Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 3:19 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 Добра новина от Ловеч! 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
кой ще ти скочи на бой на дете или на възрастен човек или обикновен миновач, или каквото и да е не до такава степен активно лице?говори се за друго...!До сега доста случаи е имало когато след мачове сме се засичали с хора от другия отбор и нищо не е ставало!Въпроса е в отношението!След мача с Цска-то например кат си тръгнахме 3-ма приятели и после засекохме 10 цска-ря нищо не ни казаха,а бяхме целите накичени в бяло!След мача с локото миналата година,когато в трамвая се качиха 2-ма локомотивци,какво стана?Говорихме си съвсем нормално с тях,а те какво са направили преди това по време на мача?неква туба вдигнал дядо славист за гушата,щото бил с шалче на Славя в В сектор(е за тва ги ненавиждам тея)

та кой ти е тръгнал да бие невинни хора(запалянковци)

Вто Ное 13, 2007 10:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Първо ще помоля модератора да премести последните мнения в темата за рогатите във Фен зона включителни и мойто защото "Добри новини от Ловеч" не е мястото!!Борис III...наборе :wink: на мачът с Пирин слезни долу второто полувреме при така наречената "долна" агитка да се запознаем и да обсъдим верно какво ще се прави срещу рогатите, то ние надве на три го обсъдихме на връщане от Севлиево в рейса, но е хубаво някой ако има нещо друго предвид да го сподели!Това за откритото писмо евала, ще има ефект сигурен съм, а и ще мобилизра да се надяване много наши фенове, за БойсСофия мога да ти кажа, че не са деца, а много точни и може да се учуди макиавели, но болшинството и културни момчета.....кой простак ще слезе да помага на катастрофирали коли на средата на магистрала Хемус с риск да бъде пометен от минаващи автомобили?Коя друга агитка ще си плати сметката в карйпътно заведение, а няма да почне да граби, коя друга агитка ще си събере опаковките и бутилките от рейса и ще ги изхвърли?Това са детайли, но те са важни и казват много!

Изображение
www.zone1913.com

Вто Ное 13, 2007 10:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
Това за откритото писмо евала, ще има ефект сигурен съм, а и ще мобилизра да се надяване много наши фенове, за БойсСофия мога да ти кажа, че не са деца, а много точни и може да се учуди макиавели, но болшинството и културни момчета.....кой простак ще слезе да помага на катастрофирали коли на средата на магистрала Хемус с риск да бъде пометен от минаващи автомобили?Коя друга агитка ще си плати сметката в карйпътно заведение, а няма да почне да граби, коя друга агитка ще си събере опаковките и бутилките от рейса и ще ги изхвърли?Това са детайли, но те са важни и казват много!

И всичко това осрано от "Смърт за еди кой си". Ебати тъпия лозунг. Не им слизайте на нивото, не трябва да се сравнявате с кантонерите.

Вто Ное 13, 2007 10:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jordas написа:
Борис III...наборе :wink: на мачът с Пирин слезни долу второто полувреме при така наречената "долна" агитка да се запознаем и да обсъдим верно какво ще се прави срещу рогатите

Както споменах преди време аз съм представител (и за сега единствен член) на "средната агитка":), въпреки това съм отворен към общения с другите агитки...Сериозно, ще дойда аз джиткам на всякъде, щото не ме свърта, преди гола на Здрако бях отишил в тази зона, иначе след като си изпия кафето и си изям сандвича (ебаси якото е, че като отидеш на нашия стадион може да си вкараш някво питиенце) съм около BS. Нямам съмнение, че са ОК момчетата, имам един приятел, който е там... ОК са си, само дето има едни наистина деца на по 9,10 които ми идват в множко, а иначе ако си гледал интервютата в www.sportal.bg аз съм този, който говори преди русата и мекия говор. Ще се видим.

Вто Ное 13, 2007 11:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Темата става безсмислена. Всеки има свое мнение (дали е правилно или не, няма да се убедим един друг ). Както мен никой не може да ме направи левскар, така и аз едва ли ще накарам някой да вижда нещата, като мен. Но стига сме се оправдавали, че държавата не прави нищо. За всички е ясно - тя липсва! Просто да си задададем няколко прости въпроса:
- С какво ние направихме света около нас по-добър?
- Какво почистихме или не замърсихме?
- Какво посадихме?
- Боядиса ли някой пейката пред блока?

Все дребни на вид неща. Но и ние май абдикирахме, като граждани на България. Аз май също...Жалко, не е факт!

Сря Ное 14, 2007 10:58 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
service_crew написа:
Който го е страх от мечки да не ходи в гората !!! :idea:

Има една древна скандинавска поговорка : " Дори и в миша дупка да се завреш , пак няма да живееш повече от колкото ти е писано !!! "

Жалко за момчето , което загина от ръката на чичо УШЕВ ! Но най-силно впечатление ми направи обединението на всички ултраси в Италия , които до вчера се биеха по стадионите , срещу полицията !!! Това в България никога не може да стане , поне на този етап !!!

