦСКА. Човек от отбора довери специално за „Топспорт”, че това е истинската причина за медийната забрана на футболистите от Локомотив, наложена от шефовете им.
Тя е продиктувана от взривеното спокойствие в съблекалнята заради явните подозрения, че състезателите от западната ни съседка са играли симулативно срещу „червените”. От ръководството на Локо отрекоха пред медиите, че се съмняват в някои от своите играчи.
Междувременно Калоян Караджинов се разкая в интервю пред „Топспорт” за репликата „румънски циганин”, изречена срещу Еуген Трика. На свой ред футболистът на ЦСКА прости на своя колега и обяви: „Няма да го давам под съд”.
Жепейците са на път да се изпокарат - това не е толкова зле
|
Сря Май 02, 2007 10:06 am |
|
 |
|