1vo iskam da kaja che i az kato vseki ovajavasht sebe si slavist ovajavam i obicham Kano Kocev zaradi tova koeto dade na kluba i zaradi negovata lichnost kato cialo! Vijte sega obache momcheta , az smiatam che na tozi etap Kano ne ni e neobhodim i ima niakolko prichini za tova.V momenta Slavia igrae krasiv i napadatelen futbol, a vseki znae che Kano predpochita povache defanzivnata taktika.Suglasete se obache che s igrachi kato Blago ,Velimir,Nikolov,Iankov, dori i Dzhorov , koito sa motora na otbora i horata koito praviat igrata zashtitno ne moje da se igrae.Iskam da kaja ,che moje bi sled niakoi i druga godina kogato te veche ne sa v otbora Kano shte ni bade po-polezen.Osven tova naistina 1vo venci triabva da si hodi i sled tova shte doide Kano ,a skoro niama izgledi tova da stane.
No ot druga strana ne se znae, moje i toi da e otgovora na vsichki nashi vaprosi. EDNO OBACHE E IASNO : DOSTANIC TRIABVA DA SI HODI!!!!!!!!
P.S. Na vsichki po-gore koito pisaha che tezi koito ne iskat Kano da se vurne ne sa s vsichkia si i t.n. - viarvam che govorite sus sarcata si i ot lubov kum Slavia.Taka i triabva , no poniagoga triabva i malko razum za da se stigne do uspeha