П.С. A.C.A.B. :x :x :x

голем смелчага ще ми дойдеш
а ако ти скочи некой от локото и му набиеш един с карабинера...и го пратиш в кома...пак ли ще си толкова смел...
може полицай да е виновен в случая ама за мен не е нормално преди това да се засекат някъде две агитки и да се строшат от бой...независимо по каква причина...и щом толкова много ми излизаш с конкретния случай какво е станало аз пък ще ти припомня за починалото от бомбичка момче (левски-цска)
затова единственото, което се надявам е да мислите малко повече и да не се изхвърляте...защото ако вие нямате акъл и ви влече бой и псувни можете да нараните некое невинно момче или момиче

Все се заяждаш да му еба майката ! На къвто си искам се правя в този форум ! Не си ми баща да ме възпитаваш , пък и отгоре на това аз съм на такава възраст , на която спокойно мога да имам и аз дете ! И ще го възпитам по-мой си начин и няма да ме интересува някви моралисти да ми дават съвети ! Понеже да ти обясня , че цялото ми семейство не са идиоти , баща ми е супер против това хулиганство по стадионите , но при мене е точно обратното ! И ако съдбата е решила да имам след време дете ще го науча истински да обича Славия , и искренно да мрази другите отбори ! След време като порасне ако се бие с/у други фенове на противников отбор , ще докажи любовта си към отбора , а не да избяга в близката улица и на всяка крачка да се обръща през рамо !

И не виждам какво разискваме тази тема и да се правим на остроумни ! Гледайте си жените и Славия , пийте ракия и правете повече секс , опасноста по стадионите я оставете на съдбата и на онези "богопомазани" ,които си мислят , че ще я спрят ! Ако не греша в един документален филм се казваше , че футболното хулиганство е болест , която не може да бъде спряна !!!

П.С. И относно бомбички ,димки и факли , скоро време ще видите с какъв арсенал ще бъда на стадиона !!! :twisted:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Ное 14, 2007 11:06 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
service_crew написа:
makaveli написа:
service_crew написа:
Който го е страх от мечки да не ходи в гората !!! :idea:

Има една древна скандинавска поговорка : " Дори и в миша дупка да се завреш , пак няма да живееш повече от колкото ти е писано !!! "

Жалко за момчето , което загина от ръката на чичо УШЕВ ! Но най-силно впечатление ми направи обединението на всички ултраси в Италия , които до вчера се биеха по стадионите , срещу полицията !!! Това в България никога не може да стане , поне на този етап !!!

П.С. A.C.A.B. :x :x :x

голем смелчага ще ми дойдеш
а ако ти скочи некой от локото и му набиеш един с карабинера...и го пратиш в кома...пак ли ще си толкова смел...
може полицай да е виновен в случая ама за мен не е нормално преди това да се засекат някъде две агитки и да се строшат от бой...независимо по каква причина...и щом толкова много ми излизаш с конкретния случай какво е станало аз пък ще ти припомня за починалото от бомбичка момче (левски-цска)
затова единственото, което се надявам е да мислите малко повече и да не се изхвърляте...защото ако вие нямате акъл и ви влече бой и псувни можете да нараните некое невинно момче или момиче

Все се заяждаш да му еба майката ! На къвто си искам се правя в този форум ! Не си ми баща да ме възпитаваш , пък и отгоре на това аз съм на такава възраст , на която спокойно мога да имам и аз дете ! И ще го възпитам по-мой си начин и няма да ме интересува някви моралисти да ми дават съвети ! Понеже да ти обясня , че цялото ми семейство не са идиоти , баща ми е супер против това хулиганство по стадионите , но при мене е точно обратното ! И ако съдбата е решила да имам след време дете ще го науча истински да обича Славия , и искренно да мрази другите отбори ! След време като порасне ако се бие с/у други фенове на противников отбор , ще докажи любовта си към отбора , а не да избяга в близката улица и на всяка крачка да се обръща през рамо !

И не виждам какво разискваме тази тема и да се правим на остроумни ! Гледайте си жените и Славия , пийте ракия и правете повече секс , опасноста по стадионите я оставете на съдбата и на онези "богопомазани" ,които си мислят , че ще я спрят ! Ако не греша в един документален филм се казваше , че футболното хулиганство е болест , която не може да бъде спряна !!!

П.С. И относно бомбички ,димки и факли , скоро време ще видите с какъв арсенал ще бъда на стадиона !!! :twisted:

да възпиташ едно дете да мрази и то искренно е невероятно...още повече да мрази други като него. Интересно ми е дали ако баща ти, брат ти, братовчед ти или най-добрият ти приятел са от "Левски" ще ги мразиш.
Още повече че това е България - тук Венци лае против Сираков ама после се хилят заедно, препират парите и са първи приятели. А вие се мразите и се насъсквате един срещу друг. Честно казано не ми пука какво ще стане с такива като вас защото сам казващ, че това си си избрал и така ти харесва....пука ми за тези, на които ще навредите....

А това, че само с хулигантство ще оправим нещата - наистина не знам какво да кажа. Защо наистина не вземете да си изчистите пред вас и да засадите някое дърво вместо да ми обяснявате че чрез хулиганство ще оправите нещата

Сря Ное 14, 2007 1:48 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
мисля че спора ви е безумно глупав то няма каде да се засади вече вече в софия...................
а пейки незнам дали са останали градинки с пейки пред нас няма

относно футболното хулиганство аз не само го подкрепиам аз го и развивам..........

Сря Ное 14, 2007 6:21 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
абе забраил съм да ви кажа баща ми отиде при Камен да вземе билети аз тръгвах да влизам и некъв СЕЛЯНИН ОТ ПЛОВДИВ ми свирка мръднах се и тоа ми вика еи дришлио махни се бе аз го напсувах и му казах че баща ми ако беше щеше да му напука канчето и избегах де щото той висок 2 метра и 2 широк и с гола глава :lol: или ако бях с мотора щех да бръкна в багажника да взема гаичния и да му изкрива огледалата :x :x :x густи майни

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Ное 14, 2007 8:57 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща