Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 6:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 82 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
 "Славия" - "Видима - "Раковски"" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Death_Squad написа:
Преди мача тука много специалисти псувахте яко по Венци сега го правите некъф светец , е кфо криете толкова кфо е казал все едно някви свръх тайни ще издадете след 2 мача да не псувате пак по дебелия ... смех ...

абе братленце вие така наречените ултраси от BoysSofia що ви нямаше нито сега на срещата, нито на рожденния ден, нито няква инициатива за 95 годишнината проявихте........? ....да си бил, да си чул...или ако толкова те интересува на лични ще разбереш.....няма да им правя евала на измислените журналисти и да си правят статиите от нашия форум!! Дайте неква идея за нещо положително да се случи с тая публика..най лесно е да отрицаваш само и да се подиграваш...ти на колко години си ако не е тайна? Май тая година завършваш нали....еми щи кажа, че бая от присъстващите на срещата са на годините на баща ти.....малко уважение прояви, ма то за ващо смахнато поколение май такава дума не съществува.....

Изображение
www.zone1913.com

Вто Апр 29, 2008 11:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
м дааа
Джорди е прав, и аз съм против методите и действията на Бащицата, но отидох да видя и да кажа нещо в очите, а май не видях тези дeто и по снимките не се виждат и са с шалчета през лицата варзъни.
дЕца срамно е една шепа хора сме, а се делим, долен и горен сектор, дъртите пръчове в сектор В ...и т.н. и т.н.
та казвал съм го и преди - истината има много гледни точки, за обективната истина се приема тази, която има най много общи неща, днес е еднаq утре може и друга да е ...това е живота
на мен лично ми хареса срещата, а и човека не говореше глупости, дори предложи сътрудничество, както ви казах сега топката е в нас/у вас .... измислете нещо положително дай те да обобщим целите, задачите, ама и това кое ще направи той, кое ние и да видим
ай, сега имате домашно, поне това го напиете, явно е че не ходите много да даскало
:lol:

Сря Апр 30, 2008 8:24 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
atm написа:
...а се делим, долен и горен сектор, дъртите пръчове в сектор В ...и т.н. и т.н.......

Нека НЕ започваме темата за долна и горна агитка !!! :!:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Апр 30, 2008 8:33 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
не я започвам
като "страничен наблюдател" искам да я виждам цялата агитка :lol:

Сря Апр 30, 2008 8:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Като искаш цяла агитка , кажи го тфа на "долната агитка" :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Сря Апр 30, 2008 8:57 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение ...............................
uf s tova njama da se opravime mai dolna gorna
Real Madrid ne se delat na dolna i gorna oba4e nie kade sme 200 i s umrelite slavisti se delime

Сря Апр 30, 2008 10:41 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Death_Squad написа:

Eми за тва мойто момче отдавна е измислен компромисния вариянт всички да се съберем долу зад скамейката на гостите. Щото мога да ти кажа, че ние долу не ви чуваме като пеете, пък камоли футболистите. ДА, ако бяхме като едно време по 500 човека та и повече да пеят заедно ако ще и зад стадиона да седим ще ни чуват. В случая вие пеете на ложите им създавате настроение... Освен това забелязвам че напоследък избираме да нападаме вече надясно 1то и наляво 2то полувреме. Ето още една причина да се съберем всички долу вляво още от началото на мача и да не спираме да пеем. Ето сега топката е в BoySSofia.

Сря Апр 30, 2008 11:11 am
Профил ICQ
Познат
Аватар

Мнение 
Death_Squad написа:

В коя агитка мога да членувам горната или долната :roll: :lol:

Сря Апр 30, 2008 11:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ultras написа:
Death_Squad написа:

Абе смешко ние поне сме толкова, че да може да направим 2 агитки, а вие за една преко сили събирате 20 човека бе! Нали ви видяхме колко струвате есента. Ще ви видиме и сега колко ще се съберете. И ще ми драскат на стадиона! Комплексари! Ходи да драскаш на Герена бе смешко или на Армията да ви видим. Ама толкова са ви комплексарските сърчица. Цял живот ще се надявате да постигнете дори част от това което е Славия, но просто няма как да стане. И с купуване няма да стане. Щото да купуваш в БГ и да отидеш в УЕФА после се вижда какво струваш. И са ше ми кажеш 8 мача без загуба. Евала. Като стигнете до някъде с 8 мача подред без загуба тогава се бийте у гърдите. В случая нищо не сте направили, ако погледнеш общата картинка, въпреки, че това със сигурност е трудно за ограничени хора като вас.

Сря Апр 30, 2008 11:48 am
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Ultras написа:
Death_Squad написа:

ела членуваи с мене :!: Аз съм абонат за газо на майкати

Сря Апр 30, 2008 11:48 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 82 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща