Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
jordas написа: Биеме наред и сме в тройката пред говедата......ебати ае стига песимизъм!
Ако ми кажеш на базата на какво е твоя оптимизъм Не е песимизъм, а реализъм 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Мар 12, 2008 8:39 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Paranoid написа: Е вече всичко е в нашите ръце.Ако не си помогнем сами,няма кой да ни помогне.
Именно !!! К*Р за останалите отбори , ние сме СЛАВИЯ !!!
Сря Мар 12, 2008 8:41 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
jjfoxi написа: jordas написа: Биеме наред и сме в тройката пред говедата......ебати ае стига песимизъм! Ако ми кажеш на базата на какво е твоя оптимизъм Не е песимизъм, а реализъм 
На базата на любовта която изпитвам към Славия тя замъглява реалната ми преценка за моментната форма на играчите, лъжите на дебелия и сервилността на някой хора  Ми братле какво да ти кажа....един по горе го е казал....аз съм фен и следователно имам право да се надявам до последно! Абстрахирам се от шибаната държава в която живеем и че всичко е една задкулисна игра и вярваме, че отбора ни играе честно(поне тоя полусезон и двата ни мача бяха на кръв) и вярваме на Стевица не на последно място....аз се кефя, че публиката почва да се пробужда и има много малки деца които ще възприемат идеята Славия....щото тоя комунизъм почти ни уби, а сега възкръсваме от пепелта  Биеме и се класираме, не биеме продължаваме да се надяваме.....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Мар 12, 2008 8:57 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Да, в крайна сметка сега играчите ще имат стимула да играят на максимума на възможностите си, защото вече абсолютно всичко зависи от тях. Същото важи и за ръководството. Вече играчите трябва да бъдат 2 пъти по-нахъсани. И в интерес на истината 1 медал за 95 годишнината ще е още по-добре! Напред и нагоре! 
Сря Мар 12, 2008 10:11 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Много ясно в края на сезона сме в тройката. К'во ще си кривиме душата да стискаме палци на некви овчари. Аз вчера опитах ужким да съм за лефскито, но всъщност се изкефих, че го издухаха.
|
Чет Мар 13, 2008 12:27 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13219 Местоположение: SOFIA
|
Страхотни резултати. Най - после турнирът за купата ще заприлича на подобните му в развитите във футболно отношение държави и носителят няма да е бил в борбата за титлата през сезона. Дано сега и "Литекс" отпадне.
|
Чет Мар 13, 2008 5:45 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
bodzhov_zv написа: Страхотни резултати. Най - после турнирът за купата ще заприлича на подобните му в развитите във футболно отношение държави и носителят няма да е бил в борбата за титлата през сезона. Дано сега и "Литекс" отпадне.
Позволи ми да не се съглася с теб.Литекс поне са отбор който може да натрупа някоя и друга точка.А "Ботев" или Черно море докъде ще стигнат,трябва да се трупа коефициент пък макар и мижав.
|
Пет Мар 14, 2008 9:00 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Riddick написа: bodzhov_zv написа: Страхотни резултати. Най - после турнирът за купата ще заприлича на подобните му в развитите във футболно отношение държави и носителят няма да е бил в борбата за титлата през сезона. Дано сега и "Литекс" отпадне. Позволи ми да не се съглася с теб.Литекс поне са отбор който може да натрупа някоя и друга точка.А "Ботев" или Черно море докъде ще стигнат,трябва да се трупа коефициент пък макар и мижав.
То по твоята логика и ние да не с мъчим в УЕФА а? Абе хора "Ботев" и Черно море имат традиции и понякога това е от голямо значение в турнири като УЕФА. Вижте ги буферите и тях ги бяхме отписали, а се представиха най-достойно. И в крйна сметка за какво са ми тея точки? Да си играят всяка година едни и същи абонати ли?
САМО СЛАВИЯ!!!!
|
Пет Мар 14, 2008 2:30 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Josif написа: Riddick написа: bodzhov_zv написа: Страхотни резултати. Най - после турнирът за купата ще заприлича на подобните му в развитите във футболно отношение държави и носителят няма да е бил в борбата за титлата през сезона. Дано сега и "Литекс" отпадне. Позволи ми да не се съглася с теб.Литекс поне са отбор който може да натрупа някоя и друга точка.А "Ботев" или Черно море докъде ще стигнат,трябва да се трупа коефициент пък макар и мижав. То по твоята логика и ние да не с мъчим в УЕФА а? Абе хора "Ботев" и Черно море имат традиции и понякога това е от голямо значение в турнири като УЕФА. Вижте ги буферите и тях ги бяхме отписали, а се представиха най-достойно. И в крйна сметка за какво са ми тея точки? Да си играят всяка година едни и същи абонати ли? САМО СЛАВИЯ!!!!
Абсолютно - нито точките ме греят особено, нито се вълнувам от мачовете на Литекс с някой отбор от средна европейска класа на празното им стадионче. В Пловдив и Варна поне са си футболни градове, крайно време е малко слънце да изгрее и на тяхната улица и финалът да е между тези два отбора, вместо между два отбора от село. Дано и жребият да е благоприятен в това отношение.
|
Пет Мар 14, 2008 8:19 pm |
|
 |
|