Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 10:03 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Славия - Берое 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Хубава победа малко изстрадана но заслужена. Нападение отлично(Ортега, Елтон и Орлин са невероятна класа за бг. футбола), в средата има какво да се желае от Саша и Илийката, в защита Боби Павлов е зле, личи си че без Карата ще берем ядове, дано подпишем с Р. Кирилов....добра посещаемост и подкрепа!!Имаме сили да бием в Пловдив!!Само Славия!!Пред Лефски сме в класирането :lol: имаме повод за радост!

Изображение
www.zone1913.com

Нед Авг 12, 2007 8:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А бе освен с гола Елтон с нищо друго не се запомни, а пък и предпочитам Орлин да е титуляр. За публиката мога да кажа,че имаше на 1000 души на 100% , а разните скапани издания, като топспорт и др. пишат за не повече от 450-500 :evil: :evil: :evil:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Нед Авг 12, 2007 8:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Първото полувреме доста слабо.Саша сбърка доста пасове, добре че Берое не ни направиха някоя брза контра.Второто нещата се раздвижиха.Ранния гол след почивката пък помогна да се успокоят малко мочетата.Като цяло играта не беше добра.Дано в следващите няколко мача нещата се подобрят, а да не забравяме, че и Здравко Лазаров тепърва ще влиза в игра. :wink:

Нед Авг 12, 2007 9:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нищо по различно от миналата година не видях отново безидейна игра и слаб футбол,ЖАЛКО :?

А за Елтон просто нямам думи колко е зле :!:

Нед Авг 12, 2007 9:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Заслужена победа а и съм познал точния резултат ;)

САМО СЛАВИЯ!

Нед Авг 12, 2007 9:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
хахахахахаха
даже и 450 човека нямаше...абе хора къде и как гледате бре. Броихме ги във В сектор...бяха 18 човека:)

Иначе за мача - очаква ни поредния безобразен сезон...не съ доволен от това, което видях а и се съмнявам, че Електричката ще промени коренно нещата. Защитата е под всякаква критика, Георгиевски само бавеше играта...много муден и тромав футболист:(
За Елтон също нищо добро не мога да кажа...няма техника, и той муднчко се движи...поне се бори, и може да рита ако мо дойде удобна...типичен таран, но можеше и по-добре:(
Ортега ми напълни душата - много желание, много въздух...явно зоби качествено:)

П.С. това момче от Берое с жълтите бутонки не го знам как се казва ама ни размаза играта...много е добър, евала!!

Последна промяна makaveli на Нед Авг 12, 2007 10:07 pm, променена общо 1 път

Нед Авг 12, 2007 9:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
макиавели за пореден път няма да се съглася с теб........дай малко по оптимистично бе, вижда се в елтон има футбол...с физическта подготовка е назад, но има страхотен шут и го показа, а онова обръщане първото полувреме което направи и за малко не вкара, относно публиката....ходя на мачове ехеее и тоя път имаше над 1500 човека сигурация...може да не са били 5000, но не са били 450 :!: ...мен отбора в нападение ми хареса, с Орлинов и Лазаров имаме стават 4 класни нападателя, Ортега е играч, тези които казват че не бил техничен???Цял мач разминава ст.загорската защита, в средата Саша е слаб и остарял, а Илийката нещо няма сили...отличен Керчев и на моменти пропукваща се защита, но нищо фатално!Бием и съм доволен...тепърва отбора ще набира сили, на мен ми харесаха...имаме сили да бием Говеда, Илиенски огради, Латекси и прочие - аз съм оптимист!

Изображение
www.zone1913.com

Нед Авг 12, 2007 9:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Честита победа на всички бели!!!!!!!!!Всяко начало е трудно!!!!!!Сега ни трябва поне хикс в Пловдив.Доковците не са непреодолими.Със Здравко Лазаров отборът ще изгрежда различно.

Нед Авг 12, 2007 10:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
всеки си има мнение и е нормално да се разминаваме... просто от много време вече не ме трогват думите нито на ръководство нито на играчи...знам какво ще стане и няма какво да ме лъжат. Не знам от къде ти е оптимизма при положение, че днес присъствахме на един ужасно слаб и скучен мач....та ние нямахме идея как да изнесем топката...всяка атака минаваше през Славчо?!?! .... взимат топката и вместо да пуснат пас те тичат до свободен съиграч и му дават от 2 метра.... малко играта ни беше безидейна...
що се отнася до публика...няма да споря...1500 човека има на мачовете ни с "Левски" и Цска...а днес под козирката беше празно...

Нед Авг 12, 2007 10:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща